- 23 Haziran 2014
- 2.728
- 8.516
- 108
- Konu Sahibi Arpaciselin
-
Bu nasıl bencillik bu nasıl yüksek ego, bu nasıl ben istiyorum olacak şımarıklığıdır yahu. Eşini sırf damızlık olarak gördüğün için, asıl sen onur kırıcı davranıyorsun.bir de yaygara koparıyor onurum kırıldı diye.Yahu ben bir bayanım ben çocukisterken eşim istemiyor. Bu kolay bir şey mi bir bayan için.
Bunun kadın olmakla erkek olmakla ilgisi yok.tam tersi olsaydı, eşiniz isteseydi siz istemeseydiniz de eşinizin çocuk istemeyen birini zorlamaya hakkı olmazdı.bir çocuğunuz varmış zaten, olmasaydı anlardım, annelik duygusunu tatmak istiyor derdim.ikinci bir çocuk yapacaksanız siz annesi olacaksanız o daYahu ben bir bayanım ben çocukisterken eşim istemiyor. Bu kolay bir şey mi bir bayan için.
Ne alaka kadın olmakla? Herkes çocuk istemek zorunda mı? Yetinmeyi bilmiyorsunuz hayret bir şey gören de hiç çocuğunuz yok sanır. Bir evlilikte 2 taraf da çocuğu istemeli, sadece kadın isteyince olmuyor.Yahu ben bir bayanım ben çocukisterken eşim istemiyor. Bu kolay bir şey mi bir bayan için.
off buna mı takıldın şimdi sen keşke benim eşimde istemese istemesin ya bi tane bize yeterKısacası eşim annesinin yanında çocuk istemediğini ima etti. Halbuki annesi memleketten gelmeden önce 2. Çocuğu yapalım demişti
Çocuk bu çocuk sinirle yapılıp yapilmiycak bişey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?