Sinirden ağlıyorum !

Tweety26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
808
14
98
Ankara
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...lar/448571-kuzenimin-okumak-icin-gelmesi.html

Bu konumu okuyanlar bilirler. Kafayı yemek üzereyim ben artık evde.
Gideyim annemle konuşayım dedim. Demediği lafı bırakmadı. Şimdi İremle diğer kuzenim bir olmuşlar. İkide bir bana Fceden sizde kalcas. Size geliyoruz. 3ümüz aynı yerde olcas ne güzel diyip duruyolar. Kendi kendilerine gelin güvey oluyolar. Bide üzerine "babam böyle dedi bak ciddyiz gizem" falan diyolar.
Allahım sen yardım et kafayı yicem. sabahtan beri ağlıyorum. Anneme "Onlar gelirse ben bu evden giderim" dedim. Kapı açık dedi !
İnanmıyorum ya. Lütfen bi akıl verin. yapamam ben onlarla. Bu sinir bozucu kişilerle yapamam ! :43:

Son düzenleme:
canım anneni babanı ciddi ciddi al karşına konuş, benim derslerim de psikolojim de bundan olumsuz etkilenecek de..istemediğini mantıklı nedenlerinle dile getir..gerçekten niçin aileleriyle kalmıyorlar, ne işleri var 16-17 yaşlarında kızların başka şehirde ,ailelerinden uzakta ...valla şaşırdım kaldım!..

İlk olarak, Anneniz nasıl size "Kapı açık" diyebilir ya? Bir anne nasıl yeğenini kızına tercih edebilir? Böyle bir şey ömrümde ne duydum, ne de gördüm.
İkinci olarak, babanızla konuşmayı deneyin. İstemediğinizi, anlaşamayacağınızı, onlarla geçinmenizin imkansız olduğunu söyleyin. Belki size hak verir.
Son olarak, onlara "Ben güzel olacağını düşünmüyorum." "Ben serbest büyüdüm, ikimizinde farklı ortamları olacak." "Arkadaşlarımız farklı, ortamlarımız farklı olacak" diyerek anlaşmanızı peşin peşin yapmanızı öneririm.

kuzeniniz biz sizde kalıcaz ne güzel olucak dimi derken,bence ikimizinde dersleri bu yüzden çok etkilenicek ve düşücek çünkü ben yaşıtım biri varken yanımda ders çalışamıyorum bilirsin seni de çok severim konuşuruz sürekli muhabbet falan.. o yüzden gelmeni istemezdim de..

madem annenle halledemiyosun o yaştaki bir genç kız belki gurur yaparda ben oraya gitmek istemiyorum der..?

ayrıca annenin sana kapı açık demesi de senin sadece kıskançlık yaptığını düşünmesi sonradan alışıcanı sanması..annenlede konuşabilirsin..annanem de kalıcam ozaman yada babaannem de kim varsa işte..
ben onlarda kalıcam sen yeğeninle yaşa dersen annen senibiraz daha ciddiye alıcakdır..

hani 1 kişi geliyordu şimdi 2 kişi mi oldular:26:annen ne kadar ağır bir sorumluluk aldığının farkında değil galiba:50:
birde babanla konuş bakalım belki o seni anlar canım:31:

Yerinde olsaydım çıldırırdım sanırım. Senin yerine kendimi koyup düşündükçe bende aynı tepkiyi verirdim gibime geliyor. Ne işleri var canım, herkesin kendine göre bir düzeni var. İlk konunu okuduğumda 1 kişiyken bile haklı bulmuştum seni, Şimdi birde 2 kişi :4: Peki gelecek olan ikinci kişi başka bir kuzenin mi yoksa İrem'in kardeşi mi? Eğer iremin kardeşiyse o aile nasıl iki kızınıda emanet edebiliyor, emanet etmesini geçtim nasıl bu kadar rahat davranabiliyor. Eğer onun kardeşi değil de başka bi kuzeninse onun ailesi senin aileni hiç mi düşünmüyor? Zaten bir kuzenin gelecek sizin eve... Baban ne diyor bu duruma? Diğer arkadaşlarda demişler iki genç kızın sorumluluğunu nasıl bu kadar rahatça alabilir ki annen? Bence annene bu konuda baskı yaparsan hassas noktadan vurmuş olursun. Ankara'ydı hatırladığıma göre yaşadığın şehir. Küçük bir yer değil. Hırlısı var, hırsızı var. Evet evet annene bu konuyu aç, "onlar sana emanet bişey olursa vicdan azabı çekersin." falan de. :34:

Son düzenleme:
tepkin anormal değil :68: annene şaştım kaldım doğrusu kapı açık ne demek ya :53: bence git babanla konuş ciddi ciddi :82: Allah sabır versin bu nasıl bişey ya böyle :53:

Son düzenleme:
Back
X