Sinirden çatlamak üzereyim

s.d.34

annesinin minnoşu:)
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
2.746
172
688
merhaba arkadaşlar
akşamdan beri acayip sinirm bozuk lütfen bşey diyin yoksa sinirden bayılcam valla
ben gelcek ayın 3.haftası istanbula gitcem kızımla 2 yaşında kızım çift koltuk alcam rahat ediyom o şekilde büyüdüğü için olmuyo kucakta eşim dün akşam dedi bugün annemle konuştuk babamda senlen gelcek ablmın eviini badana yapcakmış ablam çağırdı dedi nasıl olsa sen çift bilet alcan masraf olmasın yanında gelsin dedi bende buna çok kızdım 1.kızım büyük tam kucakta gitmiyo başı gövdesini yatırıyom yoksa hem o he m ben rahat etmiyom 12 saat az değilki.2.yanımda kayınpederim olunca ayaklarını ona vercem çocuk kayıyo hep kayınpederim uyur kesin ben nasıl tutcam çocuğu ozaman yakışırmı hiç .3.ben yolda uyuyamam çok kıpırdarım iri yapılıyım da çekinirim devamlı çarparım.sorun bu ben dedim eşime 1 tane fazla alalım ama yanyana olmaz sizce haklıym haksızmıyım sinirden bugün kızıma durmadan bağırıyom çünkü baya bir tartıştık kaynanam sokunca aklına bitmiştir konu onlar için kendileri bişey olsa dur hele ogün gelsi n konuşuruzder kendileri.1.5 ay önceden plan yapmış ama :84: içimdeki yaşam hevesini öldürler ya

cnm inanki haklısın bende olsam bende kayınpederimle oturmam yaaa uuuuffff çok zor bi durum eşine bi şekilde güzellikle söle cnm yaaaa bak de ben rahat edemem babanda başka koltuktan alsın rahat rahat gidelim de cnm yaaaa hayırlı yolculuklar bu arada....

canım dedim tamam tamam dedi ama önceki konularımdan bilen bilir eşim annesine derse uygular kesin kavga çıkcak zaten ailemden zorla ayırdırlar 5 ay sonra gitcem inş.onuda şimdiden sorun yaptırdılar

canım ne var kı bı tane daha alsın eşin illa yanyana mı gıtcekmıssınız alla alla ,cok ıstıyosa kayınbababn baksın cocuga

canım ne var kı bı tane daha alsın eşin illa yanyana mı gıtcekmıssınız alla alla ,cok ıstıyosa kayınbababn baksın cocuga
evet masraf olmazmış yanyana gitcekmişiz bir bilete daha ne gerek varmış ay çok sinirim bozuk ya

canım o zaman sen bir bilet fazladan alsan olmaz mı otobüse bineceğiniz vakit tutuşturuverirsin kayınpederinin eline

Ya bu erkeklerin saçma sapan şeylerden tasarruf çabalarına sinir oluyorum.Rahat rahat gitsin işte millet.Kayınbaba nası kabul ediyo ki bunu ben olsam istemem gelin torun 3 kişi 2 li koltukta gitmeyi

Son düzenleme:
Baban rahat edemez diye girsen konuya daha iyi olmaz mı ? Ayrı koltuk alalım,biz kızımla uyuruz,ayağımızı uzatırız,ayıp olur hem baban rahatsız olmasın gibi...

canım o zaman sen bir bilet fazladan alsan olmaz mı otobüse bineceğiniz vakit tutuşturuverirsin kayınpederinin eline
eşim yapmaz annesi demiş birkez ama billetlri ben alırım büyük ihtimal 3 tan e alcam gitceğimiz akşam süpriz olsun olan bana olcak bu ara zaten sıkışığız biraz :26:

Ya bu erkeklerin saçma sapan şeylerden tasarruf çabalarına sinir oluyorum.Rahat rahat gitsin işte millet.Kayınbaba nası kabul ediyo ki bunu ben olsam istemem gelin torun 3 kişi 2 li koltukta gitmeyi

onada soran yookki canım son kararı eşim ve annesi verir

Siz zaten biletinizi alıp masrafınızı yapmışsınız . Masraf olmazsa ona olmaz =)) onun masrafı da sizi bağlamaz =)))

Şaka bir yana eşine bu durumu uygun bir dille anlat. Sen keyfinden mi iki bilet aldın küçük çocuk için?? Uzun yol gideceksiniz kucakta zor olur diye aldın.. Hiç strese sokma kendini. Seninle aynı otobüsle gelmek için bilet ayarlamaya çalışsın kayınpederin.

bende istemezdim kayınpederimle yan yana gitmeyi.
az değil 12 saat yol.
bence de kayınpederine de ayrı bir bilet al. kucakta çocukla çekilmez 12 saatlik yolculuk..

bazı ucak firmaları 2 yasındaki cocuklara ek ucret kucuk bir miktar uyguluyor
2 koltuk alıp 12 saat cekecegine
1 saatte kucagında cocukla istanbula ucsan daha rahat etmez misin
kayınpederin otobüsle gelsin artık ne yapalım
benim kucagımda cocuk olmasaydı bile 12 saat kayınpederimle dipdipe gidemezdim

canım yükseklik korkum var olmasa öyle yapcamda

beni düşünmüyosan çocuğunu düşün diye duygu sömürüsü yapsan nasıl olur ?
anlamaz canım ne varki der

bende istemezdim kayınpederimle yan yana gitmeyi.
az değil 12 saat yol.
bence de kayınpederine de ayrı bir bilet al. kucakta çocukla çekilmez 12 saatlik yolculuk..
yok canımöyle olcak zaten hiç sormucam ona ayrı alcam süprizz dicem

onada soran yookki canım son kararı eşim ve annesi verir [/QUOTE]

Kayınvaldenle işin zor demekki canım Allah kolaylık versin

kayınpederde düşünce olsa oğlu ona böyle bişiy teklif etmiş olsa bile oğlum cocuk var rahat rahat gitsinler ben sonra giderim ya da baska bi koltuk bulurum vs demesı gerekır bedava sirke baldan tatlı hey allahım ya

onada soran yookki canım son kararı eşim ve annesi verir

Kayınvaldenle işin zor demekki canım Allah kolaylık versin[/QUOTE]
sağol canım felaket bir şey ama sorsan içi çamaşır suyuyla yıkanmış

evet ekonemi olsunmuş hay allahım ya

Baban rahat edemez diye girsen konuya daha iyi olmaz mı ? Ayrı koltuk alalım,biz kızımla uyuruz,ayağımızı uzatırız,ayıp olur hem baban rahatsız olmasın gibi...
eşimle kayınvalidemin anlama kıtlığı var anlamaz onlar amaben ayrı alcam ona gidemem yoksa

1 saatlık yol olsa sık dişinide 12 saat yolculuk adamı sıkar birde yanında horul horul uyuyan kaynpeder cocukta sende helak olursun yollarda yazık ...eşine bi şekilde anlat cocuk durmuyo zaten biliyosun yol uzun rahat gitsin falan desen anlamzmı halinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…