Sinirden çatlıyorum... Yorumlarınızı bekliyorum

ee şimdi dert mi bu.küçük şeyler için değmez kendinizi üzmeye

Samanlikta buldugunuz igneye ne cok anlam yukluyorsunuz.

Adam bi hareket yapmis.bir yigin anlam yuklemissiniz.belki yorgundu belki cani sikkindi..belki belki...

Hemen atağa kalkma bence..Evet çok hoş bir davranış değil ilk etapta ama..İkinci çocuk daha fazla sorumluluk ve daha fazla maddi imkan gerektiriyor.Belki buna istinaden tepkisini seni kırabileceğini düşünmeden yaptı.

Ulu orta bebek yapcass ki bisss diye atlamasaydiniz belki bunlar olmazdi..
Mahrem diye bi sey var hani ozel olmasi gereken ..

Katılıyorum, insanlar mahrem bir konuyu başka insanların yanında, hele de bir aile büyüğünün yanında dambur dumbur konuşmamalı.

Evet ama annesi gelmeden istiyordu onun yanında neden beni küçük düşürdü gururumu kırdı anlamadım

Bu neden gururunu kırsın ki
Sen eşisin çocuk doğurmak dışında da hayatın var

Ayrıca da adam annesi lafı uzatmasın özel hayatınıza burnunu sokmasın diye de tepki vermiş olabilir

Bana ne işte yapmıycam bana ne tepkiniz çokkkk fevri geldi çocuk yetiştirmek bu oyun mu

Bence kayınvalidenizin yanında mahreminizi koruduğu için kocanıza teşekkür edin.

Yahu ben bir bayanım ben çocukisterken eşim istemiyor. Bu kolay bir şey mi bir bayan için.
kolay olmamasi ayri kucuk dusurucu olmasi ayri bisey
ben sizi kucuk dusurucek bi davranis goremedim acikcasi
biraz abartmissiniz gbi geldi
hem ne bu bole sen bana oyuncagini vermezsen ben sana hic vermem gbi bir tavirla kararlastilacak sey mi cocuk yapmak
bence siz kv den sikilmissiniz saracak adam olarak da kocayi bulmussunuz

Kusura bakmayın da derdiniz yok herhalde fazla boş kalmissiniz. Adam annesine hemen yapalım mı diyecekti. Ne küçük düşmesi ya eşlerimiz neler diyor yeri geldiğinde amma abartmissin
aa ole mi anne hoop biz kactik diyip icraate gecseymis kocasi cok mitli olurmus konu sahibesi sanirsam ki

Annesi boşver ikinciyi yapma, benimle ilgilen demiştir belki. Çok kızdığınıza göre bunu düşünüyorsun galiba. Olabilir var öyle tipler.

Yahu ben bir bayanım ben çocukisterken eşim istemiyor. Bu kolay bir şey mi bir bayan için.
Siz sadece cocuk yaparken mi sevisiyorsunuz ? Hayir bunu bu kadar mesele yapmissiniz.Kadin cocuk isterken adamin istememe durumu neden olmuyormuş? Erkekler surekli cocuk yapmaya mi programli.Sacma sapan dusunceniz var.

Annesi boşver ikinciyi yapma, benimle ilgilen demiştir belki. Çok kızdığınıza göre bunu düşünüyorsun galiba. Olabilir var öyle tipler.
yok, eşi alt tarafı annesinin yanında çocuk istemediğini söyledi diye, şok olmuş, küçük düşürülmüş ve gururu kırılmış hissediyor arkadaş.çünkü kendisinin ikinci çocuğu istediğini söylemeye hakkı var ama eşinin ikinci çocuğu istemediğini söylemeye hakkı yok.hatta ve hatta kocasının çocuk istememeye hakkı yok.adamın annesi yapmayın falan demiyor(diyorsa da konu sahibi öyle bir şey yazmadı.ama konu bu değil yani)

eşinle sağlıklı bir iletişiminiz kalmamış bence, çocuktan önce düzgün iletişim kurmaya çalışın. çocuk yapmak öyle
"- yapalım mı? -hadi yapalım." gibi bir diyalogla kararlaştırılacak bir iş değil, ayrıca bunu kaynananızın yanında söylemeden önce keşke baş başa detaylı konuşsaydınız. belkide eşiniz bu yüzden size alındı ve ters davrandı olamaz mı

Bana sanki tanınan hakları ciddiye almamış gibi geldi. Bazı hususlar gerçekten düşündürücü. Yanlış anlamışşınız bana göre.

Bence eşinizle konuşun belki şuan için böyle demiştir istiyordur aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…