Sinirden başım agrıyor

Daha ufak magazaya yolluyor mudur bu aydan sonra ınsallaj oraya gidecegim. 3 hafta sabretmem lazım nasıl etceksem. Bende kpss hazırlanıyorum ögretmenlik ten bir ömür bunları cekemem.Allaha havale edıyorum.İş yerinde baska Bolumdekılerle cok ıyi anlaşıyorum ama kasadakıler ipek sevmıyorum

Üç hafta geçer ya
Ben ilk başlarda seneleri atlattım :))
Sene bazlı
Evet profiline tıkladım
Öğretmen yazıyor meslek
İnşallah atanırsın
Balıkesir merkez mi

Haklısınız.Yok bundan sonra daha ciddi olucam konusm
Bugun sert cıktım o lafından sonra.İş yerı grubuna yazıcaktım guzel bısı de kendımı zorztuttum. Hepsi böyle sımarık ınsanlar. Zaten en aza 5 6 kısı rahat ortada dolasıyor. Telefona rahat bakıyorlar. Cok ayrımcılık var. Gelecek ay ınsallah kendi magazama gidecegim. Kimseye gidecegim tarihi soylemedım. Kımseyle vedalasmıycam davalara bölge mudurunem kadar yolu var.3 haftam kaldı. Baska magazaya

Öyle de onlar artık sef gibi bısı Hanı cok daha fazla göze batarım

Okdum atanamadım.bende öğretmenim. Hırs yaptım atanıcam ama calısmam da lazım.o laf soyleyen bana taktı emınım. Nak mesela 2 kasa kaldık.ben 21 o 22.hanı ınsan önce 21 i kapattırır.bu önce o kızı kapattırdı en son benı

Öyle de onlar artık sef gibi bısı Hanı cok daha fazla göze batarım
Sen göze batacaksın tabiki ayaklarını ona göre denk alacaklar. Sen saf saf susarsan sana daha ne pislik yapar onlar. Dişini göstereceksin böylelerine. Şef gibi bişey olsaydı şef olurdu zaten artistlik yapmasın yani orda.

Üç hafta geçer ya
Ben ilk başlarda seneleri atlattım :))
Sene bazlı
Evet profiline tıkladım
Öğretmen yazıyor meslek
İnşallah atanırsın
Balıkesir merkez mi
Yok Baska sehırdeyımde anlasılmasın ndıye yazdım. Atanırım umarım

Elbette vedalaşma. Güzelim vaktini böyle gereksiz insanlarla vedalaşmakla geçirme.

Gideceğin yerde musmutlu ol :)

Kadın kasadan
İstediğinde kasadan kalkıyor kadın kimse bırsey demiyor. Ne bilim basımızda cok ınsan var. Hepsı ortalıkta gezıyor..kımse bırsey demıyor. Daha sert olucam amaaartık

Bence hiç takılma böyle şeylere. Senin takıldığını fark ettiğinde daha da zevk alarak egoistliğini sürdürür. Normalde 21 önce kapanır diyorsun; o da ben nasıl istersem öyle oldururum u göstermeye çalışıyor zaten. Ondan bu tavırlar.
Müdüre şikayet etsen daha da fazla takar o tip yerlerde malesef herşeye uymak zorunda kalıyorsun.
İnşallah atanırsın ama atanamadın diye kasiyerlik yapmak zorunda değilsin elinde ne güzel mesleğin var. Özel okul düşünebilirsin. Olmadı ücretli öğretmenlik dahi yapsan çok daha iyi. 300 lira az alırsın ama hem tecrübe kazanırsın hem mesleğini yaparsın hemde saat bazında daha az çalışırsın.

Kadın kasadan

İstediğinde kasadan kalkıyor kadın kimse bırsey demiyor. Ne bilim basımızda cok ınsan var. Hepsı ortalıkta gezıyor..kımse bırsey demıyor. Daha sert olucam amaaartık
Whatsapp grubunuz varmış ya kasadan kalkmadan ortada boş boş gezenlerin fotoğrafını çek sonra kalk git tuvalete. Biri bişey derse bu arkadaşlar böyle gezsin diye altıma yapacak halim yok. Herkes kendine baksın de. Müdür falan gruptaysa çok güzel olur hatta. Şef de bir güzel nasiplenir düzelirler

Burda gece 11bucukta cıkıyoruz. Avm 11 e kadar acık. Zaten artık dayanamıyorum. Baska magaza hem bu kadar yogun olmaz hem bu kadar kasıyer de olmaz. Eger gömdermezlerse işten cıkmayı DUSUNUYORUM.basım agrıyor. Atanmak İcin de Bayaa ders calismaya basladım. Mudure soylersem cok takarlar. Sadece 3 hafta cabuk gecsın ıstıyorum. Kimseyle vedalasmadan kendi magazmaa gidecegim. İşte oyleobır yetkı vermişler kı adamlar baya yönetiyor istediği gıbı burayı

Gecen izinsiz gittim wcye. Şef bana başka magazaya gidecegim dıye kendini salma. Orda kalıp kalmayacağını da burası belirleyecek dedi. İzin istiyorum maalesef.ben foto atsamda telefon yasak foto cektin diye bana laf soylerler

Şef ordayken ondan izin iste. O yoksa yoktunuz burda şefim nerdeydiniz de yani? Zaten istifa edicem artık modunda değil misin ne kaybedeceksin ki?
Bir öğretmeni de bu hallere düşürdüler ya bu ülke adam olmaz cidden.

Şef ordayken ondan izin iste. O yoksa yoktunuz burda şefim nerdeydiniz de yani? Zaten istifa edicem artık modunda değil misin ne kaybedeceksin ki?
Bir öğretmeni de bu hallere düşürdüler ya bu ülke adam olmaz cidden.
Şef yokken ya telefonla arıyacagız onu ya da kendini sef gıbı gorenlerden izin ısteyecegız. Guzel bir unıversıtede 4 yıl okudum. Karşılığı bu olmamalıydı. Istıfa modundayım. Şimdi mudur ıstıfa etcegımi anladı baska yere gonderıyor benı. 3 hafta kaldı. Az daha sabredıcem.Orası hem boyle yogun degil hem bu kadar cok kasıyer falan yok.bızımkıler bır acayip.

Tamam şefi ara sende. O pisliklerden niye izin istiyorsun? 3 hafta ver çat çat cevabını sular kaynamaya başlarken gidersin diğer şubeye
Bu arada kpssye canla başla çalış. Umarım atanırsın en kısa zamanda

Ne kadar uzun çalışırlarsa çalışsınlar seninle eşit seviyedeler. Sadece şefin sözünü dinle .şef gibi olanların değil

Dün şefi arıyacaktım acmadı.bende wc izni istedim.bu kaçıncı ama haa dediler. Kendılerı özgür tabı her bakımdan. Adamlar resmen kendi krallığını ılan etmiş. Bugun bakalım gene kesin yogun kasaya vercek. Cok ayrumcıllar.bende geberdım dün resmen. Artık elim kolum tutmuyor. Yavasca calısıuorum kasada acele etmiyorum .sorarlarsa 1 haftadır yogun yerdeyim elım kolum tutmuyor artık dıcem. Yemin ederım bıktım

Ne kadar uzun çalışırlarsa çalışsınlar seninle eşit seviyedeler. Sadece şefin sözünü dinle .şef gibi olanların değil
Anlatmak ıstedıgım şef onlara oyle yetki verıyor. Ama ısı bırakırsam müdüre soylıycem hepsini .hatta ınsan kaynaklarına mail atmayı dusunuyorum hepsini dagıtırlar Baska magazaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…