benim de 2 defa basıma geldi, birinde yeni aldıgım kitabın sayfa arasında chip vardı, birinde de cantamın gizli bölmesinde chip vardı.. kötü bi durum..
Biz buradan nasıl bulalım neyin öttüğünü. Sinirden ağlayacağınıza bir mağazada alarm çalınca dönüp kasada kontrol ettirin. Cüzdan mı çalıyor çanta mı çalıyor diye.
Yöneticilik yapmıstım daha önce.söyliyim bikaç şey çözersiniz hemen,,
Cüzdanlarınızın içindeki etiketleri kontrol edin onlarda alarm olabiliyor. Etiketin içinde sert bişey gelir elinize zaten..
Makyaj malzemelerinde,
kitap barkodlarında olabiliyor.
Bazı ayakkabıların altında olabiliyor..
Parfümünüz varsa onda olabilir.
Yıllar önce benim başıma geldi. Nereye girsem ötüyordum. Çanta manta değil. Üzerinde metal olmayan kıyafetlerle bile ötüyordum. İnanılmaz sinir bozucu bir şey. Sonra kendi kendine geçti. Neden oldu nasıl geçti bilmiyorum
giyindiğiniz kıyafet yeniyse onda da gizli bir alarm olabilir. ben de olmuştu üzerinde bir şey yokken sürekli ötüp duruyordu . yeni gömleğimdeymiş. kıyafetin kendinde gizli bir alarm varmış bu nasıl oluyor bilmiyorum. belki aramzda bu konuda daha bilgili olanlar vardır.
Benim 2 sene kullandığım cüzdanım, sonradan ötmeye başladı.
Bazı mağazaların fazlasıyla hassasmış ve içerisinde silinmemiş.
Bir gün canıma tak etti gittim kasaya, her şeyi tek tek denettim ve öyle bulduk cüzdan olduğunu.
Benim 2 sene kullandığım cüzdanım, sonradan ötmeye başladı.
Bazı mağazaların fazlasıyla hassasmış ve içerisinde silinmemiş.
Bir gün canıma tak etti gittim kasaya, her şeyi tek tek denettim ve öyle bulduk cüzdan olduğunu.
Cvp veren herkese teşekkür ederim.
Cuzdan çok eskı ayakkabı desen oda en az bes yıllık. Kıyafetlerim değişik gittim ondada öttum tek çanta kalıyor oda uyduruk bir mağazadan aldım. Chıp falan olması imkansız. Hep öttuğum yerler boyner ykm ayakkabı dunyası stravidous gibi magazalar. Bugun sadece colıns ve collezionyonda ötmedim. ( çantam diğer gıttıklerımde farklı mıydı hatırlamıyorum .. Onu değiştirip bir daha deneyeceğim. Mağazalar çok büyük haftasonu kasada sıra malum ama dayanamayıp bende sizin gibi yapacağım sanırım...
Bazı çantalarda barkodlar içine dikilmiş oluyo onları manyetik bişeyle öldürüyolar ama bazen bi kaç zaman sonra tekrar ötmeye başlayabiliyomuş çantanızı cüzdanınızı falan değiştirin sırayla sorunun ne olduğunu çözünce de o ürüne işlem yapması için aldığınız mağazadan destek isteyin
sonunda buldum kızlar. gittim kasaya herşeyi okuttum.
eşim lcw den cüzdana benzeyen kartlık almıştı. oda saolsun dışarı çıkarken benim çantaya koyar, 20 tllik bişey parasından çok sesi çıktı:S
yalnız lcw de ötmüyordum:S
Ben internetten aldığım çantanın barkodunu sökmeden göndermeleri sonucunda bir kaç mağazadan ötmüştüm, sonra görevli uyardı sağolsun. Üstünüzde, çantanızda vs sökülmemiş barkod vardır.