Yok ya , kırdığını farkeder gönül alırsın, ilerleyen zamanlarda o hassas noktasına saygı göstersin. Sorun çözülür. Benim kasdettigim gönül almak bu. Yoksa aynı şeyleri yap yap 'bir daha olmayacak' de, küçük çocuk gibi.
Benim Astrologum şey demişti, "çok zor bir açın var - kendin, hayatındaki insanları mutlu etmenin yolunu bildiğin için karşı cinsten de aynı özeni bekliyorsun, göremediğinde soguyorsun"
Tam olarak durumum bu bence
Aynen öyle. iyi biri iyi biri. İyi biriyse camii yaptırsın

napiim yani. Normal zamanda iyi bir flört olması beni sallamadigi gerçeğini değiştirmez ki.
Hiç sevmem erkekleri aklamayi. Yapmadiysa yapmamistir yani. Çok guzellemeye 'ama zamanında şöyle şöyle yapmisti' diye kılıf bulmaya gerek yok
Ben yakınım,o uzak bir diyarın vatandaşı . "tüm haberler bundan bahsediyor" demese yine bu kadar sinir olmazdım , "duymamıştir ne bilsin" derdim
Ayrılığın ilk zamanları en zorlu zamanlar. Aklına düştüğü anda eşin dostunla plan yap:) hatta
yakın arkadaslarindan açık açık seni sık sık oyalamalarini söyle

kendin de oyalanacak şeyler bul. Çok fazla kendinle başbaşa kalmamaya çalış.
Ben bu ayrılık sürecim başladığı vakit evde lazere başladım mesela,topik falan açtım. Haftada üç jiletlenip lazerlenmekten o yoğunlukta çocuğu düşünemez oldum

sen de kendine elini beynini oyalayacak şeyler bul mutlaka.
Bol şans diliyorum, umarım bir süre sonra nostaljinin verdiği yetkiyle sadece iyi anıları hatırlayıp barismazsin