Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bekliyorum işte :) Uyap vatandas sisteminden sürekli kontrol ediyorum bir degisiklik yok. 23 temmuzda verdim dilekceyi. 12.gündeyim. nasıl bir süreç olduğunu hiç bilmiyorum, tebligat ulasınca ne olucak ki..? sonucta kendi rızasıyla yatırmıyordu icra kesiyordu daha önce, simdi de öyle olması lazım değil miydi. pek bisey anlamadım acıkcası bekliyorum sadece :)Tebligatı sabırsızlıkla bekliyoruz:) 15 gü. İse bu hafta ya varmıştır eline ya da varacaktır.
lutfen uniden mezun olsan bile aciktan bi seyler okumaya devam et su adama o parayi yedirtme inadina22 yasına girdim. Hayır öyle bir sey yok öğrenim hayatım bitene kadar ödemek durumunda..
emekli olunca çocuktan da mı emekli olunuyormuş??? öyle saçma bir şey olacağını sanmam. bence bir avukatla görüşün. baban çakallık yapmak istemiş gibi geldi.Öğrenciyim, okulumun bitmesine daha 1 sene var.
Babamdan her ay 300 tl nafaka alıyordum. (Onu da icra yoluyla, kendisi yatırmıyordu)
Ama bu ay nafakam yatmadı, çünkü emekli olmuş.
Anneme bir kac gün önce telefonda "ben emekli oldum size geçmiş olsun" demiş zaten. Artık Telefonlarımı açmıyor.
Ne yapmam lazım? Artık gerçekten bana bağlanmış olan nafakayı alamayacak mıyım? bildiğin yatmadı param. çok kötüyüm, bittim ben.. basından böyle birsey geçen, hukuki bilgisi olan lütfen yazsın ne olur.
Belki yanlıs yere açtım konuyu ama nolur bir süre kalkmasın, kimse okumaz yoksa. Cevap bekliyorum ilgilenenlere simdiden tesekkurler...
Maalesef öyle bir baba işte. Beni yok sayıyor, hep yok saydı.