Sinirden başım agrıyor

Hangi şubedesin? İstanbulda bazı sorunlu şubeler var özelden yazarsan konuyu daha rahat konuşabiliriz. Yardımcı olmak isterim psikolojik olarak kendini sağlam tutmaya ve kasana dikkat etmeye çalış yemek molalarında kasana kimsenin geçmesine izin verme açık çıkartabiliyorlar kasıtlı ve senden kesiliyor. Benden 100tl kadar kesilmişti.

Merhaba msj atmaya çalıştım atamadım size. Birbirinin kasasına gecmek yasak bizde. Ben bu ay sonuna kadar Baska magazaya gecıcem yoksa ısı bırakcam. İstanbulda degolım suan baska sehırdeyımde. Ben herkesle samımı olmuyorum. Ayak ustu konuşuyorum sadece. Ama yenı gelenlsr falan hep can ciğer oldu. Part-time bir kız var. Sef yıllık izinde dıye bunu ortaya koydular. Bana baya kotu davrandı. İş cıkısı ağlayarak eve gıttumg

Antalyadayım ben. Baska subeye göndereceğiz dediler bakalıö

Antalyadayım ben. Baska subeye göndereceğiz dediler bakalıö
Hayırlısı olsun. Bizim şunede yemek molalarında birbirimizin kasasını kullanıyorduk. Tabi şartlar bazen şubeden şubeye de farkedebiliyor. Umarım sıkıntılarını atlatırsın tez vakitte. Yeni sayılırım burada belki ondan mesaj atamamış olabilirsin

Sag
Sagolun. Burası Bayaa buyuk. Bir de ayrımcılıktaa var bence. Ne bilim cok sogudum ben burdan

Sag

Sagolun. Burası Bayaa buyuk. Bir de ayrımcılıktaa var bence. Ne bilim cok sogudum ben burdan
Bende soğumuştum ama şuan müdür olmuştum bırakmasaydım. Salak gibi aynı mağazadan sevgili yaptım sonra şutlandım. Şimdi başka biri ile evliyim ve mutsuzum keşke çalışsaydım diyorum. O yüzden şu piyasada iş bırakma gibi bi saçmalık yapma. Bi daha iş bulamazsın iyi şartlarda. Market mağazaları gerçekten işin en kolay kısmıymış ben avmde ayakkabı mağazasında da kasiyerlik yaptım beter bir iş. Markette dıt dıt parayı al geçsin. Büyük mağazalarda iadeye bile bakmıyorsun salla başı al maaşı gerçekten böyle düşün.

Yani orası öyle de.Ben fabrikaya gireyim diyorum. Ben ortamı sevmiyorum. Nefret ediyorum. Nefret ede ede gıdıyorum. Şimdi buranın yarısı kadar olan bir magazaya gidıcem zaten. Burası buyuk magaza tamam da avm icinde cıdden cok kalabalık bir magaza.Ortam desen zaten kötü.Şef falanda bence sevmiyor benı. Bak benle başlayan kıza hep guluyorsun samımı davranıyor günaydın diyor.ama bana demıyor. İşe makyajımı yapıpygıdıyorum genelde. Ne bilim. Hep benı son kapatıyorlar.Sevılmedıgım yerde nasıl devam edeyim. Hem ben unıversıte mezumezun. Kpss ye hazırlanıyorum atanmaya calısıcam. Baska magazaya gidıcem işi bırakmak zorunda kalmam orda devam ederım

Canım bende önlisans mezunuyum. Kpssye hazırlanıyordum çalışırken aynıymış şartlar sende bir ben var :) bak ben zengin semtinde ünlülerin takıldığı bi yerdeydim. Kasada hata istemezler tripleri bi dert paketleme zorunluluğu olmasa bile sana poletletirler egoları öyle tavandı. Hepsinden iğreniyorum aklıma geldikçe neyse. Benim çalıştığım mağaza inanılmaz zordu. Bende ayaklarım geri gidiyordu rapor almaya başlamıştım son zamanlarda. İstenmemenin en büyük sebebi senin üniversite mezunu olman. Cahil insanlarla aynı işi yapıyorsun ve senin onlardan yükselmen daha kolay bunu hiç bi zaman çekemezler. Bölge müdürlerinin her zaman gözdesidir üniversite mezunları çünkü onlarda gelecek görürler. Bunu bilen eskiler bezdirmeye çalışırlar ki git diye. Sen başka mağazaya gittiğinde diş geçir. Kpssyi kazanınca onlar sana değil sen onlara tekmeyi bas :)

Son olarak asla fabrika düşünme hele ki tekstil hiç düşünme orada sapık insanlar çok oluyor dedikodu filan çok beter.

Benım magaza acagıp buyuk. Şeflerlelfalan bı 30 kısıyiz dusun. Sevdıgım ınsanlarfa var da. Mesela bazıları cok Suratsız bızım orda. Onlarla ne sohbet etcem ben. Baska magazaya gitsem burayı zerre özlemıucem

Ama duzgun kurumsal fabrıkalarda var. Buradda magaza 11 dedkapanıyor. Cıkmam 11bucuk oluyor
Bizim 10da kapanırdır sizin uzunmuş hakikaten bi kadın olarak o kadar geç saatler sıkıntılı bence. Kurumsal firmalarda aynı sararın fabrikasında çalışan arkadaşım var o bile söylüyordu. Çalışma saatlerinden dolayı diyorsan fabrikayı sen bilirsin tabiki.

30kişi normal bende 3 m büyüklüğünde mağazada çalıştım orada da bu kadar belki daha fazla bile çalışan var.

Sizde kasiyerler kac gun kapanıstı

30kişi normal bende 3 m büyüklüğünde mağazada çalıştım orada da bu kadar belki daha fazla bile çalışan var.
Alaa alaa. Ama bızım sadece kas abu kadar. Reyon falan var daha. 5m in az daha büyügü bu magaza.10 a daha gecmedıkge Kışın anca gecerız.Ne bilim hep aynı kisiler yogun olmayan kasaya veriyorlar. Resmen ayrımcılık yapıyorlar. Bı de 4 5 hatta bazen tüm hafta kapanısım oluyoruz

Ben başka magaza gecıcem ınsallah. Orda 10 da kapatsa bile ıyıdır. Sonra tezgahtar olarak geccem ilerde. Ne bilim bakalım nasıl olacak

30kısı sadece kasa. Reyon falan bayaa kalabalığız biz. Ne bilim hani ıs yerinde aile gıbı samımı sıcak olurlar ben bunlarla öyle yakın olamadım.hanı aralarında muhabbet ettıgım insanlar var ama o kadar sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…