Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zenmeleri vs istemiyorum zaten ama bir iki kişi olumsuz yorum yapınca bu sayı 3 e sonra 4 e çıkıyor virüs gibi... gecen 1 2 sipariş toplamıştım ki eltim yorumlar yagdırınca vazgeçtiler ve o gün bugündür katalog göstermiyorum kv tarafına benim aile tarafında da kardeşimin hanımı ve teyzemin gelini yorum yapıyor ve malesef satışım etkileniyor
Defalarca uyarmama ragmen israrla devam etmeleri sinirimi bozuyor son 1 2 aydir kizkardesim ve annem de soylemeye basladilar diyorum ki almayin zorla satmiyorum ki zaten satis alanim azdi daha da azaldi anne tarafimda kardesimin hanimi kv tarafinda esimin kizkardesi ve 2 kuzeni satiyor iste ben yapamaz misim becerim yokmus vs vs basaramadi demesinler diye direniyorum ama zaten kisitli olan cevremde olumsuz konusmalardan öturu iyice zorlasti kizkardesim ihtiyacim olmadigi halde destek olayim diye aliyorum dedi acayip sinirim bozuldu saglik sorunu (asiri sinir ve depresyon) oldugu icin birsey diyemedim ama inanin son 10 12 yildir hep sen yapamazsin lafini duyuyorum direniyorum ama tek basina mucadele zor oluyor resim konusunda cok basariliydim guzelsanatlar lisesini kazandim sen buyuk sehirde yapamazsin vs bin tane yorum yapildi babam gondermedi siirlerim vardi en yakin arkadasim bile olmaz basaramazsin dedi ,kuzenlerim alay etti 6 7 ajandami attim sinirden universteyi kazandim yine ayni seyler simdi babam bin pisman ama olan oldu artik evlendikten sonra calismaya basladim bin tane laf koca si eve bakamiyor vs. Neye heves ettimse kursagimda kaldi son 2 aydir katalog gostersem de hic bakmiyorlar bile bi cevrem ortamimda yokki oglum yürumez huysuz sorun cikaran bi cocuk gittigim yerde de diken ustunde hissediyorumOnlar olumsuz yorum yapıp konuşurken , eğer sizde ürüne güveniyorum diyorsanız , gerekli açıklamayı yapın. Asla pes etmeyin. Veya bu tür insanların yanında hiç bu konuyu açmayın. Sizde etkilenmiş siniz iptali düşündüğünüze göre bu insanlar baskın karakterde.
Eltim le kv denin derdi ne anlamiyorum
ben gorumcden ve kardesimin hanimindan aliyordum indirimli alayim diye basladim krem dus jeli vs aliyorum kimseye alin diye ugrasmam ama ne zaman bakmak isteyen olsa eltim basliyor konusmaya defalarca uyardim ama inatla devam ediyor
iste bence bosa para veriyorsunuz ben bir aldim da bin pisman oldum vs bende diyorum sen alma istemiyorsan zaten bi daha senin oldugun yerde katalog gostermeyecegim dedimKonusmaya baslayinca ne diyor? Onu bir kaç kere boz herkesin içinde bir daha yapamaz.
iste bence bosa para veriyorsunuz ben bir aldim da bin pisman oldum vs bende diyorum sen alma istemiyorsan zaten bi daha senin oldugun yerde katalog gostermeyecegim dedim
Konu acmayayım diyorum ama icimde tutarsam da patlayacağım 9 ay kadar önce oriflame temsilcisi oldum 3 4 kere de siparis aldim zaten ilk 6 ay zaten aktif degildim neyse ilk bastan beri kv eltim vs sen yapamazsin basaramazsin vs yorumlar i bitmedi bir turlu diyorum kimse almak zorunda degil zaten kendim indirimli almak icin üye oldum ...ki buna ragmen 250 tl 130 tl 160 tl lik siparis ler topladim surekli bu yorumlar dan daral geldi .eltim ve kv de de ortamda kataloga bakilirken bos is , ugrasmaya degmez ,bu parayi cöpe at daha iyi diyor .bende eltim e senin oldugun yerde katalog gostermeyecegim dedim ve 3 aydir kv de nin tarafina gostermiyorum .Hayatim boyunca bunu hep yaptilar neden bilmiyorum ... daraldim iptal ettirecegim