- 25 Eylül 2021
- 66
- 67
- 3
- 40
- Konu Sahibi Ftmoztrk0910
Ah canım kardeşim nasıl sinirlendiğimi anlatamam kendimi anlatmaya çalışıyorum kadın. Beni dinlemiyor da.Bence boşverin bu arkadaşı, evlenmeyin de siz. Bu nasıl tarz, nasıl üslup![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah canım kardeşim nasıl sinirlendiğimi anlatamam kendimi anlatmaya çalışıyorum kadın. Beni dinlemiyor da.Bence boşverin bu arkadaşı, evlenmeyin de siz. Bu nasıl tarz, nasıl üslup![]()
Ah canım kardeşim nasıl sinirlendiğimi anlatamam kendimi anlatmaya çalışıyorum kadın. Beni dinlemiyorBence boşverin bu arkadaşı, evlenmeyin de siz. Bu nasıl tarz, nasıl üslup![]()
O an o lafları sen yeseydin yüzüne yüzene benden beter sinirlenirdin.Bence boşverin bu arkadaşı, evlenmeyin de siz. Bu nasıl tarz, nasıl üslup![]()
Bosa da sen al 4 cocuklu 50 yasinda adami de bi daha kpnusursaYa çok sinir bozucu bir durum değil mi? Kendiai evli zaten.
Yahu tatlı tatlı anlatırken bu nerden çıktıYa yüzüme karşı dümdüz seni 40 yaşında biri almaz almaz diyor.o.pu dicem ben sana bana 40 yaşında koca mı bul dedim k.ltak nasıl gececek bu sinirim?kendimi anlatmaya çalıştım dinlemiyor da.
Ettiğim küfürleri diyorsanız çok sinirliyim.Yahu tatlı tatlı anlatırken bu nerden çıktı![]()
Benim yüzüme yüzüme o lafları saymak sıkar biraz. 2,5 yıldır bekarım tek Allah’ın kulu “ sana şu kişi haber gönderdi, sana bu layık.” demedi diyemez de. Paralarım yeminle.Ah canım kardeşim nasıl sinirlendiğimi anlatamam kendimi anlatmaya çalışıyorum kadın. Beni dinlemiyor
O an o lafları sen yeseydin yüzüne yüzene benden beter sinirlenirdin.
Yok 35 yaşındaki kadını 40 yaşındaki adam almazmış.çünkü 35 yaşındaki kadın 40 yaşındaki adamlar için ölüp bitiyormuş.35 yasinda saglikli genc 1 hanim, 50 yasinda 4 cocuklu, isi bitmis, ici gecmis adami ne yapsin? Bakicilik mi edecekmis?
Keşke ben de aynen sizin giib olabilsem.nasıl olayım ki bana da bunu diyemesinler?Benim yüzüme yüzüme o lafları saymak sıkar biraz. 2,5 yıldır bekarım tek Allah’ın kulu “ sana şu kişi haber gönderdi, sana bu layık.” demedi diyemez de. Paralarım yeminle.
İşte samimiyet var ya arada o yüzden böyle net konuşamıyorum.neden kendinizi sakince açıklamaya çalıştınız ki bu hanımefendiye. ayrıca o öyle düşünüyorsa bırakın öyle düşünsün asıl problem onun hayatınıza karışması, siz isterseniz çok varlıklı birini de isteyebilirsiniz. o sizin tercihiniz. ama bu kadar rahat hayatınıza karışıyorsa da net bir cevabı hakediyor mesela "seni ilgilendirmez?". sonrasında da muhatap olmayın derim.
sizin samimiyet dediğiniz şey samimiyet değil. samimi olan hiçbir arkadaş diğerine bu cümleleri kullanmaz bence yanlış biliyorsunuz samimiyeti.İşte samimiyet var ya arada o yüzden böyle net konuşamıyorum.
Siz önce o arkadaşınızla iletişimimizi kesin
-Bir kere küfürle cevap vermek karşınızdakini susturmaz, sizi küçültür. Saygınlığınızı korumak istiyorsanız kimseye küfürlü kelimelerle cevap vermeyin. Yoksa bu konudaki gibi yüzgöz olmaya başlarlar.Keşke ben de aynen sizin giib olabilsem.nasıl olayım ki bana da bunu diyemesinler?
Hadi o densizlik etmiş te sizin bu düşünceleriniz ağır hakaret düşünmeniz nedir yahuu?Ya yüzüme karşı dümdüz seni 40 yaşında biri almaz almaz diyor.o.pu dicem ben sana bana 40 yaşında koca mı bul dedim k.ltak nasıl gececek bu sinirim?kendimi anlatmaya çalıştım dinlemiyor da.
Bir şey yazacaktım da kudra banlanırım diye korktumAğzınızın ayarı kaçmış biraz, bir toparlayın yayları.