Sinirden çatlamak üzereyim !!!

Ama benden sonra da arattımı orası malum canım. Ben onun facesinden kızı aratmıştım bütün arama kayıtlarını silmiş.
O yüzden şüphe içinde kaldım

olumsuz düşünme kuzum
bildiğim kadarı ile sen ona güveniyordun. bırak öyle kalsın. içine şüphe vermesin şeytan.. yok yere tatsızlık çıkmasın... sende diyorsun ne malum diye. yani aratmamış ta olabilir. ben böyle düşün...
eğer tekrar görürsen arattığını falan o zaman sorarsın. ama şuan kendini üzmen için bir sebep yok bence

Sağol Balım Benimm

Bugunlerde kk bayanlari cok pimpirikli.Gecmis aramalar nerden goruluyor banada soyleyinde bende bakabileyim :))))

Bende bunu merak ettim biliyomusum. Biz eşimle hiç böyle tartışmalar yaşamıyoruz. Demekki teknolojik eksikliktenmiş.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Vallahi çok sinirleniyorum böyle şeyleri okuyunca kızmayın bana ama bu nedir ya o onu beğenmiş onun resmine bakmış onu aratmış cx cx cx kendi kendinizi üzüyosunuz strese giriyosunuz başka hiç bişey değil şu facebook yüzünden kaç arkadaşım evlilikten döndü sevgilisinden ayrıldı

ya bu faceden kime bakılmış nasıl aranıyor kızlar ? :44: bende bakiyim bari

Son düzenleme:
Yeminle ben Mark Zuckerberg olsam Facebook'u Türkiye'ye kapatırım, sittin sene de açmam. Bu ne kardeşim, kimi aradın kimin fotosunu like ettin höt zöt diye millet birbirini kesiyor ya.

Yeminle ben Mark Zuckerberg olsam Facebook'u Türkiye'ye kapatırım, sittin sene de açmam. Bu ne kardeşim, kimi aradın kimin fotosunu like ettin höt zöt diye millet birbirini kesiyor ya.

O ne azarlar gibi yazmışsınız?
Üslubunuza dikkat edin.
Valla Hanımefendi sizin kadar geniş olamıyorum, nişanlım eski sevgilisinin profilini gezecek ben sallamayacağım yok öyle bir kafa yapısı bende valla.

o zaman hiç kafanıza takmayın arkadaşınız o kızı istiyor olsaydı ayrılmak istemezdi

Evet haklısın canım.
İlk başta ilişkimize başlarken aklında kalan biri varmı demiştim, eğer olsaydı ona dönerdim çünkü kabul edeceğinden %100 emindim falan demişti.

Evet haklısın canım.
İlk başta ilişkimize başlarken aklında kalan biri varmı demiştim, eğer olsaydı ona dönerdim çünkü kabul edeceğinden %100 emindim falan demişti.

e yani bence de, ayrıca şu an aklıma geldi belki erkek arkadaşınız eski kız arkadaşından bir darbe yedi ve belki ettiğini bulmuş mu diye merak edip bakıyor... çok mu senaryo yazmış gibi oldum ama bu da bi ihtimal değil mi

Ben günde kim bilir kaç kez bakıyorum eskilere ama sevgilimi geberircesine seviyorum o yapsa onu gebertirim ben meraktan bakıyorum

Tatlım bizim 2 yıl kadar nişanlımla normal arkadaşlığımız vardı, kız huysuz tripçi dırdırcı bi kızmış bundan hayır gelmez diye ayrılmıştı.

Ben günde kim bilir kaç kez bakıyorum eskilere ama sevgilimi geberircesine seviyorum o yapsa onu gebertirim ben meraktan bakıyorum

Diyorsun ki için rahat olsun hı
Bu arada o listenen baktığın kayıtlarını sil mazallah görür sevgilinde asıl kıyameti o koparır.

Tatlım bizim 2 yıl kadar nişanlımla normal arkadaşlığımız vardı, kız huysuz tripçi dırdırcı bi kızmış bundan hayır gelmez diye ayrılmıştı.

bu konu dışında başka bir probleminiz yoksa bu durumu hiç büyütmeyin bak ne güzel nişanlanmışsınız da, mutluluğunuz daim olsun inşallah.

bu konu dışında başka bir probleminiz yoksa bu durumu hiç büyütmeyin bak ne güzel nişanlanmışsınız da, mutluluğunuz daim olsun inşallah.

Yok bi problemimiz şükür ki canım.
vALLA AMA HER İHTİMALE KARŞI TAKİPTEYİM BEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…