• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirden ağlamak istiyorum

Ruhsuzbirisi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
139
Puanlar
53
Ya sevgilim olan kişi normalde gerçekten ilgiliher şeyi düşünen ufak tefek kusurlar herkes de olur ama genel anlamıyla çok iyi biri ama bir türlü sohbet edemiyoruz onunla. Devamlı yoğun olan biri işi gücü ek işi mesaisi çevresindekilerin işi gücü derken evet az müsait oluyor ama gün içinde beni merak edip arıyor tabiki. Bunlarda hiçbir sorun yok gün içinde çok az konuşuyoruz ayaküstü haber vermek için arıyor bende öyle ama eve gelip işi bitene kadar saat 10 a doğru geliyor. Seviniyorum uzanıyorum onunla konuşmak için can atıyorum biraz konuşuyoruz bakıyorum sesi gitmiş uyuyor birkaç kere böyle olunca artık konuşacak hevesim de kalmıyor. Diğer çiftler saatlerce konuşuyor mi acaba kaç aydır insan kendini hiç mi düzeltmez? Tamam yoruluyor anlıyorum da herkes işe gidiyor her erkek böyle yapsa beraber kimse kalmaz ben devamlı sabrettim üstünü kapattım ama artık bunaldım yaa doya doya konuşamadiktan sonra birşeyler paylaşamadiktan sonra ne anlamı var? Ki konuşkan biridir sessiz değil. Birbirimiz hakkında bilmediğimiz bir sürü şey var konuşmadığımız paylasmadigimiz. Akşama kadar çalışıyorum özlüyorum eve geleyim diye sabırsızlanıyorum ama o zaten çok kısa süre duruyor ve sonrasında yalnız kalıyorum çok kötü oluyorum gerçekten. Ve biz devamlı buluşamıyoruz ikimizde yoğun oluyoruz illa güzel sohbet için yan yana olmayı mi beklemeli ? Bunu diyenler ne yaşıyor çözemiyorum. Yoruma açığım yaptığım şımarıklık mı haklı mıyım? Genel anlamda ondan memnunum ama bu mesele beni çok düşündürüyor

Evlendıkten sonra da aynı olacak o yüzden ciddi ilişki olmaz bu ilişkiden

Öbür türlüsünüde çekmek zorunda değilsiniz
Yani canım cicim cilvelesme olunca da konusur mesela sonra konu ciddiye gelir bakıyorum uyku moduna geçiyor

İlişki anlayışınız aynı değil demek ki siz çalışmıyor musunuz

Gecenin 10’una kadar çalışan insanın konuşmaya gücü kalmaz. Sızar kalır bir yerden sonra. Bu tempo sizi rahatsız ediyorsa, ayırdığı zaman tatmin etmiyorsa uzatmanın anlamı ne?
Her zaman o saate kadar durmuyor yaa bunun hafta sonu da var ayrıca hafta sonu da bu böyle

İlişki anlayışınız aynı değil demek ki siz çalışmıyor musunuz
İlişki anlayışımız aynı değil mi? Bu nasıl yorum ya hen bir kadın olarak sohbet etmek istiyorum sevgilisiyle kocasıyla sohbet etmek istemeyen kafası kırık varsa onu bilemem ama genel olarak bütün kadınlar bunu isterler

Ya sevgilim olan kişi normalde gerçekten ilgiliher şeyi düşünen ufak tefek kusurlar herkes de olur ama genel anlamıyla çok iyi biri ama bir türlü sohbet edemiyoruz onunla. Devamlı yoğun olan biri işi gücü ek işi mesaisi çevresindekilerin işi gücü derken evet az müsait oluyor ama gün içinde beni merak edip arıyor tabiki. Bunlarda hiçbir sorun yok gün içinde çok az konuşuyoruz ayaküstü haber vermek için arıyor bende öyle ama eve gelip işi bitene kadar saat 10 a doğru geliyor. Seviniyorum uzanıyorum onunla konuşmak için can atıyorum biraz konuşuyoruz bakıyorum sesi gitmiş uyuyor birkaç kere böyle olunca artık konuşacak hevesim de kalmıyor. Diğer çiftler saatlerce konuşuyor mi acaba kaç aydır insan kendini hiç mi düzeltmez? Tamam yoruluyor anlıyorum da herkes işe gidiyor her erkek böyle yapsa beraber kimse kalmaz ben devamlı sabrettim üstünü kapattım ama artık bunaldım yaa doya doya konuşamadiktan sonra birşeyler paylaşamadiktan sonra ne anlamı var? Ki konuşkan biridir sessiz değil. Birbirimiz hakkında bilmediğimiz bir sürü şey var konuşmadığımız paylasmadigimiz. Akşama kadar çalışıyorum özlüyorum eve geleyim diye sabırsızlanıyorum ama o zaten çok kısa süre duruyor ve sonrasında yalnız kalıyorum çok kötü oluyorum gerçekten. Ve biz devamlı buluşamıyoruz ikimizde yoğun oluyoruz illa güzel sohbet için yan yana olmayı mi beklemeli ? Bunu diyenler ne yaşıyor çözemiyorum. Yoruma açığım yaptığım şımarıklık mı haklı mıyım? Genel anlamda ondan memnunum ama bu mesele beni çok düşündürüyor
Yanında biri varken yalnız hissetmek çok ağır bir duygu.Biz kadınlar daha çok ilgiye ihtiyaç duyarız ilişki duygusal olarak beslenemiyorsa bu uzun vadede yıpratır.Bu konuyu net bir şekilde konuşun yoksa içten içe koparsınız.

Tamam uzatmanın anlamı ne? Tatmin olmadığınız, mutsuz olduğunuz bir ilişkiyi neden ite kaka sürdürüyorsunuz?
Hayır yukarıda da yazmışım zaten memnun değil miyim gibi duruyor ben bu durumdan sikayetciyim

İlişki anlayışımız aynı değil mi? Bu nasıl yorum ya hen bir kadın olarak sohbet etmek istiyorum sevgilisiyle kocasıyla sohbet etmek istemeyen kafası kırık varsa onu bilemem ama genel olarak bütün kadınlar bunu isterler
Demek ki sevgiliniz sizinle sohbet etmek istemiyor üzgünüm 😂

Dün veya önceki gün aynı konuyu açmıştınız ve aslında cevabı da kendiniz vermişsiniz ,birbirimiz hakkında çoğu şeyi bilmiyoruzdan aslında konuşmayı sever konuşkan birinden etrafta herkese yetebilen anladığım ,önceliği siz değilsiniz yanlış hatırlamıyorsam cinsellik yaşanmıştı aranızda, şimdi neden olduğunu bir kez daha düşünün ,normali bu değil zaten arayıp haber vermek vs bu iletişim değildir .

Son düzenleme:
Yanında biri varken yalnız hissetmek çok ağır bir duygu.Biz kadınlar daha çok ilgiye ihtiyaç duyarız ilişki duygusal olarak beslenemiyorsa bu uzun vadede yıpratır.Bu konuyu net bir şekilde konuşun yoksa içten içe koparsınız.
Benim sabretmemle aylar geçti ama bir yerden sonra bu durum beni boğmaya başladi çünkü ise başladım ve onu akşama kadar özlüyorum gün içinde konuşamıyoruz iş yerinde telefon yasak aksam oluyr yatıyor yani ne diyeyim ki çok sinirliyim herkes yoğun herkes tempoda ya birgun de benim için 1 saat geç yatsa ne olacak ki

İlginç bir durum. Ya başkası var ya yokluktan dolayı sizinle birlikte yada gerçekten konuşmayın bilmiyor.
Bana sorarsanız konuşmayı, sohbet etmeyi bilmiyor gibi. Yaşınız genç bununla vakit kaybetmeyin. 10 sene sonrasını düşünün.

İlginç bir durum. Ya başkası var ya yokluktan dolayı sizinle birlikte yada gerçekten konuşmayın bilmiyor.
Bana sorarsanız konuşmayı, sohbet etmeyi bilmiyor gibi.
Hayır ya bu kadar şey bakmayın asla öyle değil yurt dışına çıkmış bir adam arkadaş çevresi olan adam konuşmayı nasıl bilmiyor

gecen yjne konu acmistin
24 yasinda ici ölmüş insanla ne işin var?
ne dogru duzgun bulusuyorsunuz, ne konusuyorsunuz. iliskj mi bu?
hani "cok ciddiyiz" desen hergun 10da eve gelen isi olan ve "yuhum gelir" diye düşüp yatan biriyle evlensen de ayni döngüde hayatin ilerler, ilgi diye diye yaslanirsin.
tabii ki ciftler uzun uzun konusur, muhabbet kusu gibi konu konuyu acar. ayni sehirde olup da haftada 3-4 gorusmedigim sevgiljm hic olmadi. biri 3 ayligina restorant acan kuzenine yardima baslamisti (hos o 3 ay icinde ayrildik ama😅), sabah ise giderdi ogleden sonra restorana. cidden yorgunluktan beti benzi solmustu. ona mesela "ille de gel, goruselim, suraya buraya gidelim" diyemezdim ama binerdim otobuse 40 dk sonra inerdim o da durağa gelirdi beni almaya. soyle yarim saat koklasir ayrilirdik.
sonra zaten hayatinda bir iliskiye zaman ayiramayacak bir doneme girmisti, seviyorum diye uzatip b.kunu cikarmadan ayrildim bir hatasinda.
yani bilmiyorum, bana cok ilginc geliyor. sevgiliyiz ama gorusmuyoruz, işi yogun aramıyor vs vs.
esimle uzak mesafedeydik ayda bir ulke degistirir mutlaka gelirdi. gun icinde konusmazdik ama uyumadan once görüntülü acar aklimiza gelebilecek heeerrrr seyden konusurduk. sonra tasindi haftanin 6 gunu görüşur olduk (pazartesileri iliskiden off günümüzdü😅) sonra evlendik simdi hep beraberiz konusmadigimiz saniye yok.
hic bana uyan seyler degil
belli ki sana da uymuyor ki tartisip, ilgi icin üzülüp duruyorsun
bence sor kendine deger mi diye. degmiyorsa ayril gitsin. daha iyisini bulursun merak etme
erkeklerin köküne kıran girmedi

Back
X