Kizlar inanin su an sinirden oluyorum, beterden beteri vardir ama bir kaynanam var dusman basina, henuz nisanliyim ama simdiden biktim
Ciddi birseyi olmamasina ragmen olum dosegindeymiscesine basim agriyor veya mide veya bobrek diye aglayarak nisanlimi ariyor oluyorum yetis oglum diye, dahada beteri nisanlim annesi gercekten olum dosegindeymiscesine cildirarak gozu birsey gormeyerek beni oldugum yerde birakarak gitti bu aksam..
Aksam yemegindeydik annesi oglum yetis diye aradi beni oylece birakti restoranda babani ara gelsin seni alsin buradan sakin cikma baban gelene kadar askim dedi uctu gitti... sonuc acile gittiler ve ciddi birsey yok deyip eve gondermisler ..
Kayinpederim yaninda sonucta bariz ogluna naz yapiyor, oglunun kendisi icin endiselendigini gormekten mutluluk duyan bir Kadin, gel gor ki nisanlim bunun farkina varamiyor annesi sonucta, anne.. erkek evlat olarak anneyede duskun, annesini babasini sevmesi saymasi hosuma giden birsey ama beni birakip ucarak gitmesi benim sinirlerimi cok bozdu
Sizce haksizmiyim
Ne yapmaliyim
3 ay sonra dugunumuz var
Korkuyorum ...