- 20 Ocak 2016
- 2.153
- 2.861
- 83
- Konu Sahibi beyinerror
Bu Adam evlenince, evinin rızkını rakı masasında hiç eder.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim,mutluluğunuz daim olsun inşallahKendini uzme ve bitir.cunku bole insanlarla evlilik yapmak cok zorr yasamis bir insan olarak soyluyrm
bende öyle düşündüm,kesin dedim birine aşık olduBana fesat diyebilirsiniz ama ben sırf rakı balık için günlerce telefon kapamasını mantıklı bulmadım. Bence başka nanelerde yemiş olabilir, iş arkadaşlarını tanıyorum diyorsunuz da bakalım arkadaşları öyle tip değiller mi?
Bir kadına en fazla kaybettirenin böyle arayıp sormalar yalvarmalar oldugunu sanıyorum.
Sen güçlü dursan o "kofom korosok bölömöyöröm" hede hödüsü yaparken öyle mi canım miktiri çekebilseydin
kapına kul köle olurdu.
Geç sayılmaz bence, kendini çekmelisin.
Arama sorma hatta o arasın etsin ve merak etsin öğrensin bakalım nasıl oluyomuş
ya sürekli içen biri değil,ve rızkı oraya değilde ailesine yatırır çünkü ailesine o bakıyor,tüm aile onun üstünde,oda başka bir sorunda neyseBu Adam evlenince, evinin rızkını rakı masasında hiç eder.
bakın işte bende göremiyordum,hiç göremiyordum ama güven verdi,sevdirdi yoksa hiç başlamazdım ilişkiyeAlkol kötü bir aliskanlik ve bütün kötülüklerin anasidir diyede hatta sözüde vardir bence düsünün ben pek iyi göremedim geleceginizi
teşekkür ederim,mutluluğunuz daim olsun inşallah
bende öyle düşündüm,kesin dedim birine aşık oldu
açıkça sordum yüz şeklinden anlardım gözlerinden yada birşekilde bi yerden patlak verirdi,olmadığını söylüyor
kafası karışmış,neden bilmiyorum
kendimi geri çekince araya soğukluk giriyor,o yüzden araya soğukluk girmesin diye öyle yapıyorum,işi çok yoğun normalde bile zor ulaşıyordum,mesela tüm gün whatsappa girmedim hastayım biliyordu aramadı,çünkü soğukluk var huyunu biliyorum of
4 ay boyunca sürekli farklı olduğumuzu dile getirdim pek o tribimi çekti,şimdide o mu çeksin diyor acaba,ilk defa böyle yaptı bende anlamadım,olayın şokunu atlatamıyorumSoğukluk yapıyoda sen de kalorifer peteğimisin?
Bir ömür onun her tribinde peşinden koşarım diyorsan kolay gelsin.
Fakat huy filan bahane, seven adam illa ki sevdiğini kaybetmemek için bir şeyler yapar.
Bu sefer bırak o toparlasın.
Toparlamazsa da yol ver gitsin, dört ay nedir ki
aynen dedim ki insan arar sorar,bilmiyorum ne yapıcam bilmiyorum gerçekten bilmiyorum dediHasta olduğunuzu bile bile arayıp sormaması da ayrı bir soru işareti. İnsani bir durum olarak hastalığını merak etmesi gerekir. "Hastanedeydim gece" diyorsunuz, "hadi yaa" diyor ve arayıp sormuyor. Hiç aramayın. Bitirin gitsin.
İçkiden nefret ediyorsan içen biriyle olmayacaksın bu kadar net. İnsanları değiştirmeye kalkma yada değilirim diyene aldanma. İlk zamanın büyüsü yada bal ayı mı diyim artık o bitmiş adamda net. O bitince de farklı zevkleriniz batmaya başlamış. Benim içkime karışan kadınla uğraşacağıma bana eşlik edenle olurum diye düşünüyor olabilir.Herkese iyi akşamlar.
Konuyu anlatayım 4 aylık bir ilişkim var,erkek arkadaşım 27 ben 21 yaşındayım.
İkimizde üniversite mezunuyuz,çalışıyoruz.
Geçen cuma 4 saat haber alamadım kendisinden,mesaj attım ve kızdım "4 saattir haber alamıyorum saat olmuş akşam 11 nerdesin" diye
Arkadaşlarla rakı balık yapmaya gidiyoruz dedi,bende kızdım.İyi geceler falan dedim. (Alkolden nefret ederim en başından beri biliyor)
Tepki vermedi,sonraki gün hiç yazmadı normalde o gün görüşürdük.
Gece 1e kadar ulaşamayıp 50 defa aradim. Bu tekrar içmeye gitmiş,kızıcam diye söylememiş,üstüne ben sonradan öğreniyorum ki aradığımı görmüş bilerek açmamış,adımı da aşkımdan değiştirip kendi adımı koymuş. (Aldatma ihtimali yok,iş arkadaşlarıylaydı,taniyorum hepsini kahretsin.)
Ben köpürdüm,pazar buluşalım konuşalım dedim,bayağı sinirliydim,ayrılık aşamasına gelmişim.
Pazarda bunun karşıda işi çıktı bu gitti,akşamda orda kaldı ben gene ulaşamadım,bu sefer ordakilerle içmeye gitmiş.
Ben çıldırıyorum tepki vermiyorum.
Mesaj atıyorum cevap vermiyor,kızmış bana bizden emin değilim,umutsuzum diyor.
Dün buluştuk konuştuk,aşkla bakan gözleri ketumlaşmıştı,işte çok kızıyorsun yıpranıyoruz,sana hiç içmeyeceğim dememiştim,ya demedin kabul ama sabah 5e kadar içmek ne demek.
Üstüne ben sana ulaşamıyorum,bana haber vermiyorsun,sebep kızacak olmam!!!
Sanırım zıtlaşmalarımızdan sıkıldı,bugünde hiç aramadı,ben aradım ağladım.
Kafam karışık dedi,emin değilim,yanlış karar almak istemiyorum dedi.
Sevmiyor musun dedim,seviyorum desem de bana inanmıyorsun dedi.
Dün nolur söyle başkası mı var dedim,gönül bu bal arısı mı dedi,seni seviyorum ama çok tartışıp zıtlaşıyoruz dedi.
Be adam ben sana ilişkimizin ilk zamanlarında söyledim,sende ya aşarız sana aşığım dedin,4 ay geçti ne oldu!!
Mesaj attım az önce,seni seviyorum sende beni seviyorsun falan diye ailesinin yanında diye cevap veremedi heralde,yada başka birşeyden.
Soğudu galiba,gözden çıkardı.
Sizce napabilirim,haksız mıyım,haklı mıyım?
Onu seviyorum,oda seviyor yada seviyordu,bilemiyorum.
Tek bildiğim sinir sistemim çöktü ağlamaktan.
ya hayır trip yapıcam derdi,gülerdi ses etmezdi bi kızdım,burnum b*kt*n çıkmıyor 1 haftadır,huzurum gitti yaAy bencede yol yakınken don bacım alkol bu bırakamaz cok sorun acar ılerde basınıza hem maddı hem manevı dert ayrıca 4ayda byle seyler syleyen 4sene snra senı dvmeye kalkar bırak
içme demedim ki hiç ona,içtiğin sürece trip atıcam dedim.İçkiden nefret ediyorsan içen biriyle olmayacaksın bu kadar net. İnsanları değiştirmeye kalkma yada değilirim diyene aldanma. İlk zamanın büyüsü yada bal ayı mı diyim artık o bitmiş adamda net. O bitince de farklı zevkleriniz batmaya başlamış. Benim içkime karışan kadınla uğraşacağıma bana eşlik edenle olurum diye düşünüyor olabilir.
içmesinde değilim ki ben,içtikten sonra ve alkol yüzünden bana verdiği gösterdiği tavır,sırf bunun için kafası karışmaz ki insanın,karışamaz,kafası karışsa karışsa,önceki konuma bakarsanız benim zıtlığımla kafam karışır.Canım benim okurken direk kendi ilişkim geldi gözümün önüne. Ben de ozamanlar erkek arkadaşımla bu tarz şeylerden tartışırdım. Rakı balık muhabbetini çok sever. Arkadaşlarıyla iki duble içip sohbet etmeyi isterdi bende hiç istemezdim. 10 sene öncesinden bahsediyorum tabi. Yeri gelir abarttığıda olurdu ama en büyük keyfiydi onun. Senin olayına benzer kavgalarda yaşadık. Ya ben ya alkol de dedim. Ayrıldık barıştık ettik. Şuan 3 yıldır o kişiyle evliyim ve çokta mutluyuz. Haftada bir masasını kurarım mezelerini hazırlarım bende bir kadeh bişey içerim yanında. Kimseye bir zararı olmaz. Tabiki de dozajını kaçırmadıkça kimseye bi zararı olmaz. Ondan şuan bi seçim yapmasını istemen çok büyük bencillik olur. Çünkü bu adamın en büyük zevki bu demekki. Sen alkole karşı olduğundan onu anlayamazsın. Eğerki içip çevreye rahatsızlık veriyorsa ozaman iş değişir ama sen direk önyargıyla yaklaşıyorsun bence olaya.
bide diyor ki muhabbet iş muhabbetiydi,yahu sen neyin işini 6ya kadar konuşuyorsun,bal gibi içip sızmışsın,bende göremiyorum bana koyan benim bişey dememem,onun görememesiAçık açık söyleyeyim bu iş iş değil. Yolunuza bakın. Adam geceleri takılmaya çıkıyor size söylemiyor bahanesi de kızacak olmanız. Ben sizin yerinizde olsam çoktan resti çekmiştim valla. 4 aylık ilişki için bu kadar yıpratmayın kendinizi 4 yıl sonra kendinizi unutursunuz mazallah
Hastayım dün geceyi hastanede geçirdim,hadi ya dedi :)
Bugünde bayıldım yolda rahatsızlığımdan ötürü,söylüyorum geçmiş olsun diyor.
Neden böylesin diyorum,kafam karışık napıcam bilmiyorum diyor,gözden çıkarmış beni.
Zoruma gidiyor ben yapmadığım halde o yaptı,ben önceden zilyon kere belirttim tek sözü aşıcaz aşkım seni seviyorum söz veriyorum aşıcaz oldu
Başına birşey geldi sandım aradım,görmüş ama açmamışAy ben resmen şoktayım, bu ne biçim adam ya ben sinir oldum şuan !! Hadi ya ne demek resmen umrunda değilsiniz. Kaç kurtar bacım kendini okudukça detay aldıkça daha çok sinirleniyorum seni düşünemiyorum bile. Ayrıca 50 kere aramak nedir ? Şımartmayın şu adam kılıklıları ya
ben herşeyde mantığımı kullanırdım,ilk defa böyle oldumSeni gerçekten sevse ilişkin bu halde olmazdı. Adam mesajına cvp bile vermiyor anlasana canım artık
Başına birşey geldi sandım aradım,görmüş ama açmamış
Üstüne millet kılıbık demesin diye aşkım olan ismimi adımla değiştirmiş telefonda.
Banada açıkça söylüyor:))
Yüzyüze gayet iyiydik,hallettik,eve geldim kafam karışık diyor
Yüz yüze neden söylemedin?Geçer sanmıştım diyor.
Hayır bide 10 kişilik ailesine bakıyor,ömrü boyuncada bakacak,tek kelime etmedim,ailesi dedim
Ailesi yüzünden 3 hafta sonu görüşemedik,kendisi ile dinlerimiz farklı
buna rağmen ben gık demedim,o dedi
çok zoruma gidiyor gerçekten çok çok zoruma gidiyor