Yok bi problemimiz şükür ki canım.
vALLA AMA HER İHTİMALE KARŞI TAKİPTEYİM BEN![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bi problemimiz şükür ki canım.
vALLA AMA HER İHTİMALE KARŞI TAKİPTEYİM BEN![]()
takipte olun tabi ki erkeklerin sağı solu belli olmaz ama bu durum gibi durumları da çok da ciddiye almayın ilişkinize zarar vermeyin
Yuh
Filmlerde ki gibi aksiyon dolu olmuştur heran gelir diye.
Dikkat et yakalanma![]()
ellerim titriyo var yaaafelaket bi heyecan anlatamam bi de lanet ayfonlarda son girilen uygulamayı da kapaman gerekiyo yoksa kurcaladığımı anlıyo
![]()
![]()
çok heyecanlı napiiim 1 dakikada whatsapp mesajlar facebook (facebookun çeşitli bölümleri) arama kayıtları
hepsine giriyorum
sen de rahat ol bence siz başlamadan 10 gün önce olmuş sonuçta
benim hıyar benle buluşmadan 3 gün önce (sevgili olacağımız buluşma) birine 'BOŞ EV VAR MI ABİ YEAA' diye yazmış......uyuuuuuuzzzz oofffff
![]()
Yok zaten ona hiç çaktırmıyorum ama içimde fırtınalar kopuyor
Aşırı kıskancım zaten bide şu gördüğüm şeye bak![]()
Neee![]()
Şaka gibi ..
Birşey dedin mi bari?
Belki senin için sormuşumdur dedi hatırlamıyorum valla kim içindi dedi
Ben de avcunu yaladın zaten dedim
Başta nasıl biri olduğunu bilemezdim belki seni yatağa atabilirim diye düşünmüşümdür dedi ama bana pek inandırıcı gelmedi.
Başka bi sürtük vardı kesin aaaaaaıııııhhhhhhhh deliriciğimmm napiim ki ne diyim o an sinirlenmiştim ama yapacağım bişey yok hakkım da yok daha sevgili olmamıştık anneme anlattım annem de boşver sana ne dedi ben de kapattım yani
Ben susuyorum tıp![]()
İşte bende öyle tahmin ediyorum ve çok sinir bozucu
Ayrıca benim faceme girip o döküme baktı ise benimde kendi facemden kıza baktığımı görmüştür.
Ben sonradan öğrndim bu yeri girip baktım o kızı arattığım hep görünüyordu
Neden ki erkeklerin merak etme duygusu yokmu?
Elbette ki onlarda merak ettiklerinden bakabilirler ...![]()
Yani bicok insan normal görüyor da bilmiorm bana ters bu hareket. Biri demiski o kdr zamni slip senden oncesini nie silmedi? Senden once zaten bisey diyemezsin bu yuzden birakmis hemde inandirici olur. Ve istedign kdr takip et bakiosa eger baktiktan sonra direk silecektir. Yani yapabilcegin hicbisey yok. Sadece sunu yapabilirsin ona soylemeden ikinizin fCenden kizi engelle. Istesede bakamaz ama ona soleme bakalim farkedip bisey diyecekmi sana? Zaten fRketsede bisey diyemez cnku nerden bliosun diceksin ve baktigini anlamis olcaksin :d hemde engeli kaldirirsada sacma olur kaldiramazda engelini ve bakamaz. Sende bakma artk nisanlanmissin.
Sen unutmadigin surece oda unutmaz bnu unutma. Kendine guven ve su imaji ver. " ben nie onu takiyimki nisanli olan bizi o senin eski hayatinda kaldi beni ilgilendirmez umrmda deil aklimin ucundan bile gecmio" gbi imajlar vermen lazim. Eeee senin surekli baktigini gormus belki de o zaman bile aklina gelmis olablir. Senin kafanda bitirmedigini bilio ve onunda aklina gelior bu durum. Her seni dusundugnde o kizda otomatik aklina geleblir yada her baktigini gordugunde girip bakmistir. Tek yol hicbisey soylemeden ikinizden engelle kizi. Eger ilerde bisey olurda sorarsan dersin ki ben bakiodum kendimi durdurmak adina yaptim. Onu artk takmiorum dersin bu sekilde. Ona sucu atma cnku kabul etmicek elindede ispat yok bosuna araniz acilmasin. Tek tavsiyem bu cnm insllah atlatirsiniz biran once.
Canım o kız onda engelliydi zaten ben ilişkimizi resimleri vs görsün diye sevgilimin facesinden çaktırmadan engeli kaldırdım![]()
Sizi örnek almıştır belki de, siz de geziyormuşsunuz kızın profilindeO ne azarlar gibi yazmışsınız?
Üslubunuza dikkat edin.
Valla Hanımefendi sizin kadar geniş olamıyorum, nişanlım eski sevgilisinin profilini gezecek ben sallamayacağım yok öyle bir kafa yapısı bende valla.
Sizi örnek almıştır belki de, siz de geziyormuşsunuz kızın profilinde![]()
Ha anladm. Zaten gormustur bu zamana kdr tekrar engelle :))
Erkek arkadaşım bitirmişti canım.