- 15 Ocak 2016
- 513
- 187
- 33
- Konu Sahibi beyinerror
o beni terk etsin,onu bekliyorumCanım anlıyorum seviyorsun da ne duruyorsun ?
ben terk edersem herşeyi sen yaptın diyecek,o terk etsin o yapmış olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o beni terk etsin,onu bekliyorumCanım anlıyorum seviyorsun da ne duruyorsun ?
o beni terk etsin,onu bekliyorum
ben terk edersem herşeyi sen yaptın diyecek,o terk etsin o yapmış olsun
Sen elli kez aramakla zateb kaybettin canım. Geçmiş olsun bitti gitti. Adam iyice havalardaben herşeyde mantığımı kullanırdım,ilk defa böyle oldum
diyorum ki ailesi yanında o yüzden cevap veremiyor :))
halbuki geç işerken ver cevabı,zor mu değil
kabullenemıyorum hazmedemiyorum,gerçekten hazmedemiyorum
allah kahretsin ya kahretsin böyle olacağını ummamıştımAsıl hata burda sen terk et ki hatasını anlasın. Şuan sizi afedersiniz ama sakız gibi görüyordur (erkek kafası) gururunuz olsun yürüyün gidin. Zordur ama bittiğinde canınız daha az yanar terkedilmek daha acı hemde haklıyken
allahından bulsun,lanet olsun hepsineSen elli kez aramakla zateb kaybettin canım. Geçmiş olsun bitti gitti. Adam iyice havalarda
belki oda benden bekliyordurbence ondan bekleme sen terk et fazlasıyla hak etmiş...
beklentisini boşa çıkarmayın ozamanbelki oda benden bekliyordur
Gözden çıkarmış.
Sebep sizi baskıcı bulması mı, başka biri mi, sadece artık sevgili gibi görmemesi mi bilmiyorum ama kafası gayet net, ayrılmak istiyor, direkt söyleyemiyor.
Gözden çıkarmış kabul,dün gayet iyidik yüzyüze sıkıntı yoktu keske o zaman söyleseydi. Yani bisey olmamış gibi elimi tuttu sarıldı öptü,zaman geçirdik,eve geldi kafam karışık geçer sanmıştım diyor,kafani karistirma birbirimizi seviyoruz içerikli mesaj attım cevap vermedi soktayim yani oyle boyle degil
Son gorulmesi bir önceki gündü,biz o gün normalde buluşurduk buluşmadık ve o gün hic irtibat kurmadık,aksama kadar sabrettim sonra korktum başına bisey geldi diye,belki bi yerde dusmustur bisey olmuştur en azından telefon acılana kadar çalsın demistim yoksa içtiğini bilsem ölsem aramazdim
Amin..Bence bu kadar kiymet vermeyin. Nisan hazirliklari yaparken asagi yukarı ayni sebeplerden adami terkettim kendide öyle soguk davraniyordu gel bulusalim cozelim diyordum bahane uretiyordu. Bir anda bitsin ben daha fazla katlanamicam diye mesaj attim inanki sadece 1 kere aradi acmadim. Sonra oda basladi seninde yolun açık olsun diye. Yani aileler tanışmış herkes duymus adam beni seviyordu evlenicektik hikaye. Bunlar seven aşık olan adamin hareketleri degil. Sahsen beni istemeyen daha evlenmeden tedirgin eden adamdan iyiki kurtuldum diye sukrediyorum. Sana bitir diyemem ama böylede insanin ciğeri soluyor cok iyi bilirim. Allah hepimizi iyilerle.karsilastirsin.
Sırf yazdığınız sebepleri düşünüp ona hak verdiğim için kac gündür çabalıyorum,görüştük nerdeyse hallettik dedik. Dun ben hasta olunca hadi ya geçmiş olsun tarzında konuşana dek. Noluyor diyorum hic umrunda değilim,ya kafam karışık diyor.çok içki içen ayyaş bi adam olmadığı sürece alkole karşı değilim.Kendim kullanmam ama sosyal içicilik bence tercih meselesidir.Ve herşeye biyorumu olan fikir sunan ve hatta dayatmaya kadar giden insanların çok zor insanlar olduğu kanaatindeyim.Bu yüzden ben erkek arkadaşınızada hak verdim. Ki bence yapılması gereken kendi istek ve tercihlerine sevdiği şeylere saygı duymayan insanlardan uzaklaşmak. ama altını çizerek belirtiyorum ''aşırılık yoksa''. Aşırılıktan kastımda sabah 5e kadar içmesi değil. Zaten 5e kadar içmemiştir sürekli su gibi.Muhabbeti arkadaş ortamı öyle uzatmıştır ki bence buda normal sonucta evde onu bekleyen bi karısı yokken eve erkenden gireyim sorumluluğuda olmayabilir.Her zaman da o saatlere kadar takılan bi tip değilse yine tartışma çıkarmak çok luzümsuz.Hergün hergün yada haftanın 4-5 günü geç saatlere kadar içmiyorsada sorun yaratılması yanlış.Ama saydığım bu aşırılıklar varsa tepki vermeniz normal.Bunun dışındaki baskılar yada sorun çıkarmalar yaşanıyorsa ilişkinin gözden geçirilmek istenmesi gayet normal.Çünkü bu saydıklarımdan az olanı kişinin keyfi durumudur.Bence aşırılıkta yoktur.O yaşta biride bayan erkek farketmez yaptığı seçimlere saygı duyan birini ister.Buda gayet normaldir.Evet sizin baskı yapmanız sizi kötü biri yapmaz, ama sizin ona saygı duymamanız yüzünden onun sizden soğuması da onu kötü biri yapmaz.Ne istediğini bilen bir adam demektir bu.Sendende vazgeçmeyip yaptıklarınada sürekli yalanla dolanla devam edebilirdi bununda örneklerini gördüm.Ki bence bu daha kötü.
Çok haklisinİçkiden nefret ediyorsan içen biriyle olmayacaksın bu kadar net. İnsanları değiştirmeye kalkma yada değilirim diyene aldanma. İlk zamanın büyüsü yada bal ayı mı diyim artık o bitmiş adamda net. O bitince de farklı zevkleriniz batmaya başlamış. Benim içkime karışan kadınla uğraşacağıma bana eşlik edenle olurum diye düşünüyor olabilir.
Kendime inanamiyorum. Gerçekten inanamiyorum nasıl boyle aciz biri oldum gururum hic oldu bilmiyorumCanım kusura bakma da gururlu ol biraz yazık sana gözyaşlarına. Bilmiyorum demez sevse anla artık erkekler bitti demez anla adam bitirmiş. Bırak msj yazmayı artık bu kadar mı aciz birisin yok mu hiç başka şeyler hayatında. Bırak ne hali varsa görsün