- 25 Eylül 2021
- 66
- 67
- 3
- 39
- Konu Sahibi Ftmoztrk0910
Öncelikle merhaba herkese.Ben devlette düz memurum.Bir arkadaş var. öncelikle kendimden bahsedeyim. iki kere boşandım 2. eşimden 1 çocuğum var başka çocupum yok. bakın ben kendimin farkındayım güzelliğe yakışıklılığa paraya değer vermem buna rağmen sans mıdır kader midir 1. eşim doktordu. ikinci eşim yüksek mühendis.ama ille de kariyer de kariyer istiyorum demedim Allah şahit üni mezunu olsun memur olsun yeter dedim her zaman. gelelim sinirlenme durumuna. ben şu an için evlenmek istemiyorum Ama kız ark. Diyor ki tek olmaz en güzel çağındasın evlenmelisin yalnızlık zor. gerçi sen dış görünüşe kariyere önem veriyon. her ne kadar tersini söylemeye çalışsam da ikna olmadı. bak dedi polis bir arkadaş var 50 yaşında ( ben 35 yaşındayım) 4çocuğu var ayrılmış eşinden çok iyi biri dedi. hayır tabi ki evlenmek isyemiyorum dedim. ya kızm seni 40 yaşında biri almaz almaz diyor. sanki ben ölüyorum 40 yaşındakiler için.hem onun 4 çocuğu vae hangi biriyle uğraşayım dedim e senin de çocuğun var diyor. ya evlenmeden yaşayamaz mıyım çocuğumla? mesleğim elimde neden 3. bir evlilik yapayım da ağrımaz başıma dert alayım sırf yalnız kalmamak için?bir de zaten bana şunan ida değil 40 30 yaş bile gelse istemem.hala çok sinirliyim.bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?