Kızlar arkadaşlarımla ilgili açtığım konuyu hatirliyorsunuz dimi ?
Bugün okuldayım
Ve sanırım herkese beni kotulemisler
Taam da tahmin ettiğim gibi .
Böyle simariklik görmedim ben .
Ne yapsam içimden kavga etmek ağlamak geliyor ama susuyorum
Oturuyorum öyle .
Sanırım karşıma alıp konusucam bunlarla ama
Gururumu da hiçe. Saymak istemiyorum .
Ben haksız değildim sonuçta .
Eski konunun linkini bulup ekleyemiyorum . Anlatamiyorum da ellerim titriyor şimdi sinirdenkonu netdi neden kötülemişlerdi özet geçerseniz iyi olur
Eski konunun linkini bulup ekleyemiyorum . Anlatamiyorum da ellerim titriyor şimdi sinirden
Ben etrafimda ki insanlara hep çok emek verdim .neden kendini insanlar için üzüyorsun ki, onlar değiyor mu üzüldüğüne, konu ne bilmiyorum ama kendine güven ve kimseyi sallama, hele değmez insanlar için bu duruma düşme sakın, istediklerini konuşsunlar, konuşanlar ve onlara inanan insanlar çok mu önemli çok tın bence,
Bu arada askimesim sanırım gebe kalmışsın çok istiyordun .Link verseydin canım yaa profiline baktım hangi konu oldugunu bulmdm ugrasmayayım link versen hayrına...
Ben etrafimda ki insanlara hep çok emek verdim .
Sonu hep ihanet oldu . Hep ama .
Konusucam o dedikoducuyla aramızda bozuldu diye tüm fakülteyi doldurmak gerekmez değil mi ?
Ayy saol canım evet cok istyrdum oldu cok sükür ...arkadaslRını takma salla.....Bu arada askimesim sanırım gebe kalmışsın çok istiyordun .
Tebrik ederim seni .
En azından sana sevindim biraz .
Kafam allak bullak acayip saçma salak yazarsan kusuruma bakmayın .konu netdi neden kötülemişlerdi özet geçerseniz iyi olur
Konuşayım değil mi .demekki kimseye emek vermiceksini kimseye güvenmiceksin,kimse dört dörtlük değil, insanların nankör olabileceğini her zaman aklında tutucaksın demekki.. güzel uslupla sende muabbet arasında anlat arkadaşlarına ama tartışma çıkarmdan kendinden emin olaraktan
Kafam allak bullak acayip saçma salak yazarsan kusuruma bakmayın .
Geçen senenin son zamanlarında benim sergim vardı ve arkadaşlarımdan biriyle de alttan dersimiz vardı .
Onu verdik .
Imzasini atmayı unutmuşuz .
Hoca da gelsinler imza atsınlar demiş .
Hoca da her fakülte de olur ya arıza tipler onlardan .
Atölye hocam sergi yüzünden bırakmadı önce . Zor zekat ikna ettim de okula gittim .
Bu bana mesaj atıyo bir yandan
Işte beni söyle ben çıkamam isteyim bilmem ne diyor .
Neyse ben buna dedim ki bak söylerim ama hoca kabul etmeyecek bunu biliyosun tarzı şeyler söyledim .
Gittim sınıfa attım imzamı
Merkezden univrrsiteye gittim tekrar
Nefes nefeseyim ve kendisi.zaten universitenin içindeydi .
Tam ağzımi açıp diycem hocam böyle bi durum var diye . Bu girdi imza attı çıktı gitti .
Aradım acmadi sonra sabahın okulda birbirimizi görmezden geldik diğer. Arkadaşlarım taraf tuttular kimse bana ne oldu Summe demedi .
Meğer benden Özür beklermis .
Özür dilemek gerekiyormuş . Yazın içinde diğer arkadaşımı Aradığım da böyle söyledi bana .
Ben ona anlattım durumu ama ikna olmadı .
Sinirlendim
Işte. Son.durum bu
Demin atolyeden topluca çıktılar gittiler .
Öyle oturuyorum tek başıma .
Sanki lisedeyim olacak is değil
Hayur .çok saçma nedenden cephe almış arkadaşın sana, arkadaşın kızmış ama diğerlerine noluyor, onlar neden cephe alıyor, bence çok saçma insanlarmış hiiiç kendini yıpratma onlar için, yaşları 13-14 heralde
Konuşayım değil mi .
Ya bu insan.bir de benden 10 yaş büyük biri .
Çocuk gibi ne oldu demeden bana trip attı .
Millete kötüledi. Biraz olgun ol bir ne oldu de değil mi .
Onu da geçtim 2 senelik hukukumuz vardı . Bana hiç mi guvenmedin ben hocaya neden soylemeyeyim senin durumunu neden zor durumda kal isteyeyim .
Dusmanim için bile düşünmem ben böyle bir şey
Öyle yapıyorum ama sanki haklıymış gibi Kasım Kasım kasilip böyle davrandığı zaman deliriyorum .diğer arkadaşlarınla muhabbetini et ama o arkadaşın için hiç uğraşma derim ben. yaşı büyümüş ama kafası ergen takılıyor sanırım, diğer arkadaşların soğukluğa devam ederse onlarıda sallama,kendinden emin davran
Öyle yapıyorum ama sanki haklıymış gibi Kasım Kasım kasilip böyle davrandığı zaman deliriyorum .
Çok kötü hissediyorum .
Hazmedemiyorum .
Okul dışında is yerine gidicem sanırım 5 dk köşeye çekip diyceklerimi diyip oyle birakicam sanırım o zaman rahatlarım
Sen bana güvenmiyor mussun 2 yıldan sonra güvenilmez bi insanmissin bunu gösterdiğin için teşekkür ederim diycemtamam canım ama kendinden emin konuş, tartışmadan emin bir şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?