• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirden çatlamak üzereyim !!!

başka şeylere odaklanmaya bakın.
kafanızı meşgule dicek şeylerle ugraşın

ve zamanında sende eski erkek arkadaşlarına bakmışındır.
meraktır bu. başka bieşy degil.
bunu yapan bi cok kadınlarımızda vardır elbette şu kkda.

Var evet ama umurumda olmayan birine neden bakayım ki belli ki merak etmiş sıklıkla bakmış :50:
Nişanlımla aram gayet iyi ona belli etmiyorum ama aklının en ufak kısmında dahi yoktur inşllah o kız.
Bu düşünceler beni yedi bitirdi gerçekten :50:

Bugunlerde kk bayanlari cok pimpirikli.Gecmis aramalar nerden goruluyor banada soyleyinde bende bakabileyim :))))

nerdennn çıktıı hiç bilemiyorummm ama bence çok gereksizzz bişeyy bendee bilmeden yakalandımm :1: kapak fotosunun altından hareketler dökümü var ordan canımm :52:

çaktırmadan takip et ve güven sorununu çözmeden evlenme derim canım..

Evet canım bende öyle yapacağım.
Bu konuyu ona hiç açmadım sırf gizlice takip etmek için.
Bakalım bakacak mı.
Düğünümüz nasipse seneye olacak, inşallah o zamana kadar kafamdaki deli sorular geçmiş olur ..

lütfenn takılma böyle şeylere bende sözlüykenn sık sık eski sevgililerime bakardımm taaakiiii yakalanana kadar :53: nişanlanmak üzereydikk hemde nişanlımm da unutamadınmıı gibi çok acı laflar etmişti ama unutmamak değilki buuu merakkk aslında merak bile değil farklı bi duygu bakıyosunn işte bi anlamıı yokkk boşunaa kafanda kurup huzurunuzu bozma canımmm sanaa boll boll mutluluklarrr:16::16::16::16::16:

Teşekkür ederim canımmm :16:
Ya yorumları gördükçe içim rahatlıyor ama uzun süre takipte kalacağım yakaladığım an kıyametler kopacak inşallah bakmaz :14::14::14:

Evet canım bende öyle yapacağım.
Bu konuyu ona hiç açmadım sırf gizlice takip etmek için.
Bakalım bakacak mı.
Düğünümüz nasipse seneye olacak, inşallah o zamana kadar kafamdaki deli sorular geçmiş olur ..

inşallah canım..
güvensizlikle bi adım atma..

inşallah canım..
güvensizlikle bi adım atma..

Evet tatlım zaten fevri biriyimdir sinirle bitti diyebilecek manyak bi potansiyele sahibim ama akıllandım artık sevdiğimi önceden olduğu gibi asla kaybetmeyeceğim allahın izniyle.

Kızlar Selam ..
Erkek arkadaşımla 2 gün önce nişanlandık.
Facebook'ta arama motoruna yazdığım bi kaç kişiyi sormuştu kim diye.
Meğerse facede kimi aratıyorsan gözüken bir kısım varmış oradan incelenebiliyormuş.
Neyse açıklamamı yaptım konuyu tatlıya bağladık.
Nişan telaşından Bayadır girememiştim faceye internetten aranılan kişilerin nereden çıktığına göz attım ve buldum.
Biraz inceledim falan, ben bunun eski kız arkadaşını bulmuştum faceden ve sıklıkla bakmıştım kızın profiline nişanlımın facesinden.
Ama bi baktım kızı arattığım hiç bir arama yok.
Silmiş yakın zamanda arattığım kayıtlarını.
Bende çok eski aramalara kadar gittim baktım sevgli olduğumuz tarihten 10 gün önce o kızı aratmış ve öncesinde de sıklıkla bakmış :50:
Sinirden ölmek üzereyim.
Bende önce baktı diye birşey diyemiyorum ama benim sevgili olduğumuz tarihten bu yana arama kayıtlarımı dahi silmiş o baktı mı o yüzden göremiyorum :50:
Ne yapacağım bilmiyorum kafama gerçekten takmam gereken bir konumu yardımcı olun lütfen :50:

ayy şu face daha kaç kişinin ilişkisini yıkacak :1: kapatın faceleri arkadaşım bak biz kapattık oh miss hiç kavga yok. face girdin girmedin ne paylaştin paylaşmadın. :1: kapatın ve rahatlayın. insanoğluyuz meraktan olsada bakar insan. bakmam diyen yoktur herhalde :82:

Son düzenleme:
ayy şu face daha kaç kişinin ilişkisini yıkacak :1: kapatın faceleri arkadaşım bak biz kapattık oh miss hiç kavga yok. face girdin girmedin ne paylaştin paylaşmadın. :1: kapatın ve rahatlayın. insanoğluyuz meraktan olsada bakar insan. bakmam diyen yoktur herhalde :82:

Özellikle biz kızlar bakar bakar kendimizi huzur ederiz.
Bu konuda 1 numarayız yani ..

ayy kızlaarr banada öğretsenize nasıl bakıldğınııı valla merak ettim.
ama benim için geç olduu ben okadar çok güveniyodum ki benimkine 5 ay köpek gibi koştu peşimde çıkmaya başladık 2 ay çok iyiydi. 2 ayın sonunda benm facemin şifrsini hep bilirdi o girer bakardı. ben ona okadar çok güveniyodumki istemedim hiç şifrsini. geçen cumartesi dükkanındaki bilgisayarda açık unutmuş facesini bende girdim!!! girmez olaydım...
boynuzlarım şuan booy boyy. 5 tane kadar benm bildiğim. 2 tanesini yakaladım kalan 3ünü itiraf etti.. daha da varda onları başka yalanlarla saklamış bende inanmıştım kuzenim flan demiştii.. onları sayamıyorum bile..

ayrılmayalım çok seviyorum deyip ağlayan erkeğe bile güvenmiceksniz bu devirde..
karıştırın kızlar faceleri iyi olur yoksa ben gibi bööyle 1 haftadır ağlayıp durursunuz :5:

ya bakmayın yada baktığınızı belli etmeyin o zaman slme gereğide duymaz. eşlerinize güvenmeyi öğrenin tedbiride elden bırakmayın tabiki. ama güzel bir yola çıkmışsınız bunu saçma sapan şeylerle kirletmeyin..

Kızlar Selam ..
Meğerse facede kimi aratıyorsan gözüken bir kısım varmış oradan incelenebiliyormuş.
Nişan telaşından Bayadır girememiştim faceye internetten aranılan kişilerin nereden çıktığına göz attım ve buldum.
Biraz inceledim falan, ben bunun eski kız arkadaşını bulmuştum faceden ve sıklıkla bakmıştım kızın profiline nişanlımın facesinden.
Bende çok eski aramalara kadar gittim baktım sevgli olduğumuz tarihten 10 gün önce o kızı aratmış ve öncesinde de sıklıkla bakmış :50:
Sinirden ölmek üzereyim.
Bende önce baktı diye birşey diyemiyorum ama benim sevgili olduğumuz tarihten bu yana arama kayıtlarımı dahi silmiş o baktı mı o yüzden göremiyorum :50:
Ne yapacağım bilmiyorum kafama gerçekten takmam gereken bir konumu yardımcı olun lütfen :50:

Güven eksikliği kötü insanı yer bitirir bana kalırsa çok dert edilecek bir durum yok ortada şua duygusal düşünüyorsun sağlıklı düşünemeyebilirsin ama dışarıda bir göz olarak bana kalırsa bir sıkıntı yok gibi:42:

aferim kızlaaar benmde aklıma soktunuuzz ve girdim baktım benim facemden eski sevgilisinin profiline bakmışşş. kız doğum yaptı ve hala o takıntıdan kurtulamamış. Allahım sen sabır ihsan eyleeeeeeeee :47:

Kızlar Selam ..
Sinirden ölmek üzereyim.

kuzum eğer nişanlına güveniyorsan bence hiç sorun etme kafanada takma... tamam silmiş ama sonuçta o kızı arattığından emin değilsin değil mi . senin arattıklarını görmüştir belki ondan rahatsız olup silmiştir bilemiyorum ama bence gerçekten sorun edilecek bir durum yok ortada...
ama sen baktığını belli etme. hatta bence kökten çözüm facebooku kapatın çok gereksiz olmaya başladı

bu arada hayırlı uğurlu olsun inşALLAH kuzunmmmmmmmmmmmmmm

Back
X