Sinirden çatlıyorum... Yorumlarınızı bekliyorum

Yahu ben bir bayanım ben çocukisterken eşim istemiyor. Bu kolay bir şey mi bir bayan için.
Bu nasıl bencillik bu nasıl yüksek ego, bu nasıl ben istiyorum olacak şımarıklığıdır yahu. Eşini sırf damızlık olarak gördüğün için, asıl sen onur kırıcı davranıyorsun.bir de yaygara koparıyor onurum kırıldı diye.

Son düzenleme:
Yahu ben bir bayanım ben çocukisterken eşim istemiyor. Bu kolay bir şey mi bir bayan için.
Bunun kadın olmakla erkek olmakla ilgisi yok.tam tersi olsaydı, eşiniz isteseydi siz istemeseydiniz de eşinizin çocuk istemeyen birini zorlamaya hakkı olmazdı.bir çocuğunuz varmış zaten, olmasaydı anlardım, annelik duygusunu tatmak istiyor derdim.ikinci bir çocuk yapacaksanız siz annesi olacaksanız o da
babası olacak, onun da isteyip istememesi önemli.

Canım belki işten canı sıkılmış döndü, reflex olarak yapmıştır o hareketi böyle ufak tefek şeylere canınızı sıkmayın ,Rabbim ne zaman yazdıysa 2.de3 olur

Kız haklı. Kadının çocuk istediği bir yerde kocası iki kat daha istekli görünmeli. Annesine karşı küçük düşürmemek için bile olsa orda "tabiki yaparız" demeliydi.

Ne alaka kadın olmakla? Herkes çocuk istemek zorunda mı? Yetinmeyi bilmiyorsunuz hayret bir şey gören de hiç çocuğunuz yok sanır. Bir evlilikte 2 taraf da çocuğu istemeli, sadece kadın isteyince olmuyor.

Tanıdığım çoğu erkek-babam mesela- annesinin yanında değişik davranır.Yorgun argın gelince belki de canı bir şeye sıkılmıştır işinde falan..Zamanla o da ister bence.

İşten gelen yorgun adama,hemen çocuk haberi müjdesi vermenin gereği ne anlamadım.Belki O da yemek yenilip çay faslına geçildiğinde,sohbet esnasında söylenseydi ,böyle tepki vermeyecekti.

İnsanlar çocuk istemiyorsa 'küçük düşürmekten' başka sebepleri de olabilir. Düşündünüz mü?

benim annemde esimin yaninda bebek vs haberi gosterse amaaan derim..
istemiyor muyum cocuk? istiyorum kendimce..
bence utanmistir.

Asıl annesinin yanında utanıp utandırmamak için böyle yapmış aferin adama, ne kadar bencilsiniz siz öyle kadın isterse mi çocuk olacak sadece ???? Sizinki düpedüz Kvniz yanında ego şişkinliğiniz olmadı aaa evet hayatım çok haklısın 2.çocuğu hemen yapalım demediği için sinirden kudurma hali

Eşine mi kırıldın şaka mısın sen?çocuk yapmak gibi mahrem bir konuyu annesinin yanında mı konuşacaktı? Emin ol zaten biz ne zaman çocuk yapmaya karar versek kaynananın yanında kararımızı bildiri yoluyla açıklıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…