- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Ama şef ona bizi yönetme yetkisi veriyor. Bızım yemege cıkıs saatimiizi falan ayarlıyor. Baska magazaya gıtmezsem sikayet edip ıstıfa verıcemSenin gibi oda kasiyermis size is söyleme Hakkı yok, hakkını savunmalisin yoksa gidecegin diğer yerlerdede ezilirsin.
Mesela markete müdürüne durumu bildire bilirsin.
Yetkiyi vermiş olabilir bilindik kurumlardan biriyse bu gibi durumlarla ilgilenilir.Eger siz haksızlığa ugradinizi düşünüyorsanız bunu bildirin bence.Ama şef ona bizi yönetme yetkisi veriyor. Bızım yemege cıkıs saatimiizi falan ayarlıyor. Baska magazaya gıtmezsem sikayet edip ıstıfa verıcem
Yok zaten magaza dan gidecegim.kimi lime sikayet edeyim şef zaten görevlendırıyorYetkiyi vermiş olabilir bilindik kurumlardan biriyse bu gibi durumlarla ilgilenilir.Eger siz haksızlığa ugradinizi düşünüyorsanız bunu bildirin bence.
Bende o dediğiniz markette yim.hatta yenı aldılar marketi bilirsiniz.baya büyük market. Basımda bı suru sef gıbı insan var. Burda gelen kasıyer durmuyor.avm olduğu İcin gece 11 bucukta cıkıyoruz.Mudurle konustum ıstıfa asamasına gelmiştim cunku Allah'tan Baska magazaya gönderiyor beni. En basiti bugun magaza asırı kalabalıktı. Müşterıöer siliplerı almayıp atıyor. O sef gibi olan kız yok duzgun calıs diyor. Nerde en kotu kasa ben oradayım. Kendileri hep ıade topluyor. Zaten 20 kısıysek 10 kısı hep rahat kasada her zaman. Onlara laf yok. Bugun cok ağladım ve cok mutsuzum. Tek umudum Baska magaza yoksa ısı bırakıcamKurumsal marketlerde bu durum çok oluyor. Beni de öyle erkek arkadaşımla aynı mağazadayız diye ispiyonlayıp evine iki vesait olan mağazaya postalatmıştı 5 senelik eleman. Gittiğim mağazada kavga dövüş dayanamadım istifa ettim. Hakkınızı arayın ben istifa ettiğime pişmanım benim çalıştığım marketin şartları piyasadaki en iyi şartlardı. Başka hiç bi işte o fırsatlar yoktu.
Dişli nasıl olayım. Bana bu lafları diyen abartısız 100 kilo.hadı onu gectım.Bana hepsi birbirini tutuyor ben kalmısım tek basımaBöyle yerlerde dişini gostermezsen daha çok üstüne gelirler.
Kasadan pek kimseyle konusmuyoruz.erkek takılmıyorum. Cok bunaldım. Sadece gidecegim gunu bekliyorumBu ne hadsizlik. Ayarsızlar.. Lütfen sessiz kalma. Dişli ol.
Sanırsın mağazanın patronu. Ya Rabbel alemin.Kasadan pek kimseyle konusmuyoruz.erkek takılmıyorum. Cok bunaldım. Sadece gidecegim gunu bekliyorum
Emir kişiyle konusuyor bir de. En son kasa teslımı edıyorum. Müşteri hizmetlerindekı kız gulumseyerek senle özel konuscamk diyor. Noldu iade mı var dedım bısı demedi gulsu. Şeft orda bu arada. Yukarı cıktım sonra.magazadada buyuk poset yok bu arada. Kız bana senın kafanı kıracam dedi. Musterıleri niye buyuk torba İcin yolluyor dedi. Ben gondermıyorum dun uyardılar kımseyı yollamadım dedim. Gunahımı aldı. Yanı herseyı benden biliyorlar. Cok bunaldım Stresten egzama oldum aglamaktan basım agrıyoSanırsın mağazanın patronu. Ya Rabbel alemin.
Bende mesafelıyım. İş dısında konuşmuyoruz bile..Sımdı herkes bırbırknı tutuyor ben tekim resmen.Hep sevdikleri ıyı Kasada şef bazılarına öyle yuz vermıskıv wc İcin bile onlardan izin ıstemem gerekıyor. Basım sınırden arıyor. Cıdden cok mutsuzumişinde iyi olduğunu düşünüyorsan, hata yapmadığına eminsen, 'bazen bir cinnet her şeyi çözer' diyeceğim...
delir, söyle gerekenleri öfkene vurup. yanaşamasın. bundan sonra yanaşmaması gerektiğini de söyle.
iş yerinde benzer durum yaşamıştım hafiften hatta fazladan sömürülüyordum. en çok çalıştırılan bendim en ufağım ve salağım diye. bir gün bi patladım, sonra bu deli yanaşmayalım demeye başladılar. şimdi saygılı, seviyeli, mesafeli ilişkimizvar.
Bugun kızı tersledım herseyı benden bilmeyin dıye. Ama ki baska magazaya gecemezsem istıfamı verdiğim dakıka mudure ya da insan kaynaklarına sikayet edıcemişinde iyi olduğunu düşünüyorsan, hata yapmadığına eminsen, 'bazen bir cinnet her şeyi çözer' diyeceğim...
delir, söyle gerekenleri öfkene vurup. yanaşamasın. bundan sonra yanaşmaması gerektiğini de söyle.
iş yerinde benzer durum yaşamıştım hafiften hatta fazladan sömürülüyordum. en çok çalıştırılan bendim en ufağım ve salağım diye. bir gün bi patladım, sonra bu deli yanaşmayalım demeye başladılar. şimdi saygılı, seviyeli, mesafeli ilişkimiz var.
Ooofff off üzüldümEmir kişiyle konusuyor bir de. En son kasa teslımı edıyorum. Müşteri hizmetlerindekı kız gulumseyerek senle özel konuscamk diyor. Noldu iade mı var dedım bısı demedi gulsu. Şeft orda bu arada. Yukarı cıktım sonra.magazadada buyuk poset yok bu arada. Kız bana senın kafanı kıracam dedi. Musterıleri niye buyuk torba İcin yolluyor dedi. Ben gondermıyorum dun uyardılar kımseyı yollamadım dedim. Gunahımı aldı. Yanı herseyı benden biliyorlar. Cok bunaldım Stresten egzama oldum aglamaktan basım agrıyo
Haydaa. Senin kafanı kırarım da ne demek. Haddini aşma demedin mi. Karşısında çocuk mu var. Gerçekten sinir oldum şu an . Şu zihniyette olan insanlardan nefret ediyorum. Yeni biri gelince kendisini kaf dağında gören insanlar. Zavallılar ya. Azıcık olgun bir kişiliğe sahip olsalar böyle yapmazlar zaten. Sen ağırlığını korumakla beraber lafını da esirgeme. Gerekirse yönetime çık. Hakkını savun. Kimse kimsenin kölesi değilEmir kişiyle konusuyor bir de. En son kasa teslımı edıyorum. Müşteri hizmetlerindekı kız gulumseyerek senle özel konuscamk diyor. Noldu iade mı var dedım bısı demedi gulsu. Şeft orda bu arada. Yukarı cıktım sonra.magazadada buyuk poset yok bu arada. Kız bana senın kafanı kıracam dedi. Musterıleri niye buyuk torba İcin yolluyor dedi. Ben gondermıyorum dun uyardılar kımseyı yollamadım dedim. Gunahımı aldı. Yanı herseyı benden biliyorlar. Cok bunaldım Stresten egzama oldum aglamaktan basım agrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?