Sinirden baslik bulamadim

iyi yapti sizi birakmakla acile gidiyorsunuz evlenmekle ne alaka. anasi oyuncu bile olsa sizde gitmeliydiniz

Aynı şeyi size yapsaydı yani sizin anneniz arasaydı siz gitmek zorunda kalsaydınız, nişanlınız geç oldu ben gelemem deseydi bu sefer burda nişanlım beni zor zamanımda yanlış bıraktı ne yapmalıyım diye sorardınız. Kayınvalide ne yapmış olursa olsun zor bir zamansa yanında olun. Belki orda sizi bırakması doğru değil ama zor zamanında yalnız bıraktığınız için haksız duruma düşmüşsünüz biraz.

Kizlar inanin su an sinirden oluyorum, beterden beteri vardir ama bir kaynanam var dusman basina, henuz nisanliyim ama simdiden biktim

Ciddi birseyi olmamasina ragmen olum dosegindeymiscesine basim agriyor veya mide veya bobrek diye aglayarak nisanlimi ariyor oluyorum yetis oglum diye, dahada beteri nisanlim annesi gercekten olum dosegindeymiscesine cildirarak gozu birsey gormeyerek beni oldugum yerde birakarak gitti bu aksam..

Aksam yemegindeydik annesi oglum yetis diye aradi beni oylece birakti restoranda babani ara gelsin seni alsin buradan sakin cikma baban gelene kadar askim dedi uctu gitti... sonuc acile gittiler ve ciddi birsey yok deyip eve gondermisler ..

Kayinpederim yaninda sonucta bariz ogluna naz yapiyor, oglunun kendisi icin endiselendigini gormekten mutluluk duyan bir Kadin, gel gor ki nisanlim bunun farkina varamiyor annesi sonucta, anne.. erkek evlat olarak anneyede duskun, annesini babasini sevmesi saymasi hosuma giden birsey ama beni birakip ucarak gitmesi benim sinirlerimi cok bozdu

Sizce haksizmiyim
Ne yapmaliyim
3 ay sonra dugunumuz var
Korkuyorum ...
Allah bu kaynanalari islah eylesin ne denir'ki... Şimdiden nişanlin böyle ise evlenince ne olucak? Bence iyice düşünmelisin ...

Allah bu kaynanalari islah eylesin ne denir'ki... Şimdiden nişanlin böyle ise evlenince ne olucak? Bence iyice düşünmelisin ...

Sizin anneniz sizi arasa ve kizim ölüyorum koş dese. "Allah anami islah etsin lanet olsun hep boyle yapıyor zaten, gitmem banane" mi dersiniz? Merak ettiğim icin soruyorum!!

Sizin anneniz sizi arasa ve kizim ölüyorum koş dese. "Allah anami islah etsin lanet olsun hep boyle yapıyor zaten, gitmem banane" mi dersiniz? Merak ettiğim icin soruyorum!!
Ne alakasi var ? Belli ki surekli oyun yapiyor, ve surekli nisanlisini birakip gidiyor. Sizce burda anormallik yok mu ? Ve nedense hep oluyorum diyor doktora gidiyor normal ... Evet bu şekilde yapiyorsa islah eylesin. Konuyu saptirmayin ya da anlatilani bir daha okuyum !.

Ne alakasi var ? Belli ki surekli oyun yapiyor, ve surekli nisanlisini birakip gidiyor. Sizce burda anormallik yok mu ? Ve nedense hep oluyorum diyor doktora gidiyor normal ... Evet bu şekilde yapiyorsa islah eylesin. Konuyu saptirmayin ya da anlatilani bir daha okuyum !.

Nasil da zorunuza gitti degil mi? Annem surekli de yapsa ben inanirim. Ya inanmadigim anda gerçekten ölse? Anne bu kolay bulunmaz. Bizim icin cektikleri çilelere of dememis insandir anne. Biz mi of diyelim?
Ben cok iyi anladim. Eminim siz de anladiniz! Iyi gunler ;)

benim kaynanamda aynısını yapıyor. huylu huyundan vazgeçmiyor. evlenmeyi bir daha gözden geçir. o kadın, senin yuvana huzur vermeyecek belli. yada şehirdışına yada yurtdışına taşının.

Kadın Panik atak yada bu tür bir rahatsızlığı olabilir. Yani sürekli numara yapsa oğlu da bu kadar evhamlanıp koşturmaz herhalde. Kaynana diyipde önyargılı davranmayın..Bu davranışları sık sık tekrarlarınsa da bir psikoloğa götürün..
yok ilgi için böyle yapıyor yok kıskanıyor.. tüm bu düşünceler doğru bile olsa bu insanın bir sıkıntısı olduğunu gösterir .Oğlunu paylaşmak zor geliyor da olabilir. Böyle durumlarda biraz insan psikolojisi okuyup biraz da iş bilmek lazım.
Keşke sizde nişanlanız ile gitseymişsiniz..Nolurdu gidip annecim geçmiş olsun neyiniz vardı deseydiniz...Allah bilir sonradanda arayıp sormamışsınızdırda

:) Benim zoruma giden bir şey olmaz.
Cünkü ben böyle bir şeyi kizima yaşatmam. Üstelik evli bir abisi var ken neden sürekli nişanlisi? Bir anne kolay bulunmaz tabiki bulunmaz bende bir anneyim nede olsa ;)
Ama kalkipta bu denli saygisizlikta yapmam. Size de iyi gunler.

Neden seni de götürmedi acaba o durum saçma geldi bana. Hem birlikte birşey olmadigini oyun yaptigini görünce laf atardiniz kaynanaya. :)

Back
X