Sinirden çatlamak üzereyim

Kesinlikle haklısın. Kucakta çocukla o kadar yol nasıl gidilir. Her tarafın tutulur. Bu büyükler hiç mi düşünmüyor.:50: Bizim aklımıza geliyor zor olacağı onlar niye düşünmüyor bu kısmını ya da eşinin neden aklına gelmiyor :52: :20:Ser sefil olursunuz yollarda. Hayır birde kızdığım onun bilet parasını da sen ödemek zorunda kalacaksın.:59: Allah yardımcın olsun. Umarım istediğin gibi gelişir her şey. Hayırlı yolculuklar dilerim.:5:

Eşine duygu sömürüsü yap. Anlamaz.
Uçakla git. Yükseklik korkum var.
Kayınpederinle konuş. Onu dinlemezler.
Kayınvalidem ve eşim çoktan karar vermiş...

Ona yok buna yok.
Başka çaren yok gibi duruyor.
Sanırım mecburen gideceksin.
O zaman hiiç sinirlerini bozma, keyif almaya çalış.
Olan sana oluyor.
Başka ne diyim...

kendı kızı olsa oyle mı yapar?yahu 12 saatlık yolda ınsanın pestılı cıkıo zaten bı de cocuk kucakta...E madem durumunuz sıkısık kayınpeder kendı alsın bıletı Allah sabır versın canım

ne düşüncesiz yahu

ben cocugum olmasa bıle dıp dıbe gıtmem kayınpederımle

bence gıtme..

esıne vazgectım gıtmıcem de ,kayıpederın gıtsın sende gıdıcem de esıne gıt o gıdınce

anlatamadım ama can sıkııcı durum gercekten

Son düzenleme:
Eşine duygu sömürüsü yap. Anlamaz.
Uçakla git. Yükseklik korkum var.
Kayınpederinle konuş. Onu dinlemezler.
Kayınvalidem ve eşim çoktan karar vermiş...

Ona yok buna yok.
Başka çaren yok gibi duruyor.
Sanırım mecburen gideceksin.
O zaman hiiç sinirlerini bozma, keyif almaya çalış.
Olan sana oluyor.
Başka ne diyim...
bilet alcam ya canım fazladan tek çare o işte :26:

merhaba arkadaşlar
akşamdan beri acayip sinirm bozuk lütfen bşey diyin yoksa sinirden bayılcam valla :52:
ben gelcek ayın 3.haftası istanbula gitcem kızımla 2 yaşında kızım çift koltuk alcam rahat ediyom o şekilde büyüdüğü için olmuyo kucakta eşim dün akşam dedi bugün annemle konuştuk babamda senlen gelcek ablmın eviini badana yapcakmış ablam çağırdı dedi nasıl olsa sen çift bilet alcan masraf olmasın yanında gelsin dedi bende buna çok kızdım 1.kızım büyük tam kucakta gitmiyo başı gövdesini yatırıyom yoksa hem o he m ben rahat etmiyom 12 saat az değilki.2.yanımda kayınpederim olunca ayaklarını ona vercem çocuk kayıyo hep kayınpederim uyur kesin ben nasıl tutcam çocuğu ozaman yakışırmı hiç .3.ben yolda uyuyamam çok kıpırdarım iri yapılıyım da çekinirim devamlı çarparım.sorun bu ben dedim eşime 1 tane fazla alalım ama yanyana olmaz sizce haklıym haksızmıyım sinirden bugün kızıma durmadan bağırıyom çünkü baya bir tartıştık kaynanam sokunca aklına bitmiştir konu onlar için kendileri bişey olsa dur hele ogün gelsi n konuşuruzder kendileri.1.5 ay önceden plan yapmış ama :84: içimdeki yaşam hevesini öldürler ya :5:

haklısınız bende istemezdim öyle bir yolculuk.ama stresinizi kızınızdan atmayın.kızıma sürekli bağırıyorum demeniz beni çok kızdırdı o. sizin stres topunuz değil,küçücük yavru daha... gidin kocanıza bağırın

merhaba arkadaşlar
akşamdan beri acayip sinirm bozuk lütfen bşey diyin yoksa sinirden bayılcam valla :52:
ben gelcek ayın 3.haftası istanbula gitcem kızımla 2 yaşında kızım çift koltuk alcam rahat ediyom o şekilde büyüdüğü için olmuyo kucakta eşim dün akşam dedi bugün annemle konuştuk babamda senlen gelcek ablmın eviini badana yapcakmış ablam çağırdı dedi nasıl olsa sen çift bilet alcan masraf olmasın yanında gelsin dedi bende buna çok kızdım 1.kızım büyük tam kucakta gitmiyo başı gövdesini yatırıyom yoksa hem o he m ben rahat etmiyom 12 saat az değilki.2.yanımda kayınpederim olunca ayaklarını ona vercem çocuk kayıyo hep kayınpederim uyur kesin ben nasıl tutcam çocuğu ozaman yakışırmı hiç .3.ben yolda uyuyamam çok kıpırdarım iri yapılıyım da çekinirim devamlı çarparım.sorun bu ben dedim eşime 1 tane fazla alalım ama yanyana olmaz sizce haklıym haksızmıyım sinirden bugün kızıma durmadan bağırıyom çünkü baya bir tartıştık kaynanam sokunca aklına bitmiştir konu onlar için kendileri bişey olsa dur hele ogün gelsi n konuşuruzder kendileri.1.5 ay önceden plan yapmış ama :84: içimdeki yaşam hevesini öldürler ya :5:

canım eşin veya kayınpederin sigara içiyor mu?

benim genelde harcamalarıma kim laf ederse etsin. (kayınvalidem veya kayın pederim). hemen şu lafı söylerim. " sizin oğlunuz benim bu aldığım parayı 4 günde 5 günde havaya uçuruyor ben bunu senelerce kullanıcam. masraf yapan biri varsa o ben değilim" derim.

masraf olmasın diye keyfimden vaz geçeme. eskiden bizde annemle birlikte 2 kardeşim memlekete 2 koltukta giderdik ama şartlar öyleydi. şimdi ise varlık içinde yokluk çekmek gibi birşey bu. madem görüncen badana için çağırıyor ödesin kayın pederinin yol parasını

benimde aklıma aynı şey geldi. ben olsam bileti iptal ettirirdim. kayın validenizede "ben gitmiyorum babam gitsin deyin" tavrınızı belli edin

yok canım konu sahıbının kaynanası laftan anlamıyo esko konuları okudum da hıc oyle tavırdan trıpten anlayan bırıne benzemıyo...oglan bızım kız bızım hesabı onunkı.....

ben olsam ertelerdim bileti ayni gun gitmezdim arkadaslar hakli valla rahatini bozma bence

merhaba arkadaşlar

ya adam kendi çocuğuna masraf gözüyle bakmış ya..benim civcivim olsa otobüste yasak olmasa gerekse ona bile koltuk alırım..tek can ben değilim rahat edecek sonuçta ki kendi çocuğu..giden para olsun ya neolacak..o da yolda anasının kucağına binip yolculuk yapsın bakalım nasıl olacak..hiç moralini boşuna bozma..ayıpsa ayıp kocan haketmiş madem masrafmış bırak babası uyayamasın yolda..yada torun değilmi ara sıra ver ona..yada açık açık babasıla konuş bi tane daha alsak falan bak en ii bu..

Laftan anlamayan insanlarla nasil ugrasilir bilmiyorum, Allah sabir versin. 12 saat boyunca esin kucaginda cocukla, yaninda babasi yola dayanabilir mi? Insan 1 saat bile gitse dizi mahfolur. O kadar yola kucaginda cocuk olmadan gitsen bile dizlerin uyusur. Sen simdi bir ay boyunca sinirlerini yipratacaksin. Biletini ön tarihe aldiramazmisin? Galiba sen annenlere gidiyorsun. Görümcen de badanayi ön tarihe almaz herhalde.

Bak aklima birsey geldi, cocugun kac yasinda bilmiyorum, akillica dedigini yapmasini söyle, cocugu esinin kucagina oturt, esine böyle 2 saat hareket etmeden oturacaksin de, bakalim ne yapacak...

Laftan anlamayan insanlarla nasil ugrasilir bilmiyorum, Allah sabir versin. 12 saat boyunca esin kucaginda cocukla, yaninda babasi yola dayanabilir mi? Insan 1 saat bile gitse dizi mahfolur. O kadar yola kucaginda cocuk olmadan gitsen bile dizlerin uyusur. Sen simdi bir ay boyunca sinirlerini yipratacaksin. Biletini ön tarihe aldiramazmisin? Galiba sen annenlere gidiyorsun. Görümcen de badanayi ön tarihe almaz herhalde.

Bak aklima birsey geldi, cocugun kac yasinda bilmiyorum, akillica dedigini yapmasini söyle, cocugu esinin kucagina oturt, esine böyle 2 saat hareket etmeden oturacaksin de, bakalim ne yapacak...

adam zaten kadının rahatını çocuğun halini değil cebini düşünmüş kendi dediğini yapacak..değil birde öle oturmayımı kabulmü edecek..valla daha sinir olur gerilir..kadını bi oturturur valla pişman olur:))

canım yükseklik korkum var olmasa öyle yapcamda :50:

o kötü
ben de korkuyorum ama sadece kalkana kadar nedense :)
karayolundan daha güvenli diye dua ede ede biniyoruz işte , Allah korusun

o zaman sen otobüs isini mutlaka konus
2+1 koltuklu otobüsler var
kayınpederin tekli koltuktan alsın orda otursun mesela
hayatta gidilmez kayınpederle dipdipe 12 saat

Son düzenleme:
canım eşin veya kayınpederin sigara içiyor mu?

benim genelde harcamalarıma kim laf ederse etsin. (kayınvalidem veya kayın pederim). hemen şu lafı söylerim. " sizin oğlunuz benim bu aldığım parayı 4 günde 5 günde havaya uçuruyor ben bunu senelerce kullanıcam. masraf yapan biri varsa o ben değilim" derim.

masraf olmasın diye keyfimden vaz geçeme. eskiden bizde annemle birlikte 2 kardeşim memlekete 2 koltukta giderdik ama şartlar öyleydi. şimdi ise varlık içinde yokluk çekmek gibi birşey bu. madem görüncen badana için çağırıyor ödesin kayın pederinin yol parasını
iyi akıl verdin :) elbet lafı açılak bende dicem ben sigara içmiyom 1hafta az içde fazladan alalım koltuk kızını çok seviyonya rahat uyusun :1:

haklısınız bende istemezdim öyle bir yolculuk.ama stresinizi kızınızdan atmayın.kızıma sürekli bağırıyorum demeniz beni çok kızdırdı o. sizin stres topunuz değil,küçücük yavru daha... gidin kocanıza bağırın
valla haklısınız ne diyim ama kocamada bağırdm kızıma bağırmam çok yanlış

annemlere gidiyom canım abla m doğum yapcak 1haziranda yoksa acele etmem tarihte ayın 23 ünde gitcektim ama bakaım eşim kaynanam sabit görüşlü onlar haklı hep doğru der onlar çok zor

Allah Allah..
Kadın olmak ne kadar ikinci plana atılıyor.
Rahatlığınız,sorunsuz bir yolculuk,kendinize olan öz güveniniz..
Hiçe sayılarak yanınıza kayınpeder katılıyor.
Bence boya badana hikaye arkadaşım.
Eşinin ve annesinin tek derdi sizi tek yollamamak.
Bu çin işgencesini çekmeyeceksin sanırım?
Kayınpederle dip dibe 12 saat çekilir mi ya?:44:
Sakın böyle birşeye izin verme.
Kayın babanızda olsa dip dipe gidilmez.Nede olsa öz babanız değil.
İster istemez kolunuz bacağınız değecek 12 saat boyunca.
Sakın kendinden ödün verme!

Allah Allah..
Kadın olmak ne kadar ikinci plana atılıyor.
Rahatlığınız,sorunsuz bir yolculuk,kendinize olan öz güveniniz..
Hiçe sayılarak yanınıza kayınpeder katılıyor.
Bence boya badana hikaye arkadaşım.
Eşinin ve annesinin tek derdi sizi tek yollamamak.
Bu çin işgencesini çekmeyeceksin sanırım?
Kayınpederle dip dibe 12 saat çekilir mi ya?:44:
Sakın böyle birşeye izin verme.
Kayın babanızda olsa dip dipe gidilmez.Nede olsa öz babanız değil.
İster istemez kolunuz bacağınız değecek 12 saat boyunca.
Sakın kendinden ödün verme!

boya işi var ama size katılıyom hiç aklma gelmedi acaba eşim beni tek gödermek istemiyomu çünkü en son kaynanam istanbulda hep gezcenmi die sordu bana ona ne ise :31:

Back
X