sinir oluyorum

AlmanyaTreni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
2.971
2.973
133
Selam kizlar
okadar sinirliyimki anlatamam bugun babamgile gittik oglum 8aylik oglumu babama verdim kardesimin odasina gittim hasta yatiyormus. Bi geldim ogluma helva yedirmis yumurtanin beyazini yedirmis noluyor dedim bisey olcak cocuga dedim. Bsy olmaz nolcakmis diyor. Ya cok korkuyorum bisey olmaz demi. Bide oglumu uyuttum anne nereye yatirayim dedim kizim koltuga yanima yatir ben bakarim dedi. Babamda bizim yataga yatir nolcakmis dedi duser donup duruyor dedim. Dussun duse duse buyur diyor. Iyi kaldir at asaga dedim bende.
niye boyle yapiyor niye onemsenmiyor anlamiyorum. Ya helva yedirilirmi hazir helva deli olcam cok korkuyorum.. bisey olurmu kizlar

Alerji, dökuntu falan yapar bisey olursa da. 8ay cok kucuk degil ama bisey olmasa da babanin tavri hic hos degil.

Benim de oglum var ve o soz konusu oldugunda herkese hic sakinmadan lafimi soyluyorum. Sen de oyle yap. Duse duse büyür, aglar aglar susar zirvalarina da cok doydumm

Ya cocuk bnm istemiyorum diyorum Allah Allah diyor ciddiye alinmiyorum

Yediği seylerde sorun yok tadımlık vermiştir nolcak..

Ama allah korusun yataktan düşmesini umursamamak canice geldi bana..

Tabiki duse kalka buyur çocuklar..ama yataktan duşmessine onlem almadan göz yummak başka birsey

Yediği seylerde sorun yok tadımlık vermiştir nolcak..

Ama allah korusun yataktan düşmesini umursamamak canice geldi bana..

Tabiki duse kalka buyur çocuklar..ama yataktan duşmessine onlem almadan göz yummak başka birsey

Bende dedim ztn al asaga ozaman diye

Begenmedigimi kim soyledi ya duserse dussun demek ne demek iyi dikkat etmiyelim ozaman duserse dussun

Allah allah.
Tedbirini siz alıcaksınız tabiki belki tavrınıza karşılık öyle demiştir. Bende annemlere yada kayınvalideme gittiğimde yatak odasında uyuturum düşmemesi içinde tedbirimi alırım o sizin göreviniz fazla alıngansınız sanırım

Alingan degilim tabiki tedbirimi aliyorum ama herkafadan bir ses cikinca insanin sinirleri bozuluyor

Yedirdiği şeyler sakıncalı gıdalar değil ki bozuk bir şey yedirmişler gibi stres yapmışsınız uyutmamaktan falan bahsetmişsiniz. Tadımlık vermiş sonuçta.
Sizin verdiğiniz tepkiler çok aşırı bence.

Unutuyolar bence çocuk yetiştirmeyi. Benimkiler öyle en azından.
Alerjisi falan yoksa bişey olmaz. Büyük ihtimal az bişey yemiştir zaten .alerji olsada en fazla döküntü yapar sanırım.

Birde böyle laflar duymak istemiyosanız. Ne yapayım diye sormayın insanlara. Düşünün sizce en mantıklı yer neresiyse oraya yatırcam diyin. Ben öyle yapıyorum..

Ben seni oyle iyi anliyorum ki..benim oglum da 4,5 aylik.. Viz ek gidaya gecmedik ama tattiriyoruz herseyi, esim bazen peynir veriyo ona bile korkuyorum bogazina kacarsa diye.. Sen de yiyecekler konsunda cok evham yapma canim babanin yedirdigi seyler alerjik etki yapabilecek seyler sadece.. 3 gun kuralina gore dusun. Bekleyip gorursun alerji oldu mu olmadi mi diye.. Yataga yatirma konusu da haklisin, sagina soluna yastiklar koy rahatca donemesin.. Baban duse kalka buyur dediginde de He tamam de gec cunku kendi kendini yemekten baska bisey yapamazsin.. Benim oglum kolikti. Agliyodu annem de aglar aglar uyur diyodu sinir krizleri geliyodu bana.. Ne vicdansiz diyodum kendi kendime.. Ama hakikaten de oyle oluyodu aglaya aglaya uyuyodu cunku elimizden bisey gelmiyodu ne yapAbilirdik ki.. Neyse ki gecti.. Allaha emanetler evlatlarimiz canim.. Yani tedbir bizden, takdir Allahtan..

Kardesimin yatagina yatiriyordum basinda duruyordum dusmesin diye cogu zaman bugun hasta yatiyordu ondan yatiramadim oraya ozamanda amannn nolcak sanki sizde düse düse buyudunuz dusserse dussun bikere duserse daha dusmez diyor 8aylik bebek nebikirki ya anlamadim.

Aminn Allaha emanet miniklerimiz
takmiyim diyorum yinede moralim bozuluyor iste beni anladigin icin tesekkur ederim

unutuyolar işte. Şimdi düşünüyoeumda benim kızım 16 aylık yeni doğmuş çocuk kucağıma aldığımda bi acemi gibi oluyorum.
Hoşgörün onlarda düşüncesizlik değilde eskilerin daha farklı meşgaleleri öncelikleri vardı. Ona göre düşünüyolar. Bizim herşeyimiz çocuk olunca birde kendi evladımız olunca daha hassasız haliyle. Düşüncesi bile fenalık getiriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…