Sinir sistemimi çökertti

Sana birakacagina dair acik kapi birakmadigi birsey var alkol ve sen sevmedigini soyluyorsun gidisatina bakincada her aksam icki masasinda. Bir insan 7 sinde neyse 70 indede odur. Seni sevip sevmedigini dusunecegine bu sekilde bir iliskiye razimisin ileride bunlar yasanirken kaldirabilecekmisin icip icip gelmesini once bunu sorgula kendine henuz yol yakinken...

Canım is yerinden kızın biri senin gibi mesajlar aramalarla adamla barisacak diye iyice abartmisti. Adam en son seni karakola bildirecegim ruh hastası saplantılı deli diye kıza bağırdı. Bu kadar da gurursuz olmayın nolur

4 ayda baya 4 yıllık ilişki haline getirmişsiniz olayı.Bu içme mevzuuda düzelmez,ciddi birşeyler düşünürseniz dahi bu işin sonu yok hep kavga edeceksniz.Birbirinize yol vermeniz daha hayırlı duruyor.

Herkese iyi akşamlar.

Konuyu anlatayım 4 aylık bir ilişkim var,erkek arkadaşım 27 ben 21 yaşındayım.
İkimizde üniversite mezunuyuz,çalışıyoruz.
Geçen cuma 4 saat haber alamadım kendisinden,mesaj attım ve kızdım "4 saattir haber alamıyorum saat olmuş akşam 11 nerdesin" diye
Arkadaşlarla rakı balık yapmaya gidiyoruz dedi,bende kızdım.İyi geceler falan dedim. (Alkolden nefret ederim en başından beri biliyor)
Tepki vermedi,sonraki gün hiç yazmadı normalde o gün görüşürdük.
Gece 1e kadar ulaşamayıp 50 defa aradim. Bu tekrar içmeye gitmiş,kızıcam diye söylememiş,üstüne ben sonradan öğreniyorum ki aradığımı görmüş bilerek açmamış,adımı da aşkımdan değiştirip kendi adımı koymuş. (Aldatma ihtimali yok,iş arkadaşlarıylaydı,taniyorum hepsini kahretsin.)

Ben köpürdüm,pazar buluşalım konuşalım dedim,bayağı sinirliydim,ayrılık aşamasına gelmişim.
Pazarda bunun karşıda işi çıktı bu gitti,akşamda orda kaldı ben gene ulaşamadım,bu sefer ordakilerle içmeye gitmiş.
Ben çıldırıyorum tepki vermiyorum.
Mesaj atıyorum cevap vermiyor,kızmış bana bizden emin değilim,umutsuzum diyor.
Dün buluştuk konuştuk,aşkla bakan gözleri ketumlaşmıştı,işte çok kızıyorsun yıpranıyoruz,sana hiç içmeyeceğim dememiştim,ya demedin kabul ama sabah 5e kadar içmek ne demek.
Üstüne ben sana ulaşamıyorum,bana haber vermiyorsun,sebep kızacak olmam!!!
Sanırım zıtlaşmalarımızdan sıkıldı,bugünde hiç aramadı,ben aradım ağladım.
Kafam karışık dedi,emin değilim,yanlış karar almak istemiyorum dedi.
Sevmiyor musun dedim,seviyorum desem de bana inanmıyorsun dedi.
Dün nolur söyle başkası mı var dedim,gönül bu bal arısı mı dedi,seni seviyorum ama çok tartışıp zıtlaşıyoruz dedi.
Be adam ben sana ilişkimizin ilk zamanlarında söyledim,sende ya aşarız sana aşığım dedin,4 ay geçti ne oldu!!
Mesaj attım az önce,seni seviyorum sende beni seviyorsun falan diye ailesinin yanında diye cevap veremedi heralde,yada başka birşeyden.
Soğudu galiba,gözden çıkardı.
Sizce napabilirim,haksız mıyım,haklı mıyım?
Onu seviyorum,oda seviyor yada seviyordu,bilemiyorum.
Tek bildiğim sinir sistemim çöktü ağlamaktan.
Bence çok abartıyorsun ağlamak falan ne 50 kere aramak çok yanlış. Eğer sana bunu layık görüyorsa sende ayrıl gitsin icsin napiyorsa yapsın. Ben çok kızıyorum bu kadar hata yapan erkeğe hala çok seviyorum kafasında olan kızlara. Şimdi böyle yapan evlenince gece evde bekletirz seni gider arkadaşlarıyla içer sarhoş gelir.

Gözden çıkarmış kabul,dün gayet iyidik yüzyüze sıkıntı yoktu keske o zaman söyleseydi. Yani bisey olmamış gibi elimi tuttu sarıldı öptü,zaman geçirdik,eve geldi kafam karışık geçer sanmıştım diyor,kafani karistirma birbirimizi seviyoruz içerikli mesaj attım cevap vermedi soktayim yani oyle boyle degil
Son gorulmesi bir önceki gündü,biz o gün normalde buluşurduk buluşmadık ve o gün hic irtibat kurmadık,aksama kadar sabrettim sonra korktum başına bisey geldi diye,belki bi yerde dusmustur bisey olmuştur en azından telefon acılana kadar çalsın demistim yoksa içtiğini bilsem ölsem aramazdim

balik bastan kokmus iste,kurtarma cabasina filan girme.
sal ipini gitsin.
sakin msjla filanda ayrilma,ta ki arayana kadar sessizligini koru ve o aradiginda sende acma..
ardindan da bitti diye msj atman kafi.

Sana birakacagina dair acik kapi birakmadigi birsey var alkol ve sen sevmedigini soyluyorsun gidisatina bakincada her aksam icki masasinda. Bir insan 7 sinde neyse 70 indede odur. Seni sevip sevmedigini dusunecegine bu sekilde bir iliskiye razimisin ileride bunlar yasanirken kaldirabilecekmisin icip icip gelmesini once bunu sorgula kendine henuz yol yakinken...
her akşam değildi ilk defa 3 gece içti ve ilk defa böyle kavga ettik bu kavga da da soğudu benden
Canım is yerinden kızın biri senin gibi mesajlar aramalarla adamla barisacak diye iyice abartmisti. Adam en son seni karakola bildirecegim ruh hastası saplantılı deli diye kıza bağırdı. Bu kadar da gurursuz olmayın nolur
evet gurursuz acizin tekiyim şu an,lafa gelince ben koca boşarım diyordum bu kafayla b*k boşarım
4 ayda baya 4 yıllık ilişki haline getirmişsiniz olayı.Bu içme mevzuuda düzelmez,ciddi birşeyler düşünürseniz dahi bu işin sonu yok hep kavga edeceksniz.Birbirinize yol vermeniz daha hayırlı duruyor.
ya o kadar çok zıtlık var ki kafa yapısı,aile yapısı herşeyimiz baştan sonra farklı zıt berbat,hiç yanaşmadım bu ilişkiye zar zor ikna edildim,şimdide onun kafası karışık

Bence çok abartıyorsun ağlamak falan ne 50 kere aramak çok yanlış. Eğer sana bunu layık görüyorsa sende ayrıl gitsin icsin napiyorsa yapsın. Ben çok kızıyorum bu kadar hata yapan erkeğe hala çok seviyorum kafasında olan kızlara. Şimdi böyle yapan evlenince gece evde bekletirz seni gider arkadaşlarıyla içer sarhoş gelir.
bayağı ağladım dün mesajlarıma cevap vermeyipte napicam bilmiyorum,seviyormuyum sevmiyormuyum bilmiyorum diyince benim sistem alt üst oldu gece boyunca istifra ettim.
balik bastan kokmus iste,kurtarma cabasina filan girme.
sal ipini gitsin.
sakin msjla filanda ayrilma,ta ki arayana kadar sessizligini koru ve o aradiginda sende acma..
ardindan da bitti diye msj atman kafi.
dün mesajlaştık ama kafasının karışık olduğunu söyledi,çok üstüne gittim,aşarız falan dedim.
ne diyim bilmiyorum dedi,üstüne sabah her zamanki gibi uyanacağı saatte aradım uyandırmak için,çok üstüne düştüm evet.
Şimdi geri çektim,yazmadım günaydın falan,döner mi sizce yazar mı bana

aynı kararsızlıklar, bilmiyorumlar, yanyanayken iyiydi de eve gelince huzursuzlanıyorumlar, bulıuşunca sarmaş dolaşlar evlere dağılınca kara bulutlar vs vs
aynı bu sebeplerden ayrıldım, içki vs yoktu, bu bile beni delirtmeye yetti, ayrılınca çok düştü peşime de o güven giidnce gidiyor işte, aynı 4 aylık ilişkide patlak vermişti benim ki de,

ben de sevmiştim ayrıldığımda günlerce ağladım delirdim, sevdim istedim ama kendime engel oldum, dönmedim, bu kararsız tutumla bi ömür yaşayamayacağımı düşündüm, tam olarak bitirdiğimde o saat,tam 4 saat derin bi uykuya dalmıştım , günlerin huzursuzluğu öyle yormuştu ki beni

4 aylık bir ilişki, kendini tutmuş yeni yeni patlak veriyor işte.bu adam böyle gerçek karkteri bu .kabul ederim diyorsan devam et ama böyle gitmez diyorsan üzerine düşme inceldiği yerden kopsun.daha yaşın çok genç karşına sana daha uygun karakterde biri illa ki çıkar

aynı kararsızlıklar, bilmiyorumlar, yanyanayken iyiydi de eve gelince huzursuzlanıyorumlar, bulıuşunca sarmaş dolaşlar evlere dağılınca kara bulutlar vs vs
aynı bu sebeplerden ayrıldım, içki vs yoktu, bu bile beni delirtmeye yetti, ayrılınca çok düştü peşime de o güven giidnce gidiyor işte, aynı 4 aylık ilişkide patlak vermişti benim ki de,

ben de sevmiştim ayrıldığımda günlerce ağladım delirdim, sevdim istedim ama kendime engel oldum, dönmedim, bu kararsız tutumla bi ömür yaşayamayacağımı düşündüm, tam olarak bitirdiğimde o saat,tam 4 saat derin bi uykuya dalmıştım , günlerin huzursuzluğu öyle yormuştu ki beni
çok sinir bozucu gerçekten ciddi anlamda kafam o kadar yoğun ki,yazmayacağım artık o ne zaman yazarsa bitiririz,düşünsün biraz

konu birazda onunu ateist olmasıyla alakalı gibi kuzu.
ya ben hiç baskı yapmadım,o konuyu açtım konum kapandı ve ben ona hiç bahsini yapmadım,zamanla yavaş yavaş dedim olur dedim.
Ne oldu bilmiyorum ben ona rağmen tek bişey demedim,ağzımı açmadım soğudum demedim,geleceğimizden korkuyorum dediğimde,aşacağız derdi.
Aştık(!)

Sevgide biryere kadar ya huzur olmadiktan sonra napayim aski sevgiyi kendine yazik etme bu adamla.
o kadar huzursuzum ki,anlatamam.
4 aylık bir ilişki, kendini tutmuş yeni yeni patlak veriyor işte.bu adam böyle gerçek karkteri bu .kabul ederim diyorsan devam et ama böyle gitmez diyorsan üzerine düşme inceldiği yerden kopsun.daha yaşın çok genç karşına sana daha uygun karakterde biri illa ki çıkar
etmiyorum tabiki,güvendiğime sevdiğime yanıyorum.Çok güvendim,çok.

Sen hala bitiririz arasin bitiririz derdindesin. Aramamasi, soğuk olmasi,bilmiyorum demesi,umursamaz olmasi hepsi bittiğini gösterir. Sanki mahkemede bitti kararı çıkacak yahu. Sen saplantı yapmışsın bu nedir böyle anla uzak dur adam seni istemiyor

Sen hala bitiririz arasin bitiririz derdindesin. Aramamasi, soğuk olmasi,bilmiyorum demesi,umursamaz olmasi hepsi bittiğini gösterir. Sanki mahkemede bitti kararı çıkacak yahu. Sen saplantı yapmışsın bu nedir böyle anla uzak dur adam seni istemiyor
peki:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
yanma.bunlar hep hayat tecrübesi insanlar deneye yanıla öğrenirler.bu sana ileriki yaşantında farklı tecrübeler olarak yol gösterecek.
tecrübelerimden sıkıldım:KK61::KK61:

içmesinde değilim ki ben,içtikten sonra ve alkol yüzünden bana verdiği gösterdiği tavır,sırf bunun için kafası karışmaz ki insanın,karışamaz,kafası karışsa karışsa,önceki konuma bakarsanız benim zıtlığımla kafam karışır.
O beni ona rağmen ikna etti,sırf tribim yüzünden ben 1 haftadır onunla adam akıllı konuşamıyorum. Yazmıyor,geleceğimzden umutsuzmuş,kafası çok karışıkmış vs vs,konuyu açmadan kafanı karıştırma,birbirimizi seviyoruz dedim,ona bile cevap yok.
Yani ilerde evlenirsek çok isteyince bende yaptığınızı yapardım,seviyorum çünkü onu.
Direk kesmesi zoruma gitti ki düşkün de değil,4 ayda 2.oluyor gidişi,ilk gidişince trip attım hep atıcam bil dedim,güldü yanaklarımı sıktı,yine attım,kafası karıştı :))
Canım belkide senin trip atmalarından sıkılmıştır. Erkeklerin genelinin en tahammül edemediği şeydir bi kızın trip atması. Hoşlanmazlar. Bizde yapımız gereği hem dırdırı hem tribi çok severiz. Trip atmak yerine rahatsız olduğun şeyleri tatlı tatlı konuşmayı denesen. Sinirliyken çok zor oluyor biliyorum ama inan attığın tribin etkisinden bin kat daha fazla etkili olur.Ben de cok trip atardım eskiden. Ama evlendikten sonra eşimi daha iyi tanıdıktan sonra tatlı tatlı konuşarak daha iyi çözüme ulaşabildiğimizi farkettim. Çünkü ben trip attıkça o nekadar gönlümü almaya çalışsada aslında bi okadar huzursuz oluyordu. Sırf tribim geçsin diye anlık yapıyordu bazı şeyleri. Bi erkeği idare etmenin en güzel yolu tatlı dil. Bunu dene. Bunu bir yada iki kere deneyip öööf başlarım deyip içinden çıkmıcksın ama. Bunu ilişkinizde herzaman bi alışkanlık haline getirmelisin. Tabikide kendini ezdirmiceksin hakkını arayacaksın.Onunla konuş seni üzdüğünü anlat.Olmuyorsa olmaz. Ama herşeyden önce güleryüz tatlı dil.

Back
X