Sinirden çatlamak üzereyim

boya işi var ama size katılıyom hiç aklma gelmedi acaba eşim beni tek gödermek istemiyomu çünkü en son kaynanam istanbulda hep gezcenmi die sordu bana ona ne ise :31:

Gezeceğim tabi İstanbul'a gidip kös kös oturulur mu deseydiniz.:41:
Boya işi bahanesi canım.
Kayınvalidenede açıklama yapmak zorunda değilsin.
Kayınpederle dip dipe gitmek zorunda değilsin.
Artık böyle şeyler ne saygısızlık ne ayıp..
O kadar çok saygısızlık yapan ayıp kaçan şeyler oluyor ki..
Siz 'ben kayın babamla gitmek istemiyorum'derseniz hiç saygısızlık etmiş olmazsınız.
Çocuğun var mış al bebeğini yanına yap yolculuğunu.
Onlara söyle hem çocuğuma hem kendime sahip çıkacak kapasitem var ve tek gitmek istiyorum diye.

Gezeceğim tabi İstanbul'a gidip kös kös oturulur mu deseydiniz.:41:
Boya işi bahanesi canım.
Kayınvalidenede açıklama yapmak zorunda değilsin.
Kayınpederle dip dipe gitmek zorunda değilsin.
Artık böyle şeyler ne saygısızlık ne ayıp..
O kadar çok saygısızlık yapan ayıp kaçan şeyler oluyor ki..
Siz 'ben kayın babamla gitmek istemiyorum'derseniz hiç saygısızlık etmiş olmazsınız.
Çocuğun var mış al bebeğini yanına yap yolculuğunu.
Onlara söyle hem çocuğuma hem kendime sahip çıkacak kapasitem var ve tek gitmek istiyorum diye.
aynen öle dicem hatta dedim sayılır aldı ağzının payıını eşim bugün annesine anlatmıştır :3:

aynen öle dicem hatta dedim sayılır aldı ağzının payıını eşim bugün annesine anlatmıştır :3:

Geçen ki konunuzu da okumuştum.
Kayınvalideniz sadece çorbayla durun falan diye uyar mış sizi..
Zır cahil sanırım.Herşey okumak değil.
İnsan kendini hayat üniversitesinde yetiştirmesi lazım.
Kayınvalideniz onu bile yapamamış ne yazık ki.
Ezdirme kendini derim başka birşey demem.

bir kişilik daha bilet parasına bakar...
aynı otobüsten bir bilet daha alın kayınpederinize verin aynı arabada hep birlikte rahat rahat gitmiş olursunuz. yer yoksa da başka otobüsten alırsınız onların dertleri sizinle gitmek değil beleşe yerleşmek:) beleş bileti görünce sesleri kesilir.
eşinizle tartışıp sinirlerinizi bozmayın eşiniz de dahil belli ki anlayışı kıt insanlar...

merhaba arkadaşlar
akşamdan beri acayip sinirm bozuk lütfen bşey diyin yoksa sinirden bayılcam valla :52:
ben gelcek ayın 3.haftası istanbula gitcem kızımla 2 yaşında kızım çift koltuk alcam rahat ediyom o şekilde büyüdüğü için olmuyo kucakta eşim dün akşam dedi bugün annemle konuştuk babamda senlen gelcek ablmın eviini badana yapcakmış ablam çağırdı dedi nasıl olsa sen çift bilet alcan masraf olmasın yanında gelsin dedi bende buna çok kızdım 1.kızım büyük tam kucakta gitmiyo başı gövdesini yatırıyom yoksa hem o he m ben rahat etmiyom 12 saat az değilki.2.yanımda kayınpederim olunca ayaklarını ona vercem çocuk kayıyo hep kayınpederim uyur kesin ben nasıl tutcam çocuğu ozaman yakışırmı hiç .3.ben yolda uyuyamam çok kıpırdarım iri yapılıyım da çekinirim devamlı çarparım.sorun bu ben dedim eşime 1 tane fazla alalım ama yanyana olmaz sizce haklıym haksızmıyım sinirden bugün kızıma durmadan bağırıyom çünkü baya bir tartıştık kaynanam sokunca aklına bitmiştir konu onlar için kendileri bişey olsa dur hele ogün gelsi n konuşuruzder kendileri.1.5 ay önceden plan yapmış ama :84: içimdeki yaşam hevesini öldürler ya :5:

canım durumun çok can sıkıcı . ve çok haklısın . ki çocuk olmasa bile çok rahatsız olurken ortada çocukta var. .eşin çok düşüncesizde davranıyor.ve belliki daha gitmeden sorun ediyorlar gitmeni ya kayınpedirin işini ist.bitirdiğinde beraber geri dönelim yada eşin arayıp babamla dönersin sende demesse iyi. arada tadsızlık varsa beklerim bunu yani. ama inşallah hayırlısı olur tabi.

bence tekrar eşinle konuş ve bayan olduğunu tekrar hatırlart rahat edemeyeceğini.
rahat haraket edemeyeceğini ki kayınpederinde kendiside sen rahatsız olma diye rahat edemez.istedği gibi..

yolun açık olsun canm. yok dersede çok takma kafaya 12 saat diye düşünme ha geçti ha bitti der der ailenin yanında olursun. ve mutlu bi şekilde ailenin yanında olursun yani demek istedğim eşinle konuştuğunda baktın iş tatsızlığa gidiyorsa uzatma derim..:61:

ay ben böyle seye hic gelemem valla anlamadim gitti bu zamanda da yuvalara burun sokanlar var ya hic musade vermezdim ne benim aile tarafima nede esimin aile tarafina izin vermem
ben rahtima bakarim acik acik da her ücünede söylerdim uzun yolculuk ben SIKISIKLIGA gelemem üstelik 2 yasinda bir cocuk ile kim alinirsa alinsin umrumda da olmaz!!! bu bir gercek bastan disini göstermen gerekir ki kafana kimse binemez kardesim bu kunularda cok gaddarim yok ben bir plan yapicam esimin annesi burnunu sokucak yikarim ortali :D :60:

inşallah istediğin gibi olur canikom:66:
inşalah canımmm :69:
canım durumun çok can sıkıcı . Ve çok haklısın . Ki çocuk olmasa bile çok rahatsız olurken ortada çocukta var. .eşin çok düşüncesizde davranıyor.ve belliki daha gitmeden sorun ediyorlar gitmeni ya kayınpedirin işini ist.bitirdiğinde beraber geri dönelim yada eşin arayıp babamla dönersin sende demesse iyi. Arada tadsızlık varsa beklerim bunu yani. Ama inşallah hayırlısı olur tabi.

Bence tekrar eşinle konuş ve bayan olduğunu tekrar hatırlart rahat edemeyeceğini.
Rahat haraket edemeyeceğini ki kayınpederinde kendiside sen rahatsız olma diye rahat edemez.istedği gibi..

Yolun açık olsun canm. Yok dersede çok takma kafaya 12 saat diye düşünme ha geçti ha bitti der der ailenin yanında olursun. Ve mutlu bi şekilde ailenin yanında olursun yani demek istedğim eşinle konuştuğunda baktın iş tatsızlığa gidiyorsa uzatma derim..:61:
takmıcm cnm dün çok kötü oldum gidiyimde hayırlısı ile ne yaparsa yapsınsonra benden uzakta olcak :37:
ay ben böyle seye hic gelemem valla anlamadim gitti bu zamanda da yuvalara burun sokanlar var ya hic musade vermezdim ne benim aile tarafima nede esimin aile tarafina izin vermem
ben rahtima bakarim acik acik da her ücünede söylerdim uzun yolculuk ben sıkısıklıga gelemem üstelik 2 yasinda bir cocuk ile kim alinirsa alinsin umrumda da olmaz!!! Bu bir gercek bastan disini göstermen gerekir ki kafana kimse binemez kardesim bu kunularda cok gaddarim yok ben bir plan yapicam esimin annesi burnunu sokucak yikarim ortali :d :60:

:9: Haklısın ben baştan göstermedim kaynanama ağır gelio şimdi

Sibelcim çok haklısın tavrında ve tepkinde ama anlayışsız insanlar. Canını daha da sıkmak istemiyorum ama böyle gelmişler böyle gidecekler.

Değiştir gidiş tarihini ne onunla birlikte gitmek zorundasın nede biletini almak zorundasın. Hatta maden teklif ondan geliyor kendisi alsın ya kayınpeder değil mi? Utanmıyorlar ya hiç bi şekilde utanmıyorlar. Sinirlerin tepeme çıktı şimdi.

Hiç eyvallah etme.Al biletini git bir hafta evvel

sibelcim çok haklısın tavrında ve tepkinde ama anlayışsız insanlar. Canını daha da sıkmak istemiyorum ama böyle gelmişler böyle gidecekler.

Değiştir gidiş tarihini ne onunla birlikte gitmek zorundasın nede biletini almak zorundasın. Hatta maden teklif ondan geliyor kendisi alsın ya kayınpeder değil mi? Utanmıyorlar ya hiç bi şekilde utanmıyorlar. Sinirlerin tepeme çıktı şimdi.

Hiç eyvallah etme.al biletini git bir hafta evvel
çok anlayaşıssızlar bişeyler ayarlıcam artık canım...

zaten kızın ve sen 2 kişilik koltugun masrafını göze almışsınız, koskoca adam o araya sıkıştırılcak mı yani olaya bak. ikna edemezsen de sıkma canını, inşallah boş yer olur otobüste, muavinden rica edip oturursunuz rahat rahat

zaten kızın ve sen 2 kişilik koltugun masrafını göze almışsınız, koskoca adam o araya sıkıştırılcak mı yani olaya bak. Ikna edemezsen de sıkma canını, inşallah boş yer olur otobüste, muavinden rica edip oturursunuz rahat rahat
inşallah olur canım boş yer aklımda o durumda artık sıkmıyom çok yıprandı sinirlerim

Back
X