Sinirden catliyorum

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
Merhaba arkadaşlar
Belki konuyu tam anlatamadigim için (deşifre olmamak adina) size saçma gibi gelebilir

Farzedinki bugün cok yogundunuz ve yapilmasi gereken bir isi unuttunuz kredi ödemesi
Ve bunu ayni yerde calisan bir arkadasiniz hic alakasi olmadigi halde direk patrona wsaptan yazarak söyledi
Ve patron sizi arayarak biraz kizdi
Bu şahid sirf patronun gözüne girmek için bunu yapti çünkü isle alakasi olmayan bir şahis
Bu durumda aman bosvermi demeliyim yoksa bir şekilde kizginligimi belirtmeliyim
Olay uzun kisaltmaya calistim

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar
Belki konuyu tam anlatamadigim için (deşifre olmamak adina) size saçma gibi gelebilir

Farzedinki bugün cok yogundunuz ve yapilmasi gereken bir isi unuttunuz kredi ödemesi
Ve bunu bir arkadasiniz hic alakasi olmadigi halde direk patrona wsaptan yazarak söyledi
Bu şahid sirf patronun gözüne girmek için bunu yapti çünkü isle alakasi olmayan bir şahis
Ona neymiş? Sinir oluyorum hırs küpü, birine yaranma çabasında olanlara.
Direkt polemiğe girer gibi değil ama bir şekilde kırıldıgınızı dile getirmelisiniz bence.

Merhaba arkadaşlar

Ve bunu bir arkadasiniz hic alakasi olmadigi halde direk patrona wsaptan yazarak söyledi
hala nasıl arkadaşım diyebiliyosunuz? o sizin arkadaşınız değil bir kere asla da olmamış. mutlaka hatta özellikle arkadas grubunun içinde bunu imalı da olsa söyleyin. salak yerine koymasın sizi bidaha. terbiyesizlik resmen yaptıgı.

hala nasıl arkadaşım diyebiliyosunuz? o sizin arkadaşınız değil bir kere asla da olmamış. mutlaka hatta özellikle arkadas grubunun içinde bunu imalı da olsa söyleyin. salak yerine koymasın sizi bidaha. terbiyesizlik resmen yaptıgı.
Arkadasim değil lafin gelişi dedim çalışan demektense nasil bir imada bulunmaliyim

Banka işi şakaya gelmez, hele iş yeriyse

Durumu bilmiyorum tabi

Belki ödeme yapılmadığına dair bildiri geldi, o da patrona iletti.

İş hayatı böyle işte, kimse sizi tolere etmez bünye içinde

Arkadasim değil lafin gelişi dedim çalışan demektense nasil bir imada bulunmaliyim

illa şirkette bir araya geldiğinız zamanlar oluyordur. geçen ödemeyi unuttum, hemen de söyleyivermişsin patrona senin de gözünden birşey kaçmıyor diyin. ama bunu basbasayken değil mutlaka herkesin içinde söyleyin.

Banka işi şakaya gelmez, hele iş yeriyse

Durumu bilmiyorum tabi

Belki ödeme yapılmadığına dair bildiri geldi, o da patrona iletti.

İş hayatı böyle işte, kimse sizi tolere etmez bünye içinde

Yok hayir kredi bugundu en fazla cezali yatardi öyle bi durum değil
Sadece gecen ay kendi gidip şubeden yitirdiği için aklina geldi sanirim sonuçta ödemeyi gene ben yaptim patrona söylemek yerine bana hatirlatabilirdi

Merhaba arkadaşlar

Diğer iş arkadaşlarının yanında mutlaka yaptığını söyleyin. patrona yazmak yerine bana soyleseydin yatırabilirdim gecikmeden deyin. her firsatta da hesapçı olduğunu şaka yollu belirtin.

O arkadas gibi insanlardan uzak durmak lazim ilk isiniz onu hayatinizdan cikatin ama önce arayip agziniza geleni sayin sonrada benden uzak Allah a yakin ol deyip tlf kapat.

Merhaba arkadaşlar

Gider agzima geleninsayarm o kisiye

Back
X