Sinirden catliyorum

O nasıl çekinmeden açıkça böyle sizi "dürttüklediyse" geçiyorsunuz karşısına "Açığımı kollayıp anında patrona şikayet etmek yerine beni uyarmanı, bir zarar meydana gelmediğinden gecikmenin üstünü örtüp beni kollamanı beklerdim.Böylece benim iyiniyetimi kazanırdın, ben de sana gerektiğinde yardım ederdim.Gerekmeyeceğini mi sanıyorsun, bundan sonra sakın bir şeyi atlayayım deme atlarsan da benden saklamak için bin takla atarken aklına bu an gelsin."

Biri bana böyle dese tırsar özür dilerim ne yazdım be:confused:

O nasıl çekinmeden açıkça böyle sizi "dürttüklediyse" geçiyorsunuz karşısına "Açığımı kollayıp anında patrona şikayet etmek yerine beni uyarmanı, bir zarar meydana gelmediğinden gecikmenin üstünü örtüp beni kollamanı beklerdim.Böylece benim iyiniyetimi kazanırdın, ben de sana gerektiğinde yardım ederdim.Gerekmeyeceğini mi sanıyorsun, bundan sonra sakın bir şeyi atlayayım deme atlarsan da benden saklamak için bin takla atarken aklına bu an gelsin."

Biri bana böyle dese tırsar özür dilerim ne yazdım be:confused:
Harika gerçekten tamda söylemek istediklerim
Teşekkürler

Aranızda ne kadar yaş farkı ve deneyim farkı var bilemiyorum ama sertleşmeden ve olay çıkartmadan bu hanıma; şirket ortamının bir aile olduğunu ve burada herkesin bu ailenin bir bireyi olduğunu, bireylerin birbirine sahip çıkması gerektiğini aksi halde bütünlüğün bozulacağını ve patronun gözünde güvenilmez kişi imajı yaratacağını kendi cümlelerinle söyle. Gerçekten de öyle, patronun gözüne girmek için bu şekilde davranıyor fakat bu tür durumlarda patronlar bu personele iyi gözle bakmıyorlar.

Yalnız bir durum var, patronuna whatsapp'dan yazacak kadar samimiyet nereden geliyor?

Bence fazlasıyla gözüne girmişti wsaptan yazıyor is bile olsa ben kırk kere düşünüyorum
beş yaş küçük benden benim branşım muhasebe yapabilmesi için enaz altı ay öğrenmesi lazim

Sessiz kalmamalısınız..

Çalıştığım dönemde çok yakın arkadaşım (hatta dostum olur kendisi) iş başında anlaşmazlığa düştük.. aynı iş ve masalarımız yanyanaydı. Benim haklı olduğum bi mevzuydu ve o yanlış anladığı için benim üstüme gelmişti.. bende epey sert çıkıp söylenmiştim.. bidaha bu tarz bi sıkıntı yaşamadık aramızda. Tabi o gün işten beraber çıktık yine bi şey olmamış gibi çünkü iş ve dostluk başka :KK70:

Back
X