Insallah canimÜzülmeyi sinirlenmeyi falan bırakın derin nefes alinsiz çok güzel bir anne olacaksınız
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canimÜzülmeyi sinirlenmeyi falan bırakın derin nefes alinsiz çok güzel bir anne olacaksınız
![]()
3 doğum yaptım ilkinde hamileliğim çok güzeldi kızımda sakin bi bebekti diğerlerinde çok sıkıntılı stresli geçti ve onlarda o kadar huysuz bebeklerdi tabi herkeste böyle olmayabilir. Güzel şeyler düşünün bebeğinizi düşünün sakin kalmaya çalışın. SevgilerGerçekten mi![]()
İstisnalar olsa da çok duyuyorum sağdan soldan. Sakin huzurlu annelerin bebekleri de öyle oluyor buna çok inanıyorum.Eveet normalde sinirli bir insan değildim. Ama hamileligimin başından beri aşırı sinirliyim. Aciktigim için ağladığım bile oluyordu. Progestan hap kullaniyorum o mu yapıyor bilmiyorum. Etkisi olduguna dair örneklerini gördünüz mu![]()
Ben de şu an onu bitiricem az kaldı çok heyecanlııHer vampir kurt adam dizilerini sevmiyorum seciciyimvampir günlükleri ve the orijinals izledim diğerleri hoşuma gitmedi
amin canm inşallah
Evde oturmaktan bıktım zaten. Artık misafir ağırlamak bile istemiyorum. O kadar yoruluyorum ki onlar gittikten sonra. Sadece 1 arkadaşım evli onda toplaniyoruz. Çıkıyorum birilerine gidiyorum ama her seye sinirleniyorum haftada bir aglama krizine giriyorum. Bir şeye alinmasam bile ailemleilgili problemleri aklima getirip ağlıyorum o da olmasa ruyalarda ağlıyorumsanırım devamli evde olduğunuz için depresyona girmişsiniz arkadaşınız yokmu toplanin evde birşeyler yapın
Bence pskologa gidebilirsin senin icin dha iyi olur belki ki dogmdan sonraki kafa daha bi bambaska oluyo evlere senlik ..Evde oturmaktan bıktım zaten. Artık misafir ağırlamak bile istemiyorum. O kadar yoruluyorum ki onlar gittikten sonra. Sadece 1 arkadaşım evli onda toplaniyoruz. Çıkıyorum birilerine gidiyorum ama her seye sinirleniyorum haftada bir aglama krizine giriyorum. Bir şeye alinmasam bile ailemleilgili problemleri aklima getirip ağlıyorum o da olmasa ruyalarda ağlıyorum![]()
9 ay geçmez kız böyle ağla ağla nereye kadarEvde oturmaktan bıktım zaten. Artık misafir ağırlamak bile istemiyorum. O kadar yoruluyorum ki onlar gittikten sonra. Sadece 1 arkadaşım evli onda toplaniyoruz. Çıkıyorum birilerine gidiyorum ama her seye sinirleniyorum haftada bir aglama krizine giriyorum. Bir şeye alinmasam bile ailemleilgili problemleri aklima getirip ağlıyorum o da olmasa ruyalarda ağlıyorum![]()
Bence pskologa gidebilirsin senin icin dha iyi olur belki ki dogmdan sonraki kafa daha bi bambaska oluyo evlere senlik ..
Bilmiyom valla 6ay bitmek üzere mayısa kadar da dayanirsam bebisimi alır yürüyüşlere çıkabilirim inşallah9 ay geçmez kız böyle ağla ağla nereye kadar![]()
Inşallah hadi bakalim 9 ay girme içeri bebisle ağladiklarina sayBilmiyom valla 6ay bitmek üzere mayısa kadar da dayanirsam bebisimi alır yürüyüşlere çıkabilirim inşallah![]()
Bebeğe yansır derler sakin olmaya çalışınKızlar 23+6 haftalık hamileyim. Hamilelik bölümüne değil buraya yazma sebebim burda daha cok anne olmuş insan vardır. Ordakiler hep hamile.Her şeye aşırı sinirleniyorum. Sadece sinirlensem iyi ağlama krizlerine giriyorum. Birinin bir şeyine alındıysam kaldıramıyorum gözlerim sisene kadar ağlıyorum kendimi kasıyorum. Bebeğim için aşırı vicdan azabi çekiyorum ama tutamıyorum kendimi. Yürüyüş yasak olduğu için tek başıma dışarı çıkamıyorum. Eşimin işlerinden dolayı 23 gündür adam akıllı dışarı çıkamıyorum. Işe gitmeden önce birilerine bıraktığı oldu beni ama evden eve gittim açık havada oturmayı falan çok özledim. Eve tikilmamim da etkisi var sanırım. Hamileliğinde böyle olup bebeğinde problem çıkan var mi merak ediyorum. Bebeğim sinirli huysuz veya başka hastaliklara sahip olur diye çok korkuyorum benim bu hallerim yüzündenacaba ben ağlarken ne hissediyor korkuyor mu öyle merak ediyorum ki
![]()
Nerden biliyorsun iyi gelmese bukdr insan gitmezdi bence hem belki de hamile olsanda verebilecegi bisey vardir hani bu seklde kendni esini bebegni uzmektense ... hamilelkte bi durum oldgnda kar zarar hesabi yaparak bazen ilac verebiliyolar ... ayrica gittfm yerde 8 9 saat kalmam gerekiyor yazmissin esin biraksin taksiyle don sonra yahut taksiyle git esin alsin ne bileyim insan kendne iyi gelecek seyleri yapmali ...Sonuçta ilaç vermeyecek. Sorunlarımı konuşacak insanlar var etrafımda. En başta eşim var. Bendeki sorun geçer de bebeğime bir şey olmasa![]()
Aynen öyle yapacam inşallah Allahtan bir şey çıkmazsaInşallah hadi bakalim 9 ay girme içeri bebisle ağladiklarina say![]()
Nerden biliyorsun iyi gelmese bukdr insan gitmezdi bence hem belki de hamile olsanda verebilecegi bisey vardir hani bu seklde kendni esini bebegni uzmektense ... hamilelkte bi durum oldgnda kar zarar hesabi yaparak bazen ilac verebiliyolar ... ayrica gittfm yerde 8 9 saat kalmam gerekiyor yazmissin esin biraksin taksiyle don sonra yahut taksiyle git esin alsin ne bileyim insan kendne iyi gelecek seyleri yapmali ...
Nerden biliyorsun iyi gelmese bukdr insan gitmezdi bence hem belki de hamile olsanda verebilecegi bisey vardir hani bu seklde kendni esini bebegni uzmektense ... hamilelkte bi durum oldgnda kar zarar hesabi yaparak bazen ilac verebiliyolar ... ayrica gittfm yerde 8 9 saat kalmam gerekiyor yazmissin esin biraksin taksiyle don sonra yahut taksiyle git esin alsin ne bileyim insan kendne iyi gelecek seyleri yapmali ...
Hergun de gezecek deglsinya ayda 1 2 yakn mesafe icin 20 30 tl tutar en fazla herneyse disari cikamiyorm gbi yazdgni okuustum ondan o yonde yazdim da kizma ama biraz diksin sanki parol zararsiz diyorlar dis agrisi cekmek hamile bedeninde bi iskence yani acik degilsij soylenenlere ne diyelim ki Allah yardmcn olsunEn masum ilacı verse bile içmem. Dişim ağrıdığında parol bile içmedim. Benim problemim dışarı cikamamak degil. cok dışarı çıktığım hafta bile ağlama krizine girebiliyorum. Bir şekilde sebep bulup çok fazla ağlayabiliyorum mesele dışarı çıkmak değil sadece. Taksi konusuna gelince ev almak için bebiş doğana kadar bi miktar para biriktirmemiz lazım. Biraz birikimimiz var aileler de yardım edecek.Aylık kendimizi mutlu etmek için ayırdığımız para arada kıyafet alışverişi ve dışarda yemek için kullanıyoruz şimdilik