Ama benden sonra da arattımı orası malum canım. Ben onun facesinden kızı aratmıştım bütün arama kayıtlarını silmiş.
O yüzden şüphe içinde kaldım
olumsuz düşünme kuzum
bildiğim kadarı ile sen ona güveniyordun. bırak öyle kalsın. içine şüphe vermesin şeytan.. yok yere tatsızlık çıkmasın... sende diyorsun ne malum diye. yani aratmamış ta olabilir. ben böyle düşün...
eğer tekrar görürsen arattığını falan o zaman sorarsın. ama şuan kendini üzmen için bir sebep yok bence
Bugunlerde kk bayanlari cok pimpirikli.Gecmis aramalar nerden goruluyor banada soyleyinde bende bakabileyim :))))
Ama bende önce çok sıklıkla bakmış szce bu merak mıdır?
2-3 günde bir bakmış yani
valla 2-3 gün arayla baktıysa merak olmayabilir. ilişkiyi bitiren taraf erkek arkadaşınız mı yoksa eski kız arkadaşı mıymış?
Erkek arkadaşım bitirmişti canım.
Yeminle ben Mark Zuckerberg olsam Facebook'u Türkiye'ye kapatırım, sittin sene de açmam. Bu ne kardeşim, kimi aradın kimin fotosunu like ettin höt zöt diye millet birbirini kesiyor ya.
Profilinde olan Haketlerinin dökümüne gir, sol kısımda listeler var orada Ara butonuna tıkla orada gözüküyor.ya bu faceden kime bakılmış nasıl aranıyor kızlar ? :44: bende bakiyim bari
o zaman hiç kafanıza takmayın arkadaşınız o kızı istiyor olsaydı ayrılmak istemezdi
Evet haklısın canım.
İlk başta ilişkimize başlarken aklında kalan biri varmı demiştim, eğer olsaydı ona dönerdim çünkü kabul edeceğinden %100 emindim falan demişti.
Kızlar Selam ..
Erkek arkadaşımla 2 gün önce nişanlandık.
Facebook'ta arama motoruna yazdığım bi kaç kişiyi sormuştu kim diye.
Meğerse facede kimi aratıyorsan gözüken bir kısım varmış oradan incelenebiliyormuş.
Neyse açıklamamı yaptım konuyu tatlıya bağladık.
Nişan telaşından Bayadır girememiştim faceye internetten aranılan kişilerin nereden çıktığına göz attım ve buldum.
Biraz inceledim falan, ben bunun eski kız arkadaşını bulmuştum faceden ve sıklıkla bakmıştım kızın profiline nişanlımın facesinden.
Ama bi baktım kızı arattığım hiç bir arama yok.
Silmiş yakın zamanda arattığım kayıtlarını.
Bende çok eski aramalara kadar gittim baktım sevgli olduğumuz tarihten 10 gün önce o kızı aratmış ve öncesinde de sıklıkla bakmış
Sinirden ölmek üzereyim.
Bende önce baktı diye birşey diyemiyorum ama benim sevgili olduğumuz tarihten bu yana arama kayıtlarımı dahi silmiş o baktı mı o yüzden göremiyorum
Ne yapacağım bilmiyorum kafama gerçekten takmam gereken bir konumu yardımcı olun lütfen
e yani bence de, ayrıca şu an aklıma geldi belki erkek arkadaşınız eski kız arkadaşından bir darbe yedi ve belki ettiğini bulmuş mu diye merak edip bakıyor... çok mu senaryo yazmış gibi oldumama bu da bi ihtimal değil mi
Ben günde kim bilir kaç kez bakıyorum eskilere ama sevgilimi geberircesine seviyorum o yapsa onu gebertirim ben meraktan bakıyorum
Tatlım bizim 2 yıl kadar nişanlımla normal arkadaşlığımız vardı, kız huysuz tripçi dırdırcı bi kızmış bundan hayır gelmez diye ayrılmıştı.
Diyorsun ki için rahat olsun hı
Bu arada o listenen baktığın kayıtlarını sil mazallah görür sevgilinde asıl kıyameti o koparır.
bu konu dışında başka bir probleminiz yoksa bu durumu hiç büyütmeyin bak ne güzel nişanlanmışsınız da, mutluluğunuz daim olsun inşallah.
şifrem yok ondaonun o mevzulardan haberi bile ben onunkine tuvalete gittiğinde gizlice bakmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?