Sinirden Ağlıyorum şu an !

sınav yarın mı,misafirler yatılı mı geldi?

İyi de 24 saat ders mi çalışıyorsunuz? Günlerce sizde kalacak halleri yok oturup kalkacaklar sonuçta onları orada bırakıp odalara kapanmak bana garip geldi. Her zaman yattığınız saatten 2 saat geç yatarsınız o kadar da önemliyse bu 2 saat. Biz direk kendisini okuyoruz bu derslerin, bunalıp dışarı çıkarsın, aburcubur yersin vs. Burada takılan konu bence ders değil elti. Ben buradayım o nasıl yalnız kalır da çalışır durumu. Adamı göndermiştir dışarıya belki de adam kendisi geldi düşünemedi? Sonuçta üniversite okuyorsunuz diye hiç mi gelmesin insanlar? Bana çok garip geldi.

Boşver sinirlenme olan oldu geldiler:(
Sen sabır et ve misafirindir ağırla
Rabbim elbette bir kolaylık verir çalışırsın

Önce size hak vermiştim.sonra içinizi döküp olayı tesettüre getirince vazgeçtim konu hakkında yorum yapmaktan
Olayin tesetturle alakasi yok canim, kayinbaba niye bu kizi digerlerinden ayirip disliyor onu soylemis sadece. Dinle alakali bir kelime yok yazilandan ama insan gormek istedigini goruyor iste.

sizi hem haklı buldum hem haksız buldum . benim o kadar kızım olsa ben de onları okutmuş olsam ben de havamı atarım millete kimse kusura bakmasın :) çalışma konusuna gelince bi kaç saat kafanı dinle çocuklarla eğlen :)

Son düzenleme:
sizi hem haklı buldum hem haksız buldum . benim o kadar kızım olsa ben de onları okutmuş olsam ben de havamı atarım millete kimse kusura bakmasın :) çalışma konusuna gelince bi kaç saat kafanı dinle çocuklarla eğlen :)

Havanı atarsin ama; kızın gibi olmayan insanlaŕi da oyle olmadiklari icin yargilayip hor mu görursun ??

sizde kocanızı kaynınızı bırakıp eltinize gidip çalışsaydınız diğerleride ne halleri varsa görürlerdi :/ ama istemeyerek gitmek ve rahatsız edilmek ise en büyük sorun

Back
X