• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirden çatlamak üzereyim !!!

allah sonuna erdirsin inş daha yeni bir yola cıkmıssınız bu kadar sinir yapıp kendini paralama ama sanki bakmıyormus gibi yapıp kontrolunude yap ama sonuçta çokta şüphelı bır durum yok gibi mesele benıi annemde telefonundaki çagrı geçmişini bile siler belki oda öyledir art niyet arama bence hemen ama takıbe devam..

Kızlar Selam ..
Erkek arkadaşımla 2 gün önce nişanlandık.
Facebook'ta arama motoruna yazdığım bi kaç kişiyi sormuştu kim diye.
Meğerse facede kimi aratıyorsan gözüken bir kısım varmış oradan incelenebiliyormuş.
Neyse açıklamamı yaptım konuyu tatlıya bağladık.
Nişan telaşından Bayadır girememiştim faceye internetten aranılan kişilerin nereden çıktığına göz attım ve buldum.
Biraz inceledim falan, ben bunun eski kız arkadaşını bulmuştum faceden ve sıklıkla bakmıştım kızın profiline nişanlımın facesinden.
Ama bi baktım kızı arattığım hiç bir arama yok.
Silmiş yakın zamanda arattığım kayıtlarını.
Bende çok eski aramalara kadar gittim baktım sevgli olduğumuz tarihten 10 gün önce o kızı aratmış ve öncesinde de sıklıkla bakmış :50:
Sinirden ölmek üzereyim.
Bende önce baktı diye birşey diyemiyorum ama benim sevgili olduğumuz tarihten bu yana arama kayıtlarımı dahi silmiş o baktı mı o yüzden göremiyorum :50:
Ne yapacağım bilmiyorum kafama gerçekten takmam gereken bir konumu yardımcı olun lütfen :50:

takılma bence ben de buna benzer bişey yaşamıştım, senden önce aratmıs hem :51:

Güven eksikliği kötü insanı yer bitirir bana kalırsa çok dert edilecek bir durum yok ortada şua duygusal düşünüyorsun sağlıklı düşünemeyebilirsin ama dışarıda bir göz olarak bana kalırsa bir sıkıntı yok gibi:42:

İnşallah öyledir dediğin gibidir canım :14:

kuzum eğer nişanlına güveniyorsan bence hiç sorun etme kafanada takma... tamam silmiş ama sonuçta o kızı arattığından emin değilsin değil mi . senin arattıklarını görmüştir belki ondan rahatsız olup silmiştir bilemiyorum ama bence gerçekten sorun edilecek bir durum yok ortada...
ama sen baktığını belli etme. hatta bence kökten çözüm facebooku kapatın çok gereksiz olmaya başladı

bu arada hayırlı uğurlu olsun inşALLAH kuzunmmmmmmmmmmmmmm

Canımcım çok teşekkür ederiiimmm :38:
Nişanlımın bana olan sevgisinden allahın izniyle eminim.
Ama onu unutmadan benimle çıktığı düşüncesi yiyip bitiriyor beni. :50:

takılma bence ben de buna benzer bişey yaşamıştım, senden önce aratmıs hem :51:

Ama benden sonra da arattımı orası malum canım. Ben onun facesinden kızı aratmıştım bütün arama kayıtlarını silmiş.
O yüzden şüphe içinde kaldım :14:

allah sonuna erdirsin inş daha yeni bir yola cıkmıssınız bu kadar sinir yapıp kendini paralama ama sanki bakmıyormus gibi yapıp kontrolunude yap ama sonuçta çokta şüphelı bır durum yok gibi mesele benıi annemde telefonundaki çagrı geçmişini bile siler belki oda öyledir art niyet arama bence hemen ama takıbe devam..

Farzedelim ki yine baktığını yakaladım canım ne yapacağım pekki ben ne diyeceğim ona :50:

ya bakmayın yada baktığınızı belli etmeyin o zaman slme gereğide duymaz. eşlerinize güvenmeyi öğrenin tedbiride elden bırakmayın tabiki. ama güzel bir yola çıkmışsınız bunu saçma sapan şeylerle kirletmeyin..

Şuan baktığımı bilmiyor canım, takip edeceğim haberi olmadan.
Ama baktığını yakalarsam ne diiyeceğim nasıl davranacağım hiç bilmiyorum :50:

Kızlar Selam ..
Meğerse facede kimi aratıyorsan gözüken bir kısım varmış oradan incelenebiliyormuş.
Nişan telaşından Bayadır girememiştim faceye internetten aranılan kişilerin nereden çıktığına göz attım ve buldum.
Biraz inceledim falan, ben bunun eski kız arkadaşını bulmuştum faceden ve sıklıkla bakmıştım kızın profiline nişanlımın facesinden.
Bende çok eski aramalara kadar gittim baktım sevgli olduğumuz tarihten 10 gün önce o kızı aratmış ve öncesinde de sıklıkla bakmış :50:
Sinirden ölmek üzereyim.
Bende önce baktı diye birşey diyemiyorum ama benim sevgili olduğumuz tarihten bu yana arama kayıtlarımı dahi silmiş o baktı mı o yüzden göremiyorum :50:
Ne yapacağım bilmiyorum kafama gerçekten takmam gereken bir konumu yardımcı olun lütfen :50:

Oda bakmis. Senin baktigini bilmiyordu bu yuzden senin baktign zamanlari, kendi baktigi zamanlar sanip hepsini silmis.

Şuan baktığımı bilmiyor canım, takip edeceğim haberi olmadan.
Ama baktığını yakalarsam ne diiyeceğim nasıl davranacağım hiç bilmiyorum :50:

face çıktığından beri bir çok insan eski sevgililerini takip eder oldu sen sevgilinin sevgilisini bile takip ederken bunu normal karşılamalısın. hee anormal ilişkiler içerisine girer o zaman sesini çıkarrısın sonuna kadar..

Ya kizlar anlamiorm bazilari surekli eski sevfililerine bakmjs nie? Nesini merak ediosunuz? Sevfili yapsa ne olcak evlense ne olcak anlamiorum ki. Hic ole bi merakim olmadi ve eger sevflmde veya esimde gorursem kiyameti koparirim. Ne hakla k kisiyi dusunhyor hala diye. Ister art niyet ister deil ama erkeklerle kizlarin dusuncesi hicbir zaman bir deil bunuda unutmayin. Yani sizin sadece merak dediginiz belkide hicbisey hissetmediginiz biseydir ama erkek icn hic bir zaman ole olmaz

eşimle 6 sene oldu heralde beraberım daha gecen hafta arkadas olduk faceden :D belki abartı oldu bizimki bilmiyorum neyse konuyu bolmeyım... biraz rahat olun ya bosverın :D yorumları okumadım ama eger sızden sonra da bakmıs ve sılmıs olsa daha eskılerını neden bıraksın....

Oda bakmis. Senin baktigini bilmiyordu bu yuzden senin baktign zamanlari, kendi baktigi zamanlar sanip hepsini silmis.

İşte bende öyle tahmin ediyorum ve çok sinir bozucu :47:
Ayrıca benim faceme girip o döküme baktı ise benimde kendi facemden kıza baktığımı görmüştür.
Ben sonradan öğrndim bu yeri girip baktım o kızı arattığım hep görünüyordu

face çıktığından beri bir çok insan eski sevgililerini takip eder oldu sen sevgilinin sevgilisini bile takip ederken bunu normal karşılamalısın. hee anormal ilişkiler içerisine girer o zaman sesini çıkarrısın sonuna kadar..

Bakalım artık şuan için takipteyim umarım bakmaz :50:

eşimle 6 sene oldu heralde beraberım daha gecen hafta arkadas olduk faceden :D belki abartı oldu bizimki bilmiyorum neyse konuyu bolmeyım... biraz rahat olun ya bosverın :D yorumları okumadım ama eger sızden sonra da bakmıs ve sılmıs olsa daha eskılerını neden bıraksın....

Evet orasıda doğru canım :30:
Ama o zaman sorduğumda en azından verecek cevabı hazır o zaman sen yoktun diyecekti.
Ayrıca kızın sevgilisi vardı 2 hafta önce ayrıldı :43:

Ya kizlar anlamiorm bazilari surekli eski sevfililerine bakmjs nie? Nesini merak ediosunuz? Sevfili yapsa ne olcak evlense ne olcak anlamiorum ki. Hic ole bi merakim olmadi ve eger sevflmde veya esimde gorursem kiyameti koparirim. Ne hakla k kisiyi dusunhyor hala diye. Ister art niyet ister deil ama erkeklerle kizlarin dusuncesi hicbir zaman bir deil bunuda unutmayin. Yani sizin sadece merak dediginiz belkide hicbisey hissetmediginiz biseydir ama erkek icn hic bir zaman ole olmaz

Neden ki erkeklerin merak etme duygusu yokmu?
Elbette ki onlarda merak ettiklerinden bakabilirler ... :ssz:

Kızlar Selam ..
Sinirden ölmek üzereyim.

bu olayın nesine bu derece sinirlendiniz anlamadım sizinle ilişkisi başlamadan 10 gün önce bakmış eski sevglisinin profiline hem ayrıca siz de merak etmiş ve o kızın profiline bakmışsınız bunda dert edecek bişey yok ki kızın profiline bakmış olması ona eski duyguları taşıyor anlamına gelmez

bu olayın nesine bu derece sinirlendiniz anlamadım sizinle ilişkisi başlamadan 10 gün önce bakmış eski sevglisinin profiline hem ayrıca siz de merak etmiş ve o kızın profiline bakmışsınız bunda dert edecek bişey yok ki kızın profiline bakmış olması ona eski duyguları taşıyor anlamına gelmez

Ama birlikteliğimiz devam ettiğinde bakıp bakmadığını bilmiyorum.
Çünkü benim baktığım o kızla igili tüm kayıtları silmiş.
Ve eğer birlikte iken bakıyorsa bu benim içim büyük sorun.

Ama birlikteliğimiz devam ettiğinde bakıp bakmadığını bilmiyorum.
Çünkü benim baktığım o kızla igili tüm kayıtları silmiş.
Ve eğer birlikte iken bakıyorsa bu benim içim büyük sorun.

siz birlikteyken bakmış olsa bile bunu kafanıza takmayın siz nasıl sadece meraktan bakmışsanız o da aynı şekilde sadece meraktan bakmıştır ona karşı bişey hissettiği için değil.

siz birlikteyken bakmış olsa bile bunu kafanıza takmayın siz nasıl sadece meraktan bakmışsanız o da aynı şekilde sadece meraktan bakmıştır ona karşı bişey hissettiği için değil.

Ama bende önce çok sıklıkla bakmış szce bu merak mıdır?
2-3 günde bir bakmış yani :43:

Back
X