Sinir ve öfke.. Bebeğime zarar vermekten korkuyorum

Evet öyle. Ben zaten şiddet istemediğim için konu açtım biraz kendimi toplamak bebeğime hazırlanmak istiyorum.

Ben kendi adıma cevaplayayım. Hoş görmedim asla, ısrarla psikiyatriste gitmesini söylüyorum. Tepki göstersek hepimiz birden, ne faydamız olacak o yavrulara... Hayatına kaldığı yerden devam edecek. Şiddetin dozu artacak belki... O yüzden kendi düzeltmek istiyorken durumu, yapıcı olmalıyım ve yönlendirmeliyim diye düşündüm.

Bak sen beni anlıyorsun. Evet 17 yaşında da olsa yaptığım hoş birşey değil. Şiddete sürekli eğilimim yok. Sadece öfkelim bağırıp çağırabiliyorum. Ama ben bağırmak çağırmak bile istemiyorum.. Lohusa psikoloji vs.. Onu kırmak istemiyorum

İşte bu yüzden yarından tezi yok doktora gitmelisin. Tedavisine birebir uymalısın. Çaymış bilmem neymiş bunlarla aşabileceğin bir durum değil. Yarın git ve gittiğini bilelim.

17 yaşında canım yani tutup 10 yaşındaki insana vurmam o kadar cani değilim
Tahmin ettim.vallahi biz de kardesimle birbirimizi ite kaka buyuduk.sonra ablalar vicdan yapip uzulur olur oyle seyler ama evlat bambaska . Cok degisiyor insan.Hayata,insanlara, kardesine bakis acisi bile bambaska oluyor. Anne olunca itisip kakistigin minik kardes bile evlat gibi seviliyor.Anne olmak cok guzel birsey

Evet canım ama şiddet dediğim çok büyük birşey değil ve genelde kardeşimle birlikte kavga ediyoruz genç kız problemleri vs.. Sadece öfkemi kontrol etmek istiyorum yani bağırıp çağırmak istemiyorum
O zaman sağlam bir uzmandan yardım alacaksın .öfken kontrol altına alınınca da kaliteli yaşam için tedavine devam edeceksin . Sistem bu şekilde işlemeli ki içindeki öfke sindiği yerden sinsice çıkıp hayatını ,en çok da bebeğinin hayatını alt üst etmesin .

İşte bu yüzden yarından tezi yok doktora gitmelisin. Tedavisine birebir uymalısın. Çaymış bilmem neymiş bunlarla aşabileceğin bir durum değil. Yarın git ve gittiğini bilelim.
Tabiki canım benim,tavsiyelerin için teşekkür ediyorum. Gideceğim ikimizin sağlığı içinde..

Anlıyorum..
Konu sahibi ilk mesajında açık yazsaydı herşeyi o zaman daha sağlıklı olacaktı.
Kardeşi 17 yaşındaymış mesela ve tipik kız kardeş kavgası gibiymiş.
Oysa önce ufak bir çocuğa tek taraflı şiddet uyguluyor sandım.
Doğrusu şiddetin her yaşa her cinsiyete her şekilde olanına karşıyım o ayrı ama burda tahmin ettiğim tutum yokmuş,anladım

Psikolojik destek diyorum ben de.
Anne olmaya karar verdiyse sağlam bir psikoloji şart zira.

Aynen öyle. Her kardeş kardeş kavgası yapar kimse kavga etmeden büyümemiştir ki ben ona vururum o bana vurur ama barışırız ama işte ben yine de kontrol etmek istiyorum herşeyden önce bebeğim için canım :) umaeım sende birgün bu duyguyu tadarsın

Öyle yapacağım canım bebek için.. Kıyamam ben ona ya :)

Küçük çocuğa zaten şiddet uygulamam bu nasıl bi vicdansızlıktır ki. Ben sadece öfkemi yenmek istiyorum ama bebeğim için

Sizinle hemen her konuda fikirlerimiz paralel olduğu için, ben de açıklamak istedim. Çok haklısınız

Anne olmasaydim bu cümleleri kuramazdım ki

Küçük çocuğa zaten şiddet uygulamam bu nasıl bi vicdansızlıktır ki. Ben sadece öfkemi yenmek istiyorum ama bebeğim için
Sen değil belki ama böyle vicdansızlar çok var.
Neyse sen yoluna bak,iyi niyetlerdesin madem devam et,terapini al,hayatını kur.

Canım burdan sana da yazmak istiyorum kalbimi gerçekten çok kırdın belkide yanlış anladın 17 yaşında olduğunu bilemedin cahil olduğumu düşündün vs. 20 yaşındayım yaşım küçük küçükken hep ailemden şiddet gördüm neyse ki ayrıldılar vs bu detaylara girmeyeceğim. Çocuk yüzünden evlenmiyorum sevdiğim adamın çocuğunu doğuruyorum kaldı ki aldırmayı düşündüm ama kıyamadım sen bana bez parası vs diye bahsettin ben bunları göze almışım ki bu çocuğu doğuruyorum her insan öfkelenir kızar bağırır çağırır ben sadece engellemek için ne yapabilirim diye konu açtım ama sanırım sen anlamadın. Neyse sağlık olsun allaha emanet ol bie daha da içeriğini bilmediğin konulara atlama bi zahmet dinleyip öyle yorum yap yoksa bu durumda cahil duruma düşen sen olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…