• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirden ağlıcam !

http://www.sosyetikcadde.com/wp-content/uploads/şal-bağlama-modelleri-6.jpg
burdaki kız gibi :) ya başta zorlamaydı ama şimdi memnunum kapandığıma :)

http://babyh23............../2012/10/sal-baglama-modeli-sal-nasil-baglanir.html

O halde hayırlı olsun Tebrik ederim canım..;)
Burda anlatmış resimlerle tek fark o arkadan bağlamış
sen yan taraftan bağlayabilirsin.
Zaten Şal ya da eşarp farketmez, önünü üst kısmını düzgün yaptıktan sonra
İğne yardımıyla zamanla alışırsın..

Abla senin kapanman hiç bir işe yaramaz. Adam seni zorlamış bildiğin kapan diye. İstemeye istemeye kapandın diye sevap falan kazanmayacaksın yani. Kapanma. Ne istiyorsan onu giy.

benim nişanlım kapanmamı istedi ben yıllardır yok felan diyodum istemiyorum diyodum bu sene nolduysa kapan dedi ben yine yok dedim küstü konuşmadı soğuk davrandı iyi tamam kapanıcam dedim. şuan kapalıyım ama başımı bağlarken giyinirken zorluk çekiyorum ben başımı şalla bağlıyorum yada bağlayamıyorum :43: ben görünüşüme önem veren biriyim böyle kendimi kötü hissediyorum ama bazı genç kızlar mesela kapalı ama çok güzel giyiniyolar bende alışveriş yapmak istiyorum kapandığımdan bu yana hiç alışveriş yapmadım :50: bana yardım eder misiniz nasıl giyinmeliyim ne giymeliyim yardım edin nolur bunaldım artık paspal gezmekten açıkken rahattım ama kapalıyken bunalıyorum paspal olunca :43:

benim görünüşüm:mavi gözlüyüm beyaz tenliyim kiloluyum ama diyetteyim ve hergün spor yapıyorum. boyum 158 bayanlar yardım edin lütfen :43: ben pantalon giymeyi seviyorum pantalon üstüne ne tür kıyafetler almalıyım çok şık güzel olmak istiyorum bide güzel şal bağlamayı nasıl öğrenicem :43:

bana yardım edin nooooooluuuuuuuuuuuurrrrrrrrr :43::43:

Canım bende nisanlıyım ve nisanlımın ailesi kapalı aynı durumdayız senle. benimde kapanmamı çok istiyor ama zorlamıyor hiç bi sekilde bende senin gibiyim hiç bi bilgim yok kapalılıktan :( istemiyorum ama nisanlım çok istiyor diye belkiiii kapanırım istersemmm :43:

Son düzenleme:
nihan-kap-modelleri.jpg
Tesett%C3%BCr-Giyim-Markalar%C4%B1-TU%C4%9EBA-VENN-1.jpg

bu tarz tesettur kıyafetleri hem modern hem şık hemde tesetture daha uygun geliyor goruntu acısından daha kaliteli bir tarz bence

Back
X