Sinirden başım agrıyor

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Ben 2buçuk aydır kurumsal markette kasiyerim. O kadar çok yogun bir magaz ki. Müşteriler desen hep kavga çıkarıyor.İşi bırakma raddesine gelmiştim müdürle konustum gelecek ay baska yere gecınce. Daha az yogun olan bir yere... Bugün sinirimi bozan şey. Çalıştığım yerde şefler var dogal olarak. Ama 3 4 yıldır yıldır orda olup şef gıbı olan yanı sözunu dinleten ınsanlar var. Birisi var rki herseyıme laf soylüyor.o da ben gibi kasıyer sadece eski. Wcye izinsiz gidersem laf söylüyor.En yogun yere benı veriyorlar. En son ben kapatıyorum. Saat 11 i 5gecıyordu bugun kasamı kapattım. Giyinmeye yukarı cıkıyorum. Aynı kısı nereye gidiyon asagıda ısler var dedi. Tam asagı ıncem kal orda dedi.baktım sonra dıgerlerı giyiniyoruz yanı ASAGIDA ıs falan yok. En son musteri hızmetlerınde kı kız geldi yanıma benı yapmadığım seyle suçladi.cıkısta servise binmedim. Yürüdüm karanlık olmasına ragmen. Dolmus bindim agladım baya. Cok doldum.stresten egzama oldum.3 hafta gecer mı burda bılmıyorum

Senin gibi oda kasiyermis size is söyleme Hakkı yok, hakkını savunmalisin yoksa gidecegin diğer yerlerdede ezilirsin.

Mesela markete müdürüne durumu bildire bilirsin.
Ama şef ona bizi yönetme yetkisi veriyor. Bızım yemege cıkıs saatimiizi falan ayarlıyor. Baska magazaya gıtmezsem sikayet edip ıstıfa verıcem

Ama şef ona bizi yönetme yetkisi veriyor. Bızım yemege cıkıs saatimiizi falan ayarlıyor. Baska magazaya gıtmezsem sikayet edip ıstıfa verıcem
Yetkiyi vermiş olabilir bilindik kurumlardan biriyse bu gibi durumlarla ilgilenilir.Eger siz haksızlığa ugradinizi düşünüyorsanız bunu bildirin bence.

Kurumsal marketlerde bu durum çok oluyor. Beni de öyle erkek arkadaşımla aynı mağazadayız diye ispiyonlayıp evine iki vesait olan mağazaya postalatmıştı 5 senelik eleman. Gittiğim mağazada kavga dövüş dayanamadım istifa ettim. Hakkınızı arayın ben istifa ettiğime pişmanım benim çalıştığım marketin şartları piyasadaki en iyi şartlardı. Başka hiç bi işte o fırsatlar yoktu.

Yetkiyi vermiş olabilir bilindik kurumlardan biriyse bu gibi durumlarla ilgilenilir.Eger siz haksızlığa ugradinizi düşünüyorsanız bunu bildirin bence.
Yok zaten magaza dan gidecegim.kimi lime sikayet edeyim şef zaten görevlendırıyor

Bende o dediğiniz markette yim.hatta yenı aldılar marketi bilirsiniz.baya büyük market. Basımda bı suru sef gıbı insan var. Burda gelen kasıyer durmuyor.avm olduğu İcin gece 11 bucukta cıkıyoruz.Mudurle konustum ıstıfa asamasına gelmiştim cunku Allah'tan Baska magazaya gönderiyor beni. En basiti bugun magaza asırı kalabalıktı. Müşterıöer siliplerı almayıp atıyor. O sef gibi olan kız yok duzgun calıs diyor. Nerde en kotu kasa ben oradayım. Kendileri hep ıade topluyor. Zaten 20 kısıysek 10 kısı hep rahat kasada her zaman. Onlara laf yok. Bugun cok ağladım ve cok mutsuzum. Tek umudum Baska magaza yoksa ısı bırakıcam

işinde iyi olduğunu düşünüyorsan, hata yapmadığına eminsen, 'bazen bir cinnet her şeyi çözer' diyeceğim...
delir, söyle gerekenleri öfkene vurup. yanaşamasın. bundan sonra yanaşmaması gerektiğini de söyle.
iş yerinde benzer durum yaşamıştım hafiften hatta fazladan sömürülüyordum. en çok çalıştırılan bendim en ufağım ve salağım diye. bir gün bi patladım, sonra bu deli yanaşmayalım demeye başladılar. şimdi saygılı, seviyeli, mesafeli ilişkimiz var.

Sanırsın mağazanın patronu. Ya Rabbel alemin.
Emir kişiyle konusuyor bir de. En son kasa teslımı edıyorum. Müşteri hizmetlerindekı kız gulumseyerek senle özel konuscamk diyor. Noldu iade mı var dedım bısı demedi gulsu. Şeft orda bu arada. Yukarı cıktım sonra.magazadada buyuk poset yok bu arada. Kız bana senın kafanı kıracam dedi. Musterıleri niye buyuk torba İcin yolluyor dedi. Ben gondermıyorum dun uyardılar kımseyı yollamadım dedim. Gunahımı aldı. Yanı herseyı benden biliyorlar. Cok bunaldım Stresten egzama oldum aglamaktan basım agrıyo

Bende mesafelıyım. İş dısında konuşmuyoruz bile..Sımdı herkes bırbırknı tutuyor ben tekim resmen.Hep sevdikleri ıyı Kasada şef bazılarına öyle yuz vermıskıv wc İcin bile onlardan izin ıstemem gerekıyor. Basım sınırden arıyor. Cıdden cok mutsuzum

Bugun kızı tersledım herseyı benden bilmeyin dıye. Ama ki baska magazaya gecemezsem istıfamı verdiğim dakıka mudure ya da insan kaynaklarına sikayet edıcem

Ooofff off üzüldüm
Maaşınızı alıp çıkarsınız boşverin
Başa çıkılmaz bunlarla
Allah’ın cezaları
Bende habire çıkardım işten
Dayanamazdım
Sonunda devlete girdim de susup oturuyorum
Sorun heryerde oluyo
Şimdi bile ağlıyorum bende zaman zaman ama eskiye göre baya baya akıllandım
Geçer zamanla
Nasıl olsa çıkacaksınız
Sakin olun

Haydaa. Senin kafanı kırarım da ne demek. Haddini aşma demedin mi. Karşısında çocuk mu var. Gerçekten sinir oldum şu an . Şu zihniyette olan insanlardan nefret ediyorum. Yeni biri gelince kendisini kaf dağında gören insanlar. Zavallılar ya. Azıcık olgun bir kişiliğe sahip olsalar böyle yapmazlar zaten. Sen ağırlığını korumakla beraber lafını da esirgeme. Gerekirse yönetime çık. Hakkını savun. Kimse kimsenin kölesi değil

İsteme izin şef gelip bir şey derse sana benim onla mevkim aynı niye ondan izin alayım, izinle olacaksa bu işler gelip şeflik yapın de. Sen laf söyledin diye çıkışını veremezler.
Seninle emir kipiyle konuşuyosa sende onunla öyle konuş. Bnmle böyle konuşamazsın derse aa niye sen hep böyle konuştuğun için uslubun o sandım demek kibarlık biliyormuşsun. Bundan sonra benimle öyle konuşursun artık de.

Bende geçmişte kasiyerlik yaptım. Seni çok iyi anlıyorum. Malesef bu işin hiyerarşik düzeni böyle. Şef kişisi hiyerarşik olarak altında olan elemanları (özellikle de taktığı biri varsa) ezmekten zevk alır. Çünkü zamanında o da şefinden aynı muameleyi görmüştür ve ezilmiştir. Öbür türlü şef olduğunu hissetmez ve karşısındakine de hissettiremeyeceğini düşünür. Bu böyle kısır bir döngü şeklinde ilerler. Çok şükür şimdi öğretmenim o günleri hatırlamak bile istemiyorum.
Sana tavsiyem bu düzeni kaldıramıyorsan oku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…