- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- 158
- Konu Sahibi Arpaciselin
-
ee şimdi dert mi bu.küçük şeyler için değmez kendinizi üzmeyeKayınvali dem bize geldi haberlerde çalışan annelerle ilgili bir haber çıkmış onu söyledi bana bende ama ne güzel oğluma kardeş yapabiliriz dedim. 5 dk sonra eşim işten geldi içeri girince aynı haberi kayınvali dem ona da söyledi eliyle git işine der gibi yaptı eşim şok oldum ne gereği var dedi yani. Gururum o kadar kırıldı ki anlatamam. Bundan sonra yüz yıl yalvarsa yine de yapmam. Zaten kendine bunu söyleyince yapmayalım tamm dedi.kendimi aşağılanmış hissediyorum.kayınvalidem hiç bir şey demedi. Hangisine yanayım.
Ulu orta bebek yapcass ki bisss diye atlamasaydiniz belki bunlar olmazdi..
Mahrem diye bi sey var hani ozel olmasi gereken ..
Evet ama annesi gelmeden istiyordu onun yanında neden beni küçük düşürdü gururumu kırdı anlamadım
kolay olmamasi ayri kucuk dusurucu olmasi ayri biseyYahu ben bir bayanım ben çocukisterken eşim istemiyor. Bu kolay bir şey mi bir bayan için.
Kusura bakmayın da derdiniz yok herhalde fazla boş kalmissiniz. Adam annesine hemen yapalım mı diyecekti. Ne küçük düşmesi ya eşlerimiz neler diyor yeri geldiğinde amma abartmissin
Siz sadece cocuk yaparken mi sevisiyorsunuz ? Hayir bunu bu kadar mesele yapmissiniz.Kadin cocuk isterken adamin istememe durumu neden olmuyormuş? Erkekler surekli cocuk yapmaya mi programli.Sacma sapan dusunceniz var.Yahu ben bir bayanım ben çocukisterken eşim istemiyor. Bu kolay bir şey mi bir bayan için.
yok, eşi alt tarafı annesinin yanında çocuk istemediğini söyledi diye, şok olmuş, küçük düşürülmüş ve gururu kırılmış hissediyor arkadaş.çünkü kendisinin ikinci çocuğu istediğini söylemeye hakkı var ama eşinin ikinci çocuğu istemediğini söylemeye hakkı yok.hatta ve hatta kocasının çocuk istememeye hakkı yok.adamın annesi yapmayın falan demiyor(diyorsa da konu sahibi öyle bir şey yazmadı.ama konu bu değil yani)Annesi boşver ikinciyi yapma, benimle ilgilen demiştir belki. Çok kızdığınıza göre bunu düşünüyorsun galiba. Olabilir var öyle tipler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?