• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirden çatlamak üzereyim !!!

:1: takipte olun tabi ki erkeklerin sağı solu belli olmaz ama bu durum gibi durumları da çok da ciddiye almayın ilişkinize zarar vermeyin

Yok zaten ona hiç çaktırmıyorum ama içimde fırtınalar kopuyor :1:
Aşırı kıskancım zaten bide şu gördüğüm şeye bak :50:

Yuh :1:
Filmlerde ki gibi aksiyon dolu olmuştur heran gelir diye.
Dikkat et yakalanma :9:

ellerim titriyo var yaaa :D felaket bi heyecan anlatamam bi de lanet ayfonlarda son girilen uygulamayı da kapaman gerekiyo yoksa kurcaladığımı anlıyo :D :D :D çok heyecanlı napiiim 1 dakikada whatsapp mesajlar facebook (facebookun çeşitli bölümleri) arama kayıtları :D hepsine giriyorum :52::52::52:

sen de rahat ol bence siz başlamadan 10 gün önce olmuş sonuçta

benim hıyar benle buluşmadan 3 gün önce (sevgili olacağımız buluşma) birine 'BOŞ EV VAR MI ABİ YEAA' diye yazmış...... :D uyuuuuuuzzzz oofffff :52:

ellerim titriyo var yaaa :D felaket bi heyecan anlatamam bi de lanet ayfonlarda son girilen uygulamayı da kapaman gerekiyo yoksa kurcaladığımı anlıyo :D :D :D çok heyecanlı napiiim 1 dakikada whatsapp mesajlar facebook (facebookun çeşitli bölümleri) arama kayıtları :D hepsine giriyorum :52::52::52:

sen de rahat ol bence siz başlamadan 10 gün önce olmuş sonuçta

benim hıyar benle buluşmadan 3 gün önce (sevgili olacağımız buluşma) birine 'BOŞ EV VAR MI ABİ YEAA' diye yazmış...... :D uyuuuuuuzzzz oofffff :52:

Neee :53: :30:
Şaka gibi ..
Birşey dedin mi bari?

Neee :53: :30:
Şaka gibi ..
Birşey dedin mi bari?

Belki senin için sormuşumdur dedi hatırlamıyorum valla kim içindi dedi

Ben de avcunu yaladın zaten dedim

Başta nasıl biri olduğunu bilemezdim belki seni yatağa atabilirim diye düşünmüşümdür dedi ama bana pek inandırıcı gelmedi.

Başka bi sürtük vardı kesin aaaaaaıııııhhhhhhhh deliriciğimmm napiim ki ne diyim o an sinirlenmiştim ama yapacağım bişey yok hakkım da yok daha sevgili olmamıştık anneme anlattım annem de boşver sana ne dedi ben de kapattım yani

Belki senin için sormuşumdur dedi hatırlamıyorum valla kim içindi dedi

Ben de avcunu yaladın zaten dedim

Başta nasıl biri olduğunu bilemezdim belki seni yatağa atabilirim diye düşünmüşümdür dedi ama bana pek inandırıcı gelmedi.

Başka bi sürtük vardı kesin aaaaaaıııııhhhhhhhh deliriciğimmm napiim ki ne diyim o an sinirlenmiştim ama yapacağım bişey yok hakkım da yok daha sevgili olmamıştık anneme anlattım annem de boşver sana ne dedi ben de kapattım yani

Ben susuyorum tıp :1::31:

Ben susuyorum tıp :1::31:

Öyle böyle biridir ondan eminim çünkü biz tanıştık 3-4 kez dışarda görüştük zaten ta ilk zamandan söyleyip duruyodu anneme götüriyim seni diye, abisi evlendi düğüne götürdü beni ondan sonra hep evlerine gitmeye başladık düzgün bişi olsaydı evine götürürdü :)

İşte bende öyle tahmin ediyorum ve çok sinir bozucu :47:
Ayrıca benim faceme girip o döküme baktı ise benimde kendi facemden kıza baktığımı görmüştür.
Ben sonradan öğrndim bu yeri girip baktım o kızı arattığım hep görünüyordu

Yani bicok insan normal görüyor da bilmiorm bana ters bu hareket. Biri demiski o kdr zamni slip senden oncesini nie silmedi? Senden once zaten bisey diyemezsin bu yuzden birakmis hemde inandirici olur. Ve istedign kdr takip et bakiosa eger baktiktan sonra direk silecektir. Yani yapabilcegin hicbisey yok. Sadece sunu yapabilirsin ona soylemeden ikinizin fCenden kizi engelle. Istesede bakamaz ama ona soleme bakalim farkedip bisey diyecekmi sana? Zaten fRketsede bisey diyemez cnku nerden bliosun diceksin ve baktigini anlamis olcaksin :d hemde engeli kaldirirsada sacma olur kaldiramazda engelini ve bakamaz. Sende bakma artk nisanlanmissin.

Sen unutmadigin surece oda unutmaz bnu unutma. Kendine guven ve su imaji ver. " ben nie onu takiyimki nisanli olan bizi o senin eski hayatinda kaldi beni ilgilendirmez umrmda deil aklimin ucundan bile gecmio" gbi imajlar vermen lazim. Eeee senin surekli baktigini gormus belki de o zaman bile aklina gelmis olablir. Senin kafanda bitirmedigini bilio ve onunda aklina gelior bu durum. Her seni dusundugnde o kizda otomatik aklina geleblir yada her baktigini gordugunde girip bakmistir. Tek yol hicbisey soylemeden ikinizden engelle kizi. Eger ilerde bisey olurda sorarsan dersin ki ben bakiodum kendimi durdurmak adina yaptim. Onu artk takmiorum dersin bu sekilde. Ona sucu atma cnku kabul etmicek elindede ispat yok bosuna araniz acilmasin. Tek tavsiyem bu cnm insllah atlatirsiniz biran once.

Neden ki erkeklerin merak etme duygusu yokmu?
Elbette ki onlarda merak ettiklerinden bakabilirler ... :ssz:

Smdi kizlar unuttuklari zaman o erkegi kiskanmazlar. Ama erkekler oyle deilki. Baskasiyla gorduklerinde eger eski sevglisnden nefret etmiosa kiskanclkm gbi bisey olablir ufakta olsa. Yani biliosunuz erkekler ktlatanamaz sevdigini baskasiyla gormeye yada bi zamanlar sevmis oldugu kisiyi. Yada yasadiklari seyleri hatirlayabilirler ya ne biliym bu kizlar icinde gecerli. Bu yzden bakmam ben tamamen silerim. Ben istemem ki esim olcak insan eskiden gorustugu kisye baksin sebep ne? Demek bitirememis kafasinda bakio die dusunurm. Cnku ben bitirdigimde bakmam artk o insan yoktur hicbisekilde hayatimda ve karsimdaki insandanda bunu bekliorm. Sonucta o kdr yasanmislik var ister istemez aklina bazi anilar gelicektir iste ben buna thmmul edemem

Baktıysa bakmıs. Sonucta senınle nısanlanmıs. Bence huzurunuzu kacırma bunun ıcın. Bazen bende eskı sevgılımın profılıne bakıyorum, sırf merak ettıgımden :1: , nısanlımı dunyalara degısmem halbukı.:16:

Yani bicok insan normal görüyor da bilmiorm bana ters bu hareket. Biri demiski o kdr zamni slip senden oncesini nie silmedi? Senden once zaten bisey diyemezsin bu yuzden birakmis hemde inandirici olur. Ve istedign kdr takip et bakiosa eger baktiktan sonra direk silecektir. Yani yapabilcegin hicbisey yok. Sadece sunu yapabilirsin ona soylemeden ikinizin fCenden kizi engelle. Istesede bakamaz ama ona soleme bakalim farkedip bisey diyecekmi sana? Zaten fRketsede bisey diyemez cnku nerden bliosun diceksin ve baktigini anlamis olcaksin :d hemde engeli kaldirirsada sacma olur kaldiramazda engelini ve bakamaz. Sende bakma artk nisanlanmissin.

Sen unutmadigin surece oda unutmaz bnu unutma. Kendine guven ve su imaji ver. " ben nie onu takiyimki nisanli olan bizi o senin eski hayatinda kaldi beni ilgilendirmez umrmda deil aklimin ucundan bile gecmio" gbi imajlar vermen lazim. Eeee senin surekli baktigini gormus belki de o zaman bile aklina gelmis olablir. Senin kafanda bitirmedigini bilio ve onunda aklina gelior bu durum. Her seni dusundugnde o kizda otomatik aklina geleblir yada her baktigini gordugunde girip bakmistir. Tek yol hicbisey soylemeden ikinizden engelle kizi. Eger ilerde bisey olurda sorarsan dersin ki ben bakiodum kendimi durdurmak adina yaptim. Onu artk takmiorum dersin bu sekilde. Ona sucu atma cnku kabul etmicek elindede ispat yok bosuna araniz acilmasin. Tek tavsiyem bu cnm insllah atlatirsiniz biran once.

Canım o kız onda engelliydi zaten ben ilişkimizi resimleri vs görsün diye sevgilimin facesinden çaktırmadan engeli kaldırdım :50:

O ne azarlar gibi yazmışsınız?
Üslubunuza dikkat edin.
Valla Hanımefendi sizin kadar geniş olamıyorum, nişanlım eski sevgilisinin profilini gezecek ben sallamayacağım yok öyle bir kafa yapısı bende valla.
Sizi örnek almıştır belki de, siz de geziyormuşsunuz kızın profilinde :ssz:

Sizi örnek almıştır belki de, siz de geziyormuşsunuz kızın profilinde :ssz:

Ah canım ..
Geniş düşünme kabiliyetine hayran kaldım.
Tamam o zaman senin mantığınla bakmayı deneyeyim, eğer o profilini zamanında o kadar çok gezmeseydi bende biraz araştırdıktan sonra o kızın eski sevgilisi olduğunu anlayamazdım.
Yani senin mantığınla, ben onu örnek almış oldum sanır isem hı? :34:

Ben baktığını düşünüyorum, arada bir bakıyorsa üstüne düşmem ama günde üç öğün her gün bakıyosa kafaya tak derim. Aynısını bende yaşamıştım, hatta ilk sevgili olduğumuz zamanlar da baktığını görmüştüm nişanlandıktan sonra gördüm ben de yüzüğü attım ben senin boynuna urgan takmadım yürü git dedim bırakmadı. Şimdi bakınca aslında o kadar kötü gibi görünmüyo çünkü beni sevdiğini biliyorum ama o zaman çok yıpratmıştı, yeni ilişkinin kötü yanı bu canım emin olamıyosun tanıyınca geçer. Ama bunun hesabını sor derim nasıl alıştırırsn öyle gider ayağını denk alsın

Back
X