Sinirden çıldırıyorum bakar mısınız?

Bence boşverin bu arkadaşı, evlenmeyin de siz. Bu nasıl tarz, nasıl üslup 😳
Ah canım kardeşim nasıl sinirlendiğimi anlatamam kendimi anlatmaya çalışıyorum kadın. Beni dinlemiyor
Bence boşverin bu arkadaşı, evlenmeyin de siz. Bu nasıl tarz, nasıl üslup 😳
O an o lafları sen yeseydin yüzüne yüzene benden beter sinirlenirdin.

Ah canım kardeşim nasıl sinirlendiğimi anlatamam kendimi anlatmaya çalışıyorum kadın. Beni dinlemiyor

O an o lafları sen yeseydin yüzüne yüzene benden beter sinirlenirdin.
Benim yüzüme yüzüme o lafları saymak sıkar biraz. 2,5 yıldır bekarım tek Allah’ın kulu “ sana şu kişi haber gönderdi, sana bu layık.” demedi diyemez de. Paralarım yeminle.

Benim yüzüme yüzüme o lafları saymak sıkar biraz. 2,5 yıldır bekarım tek Allah’ın kulu “ sana şu kişi haber gönderdi, sana bu layık.” demedi diyemez de. Paralarım yeminle.
Keşke ben de aynen sizin giib olabilsem.nasıl olayım ki bana da bunu diyemesinler?

neden kendinizi sakince açıklamaya çalıştınız ki bu hanımefendiye. ayrıca o öyle düşünüyorsa bırakın öyle düşünsün asıl problem onun hayatınıza karışması, siz isterseniz çok varlıklı birini de isteyebilirsiniz. o sizin tercihiniz. ama bu kadar rahat hayatınıza karışıyorsa da net bir cevabı hakediyor mesela "seni ilgilendirmez?". sonrasında da muhatap olmayın derim.

neden kendinizi sakince açıklamaya çalıştınız ki bu hanımefendiye. ayrıca o öyle düşünüyorsa bırakın öyle düşünsün asıl problem onun hayatınıza karışması, siz isterseniz çok varlıklı birini de isteyebilirsiniz. o sizin tercihiniz. ama bu kadar rahat hayatınıza karışıyorsa da net bir cevabı hakediyor mesela "seni ilgilendirmez?". sonrasında da muhatap olmayın derim.
İşte samimiyet var ya arada o yüzden böyle net konuşamıyorum.

Keşke ben de aynen sizin giib olabilsem.nasıl olayım ki bana da bunu diyemesinler?
-Bir kere küfürle cevap vermek karşınızdakini susturmaz, sizi küçültür. Saygınlığınızı korumak istiyorsanız kimseye küfürlü kelimelerle cevap vermeyin. Yoksa bu konudaki gibi yüzgöz olmaya başlarlar.

- İkinci seçenek ilk mesajımdaki gibi “ herhalde kariyeri, maddi durumu ve görünüşü yerinde olacak.” şeklinde isteklerinizi açıkça söylemek.

-Üçüncü seçenek ve en temizi, “Ben sana koca mı sordum da kendine vazife bilip bana koca biçmeye kalkıyorsun.” diye şarlamak. Bir daha buna cesaret edemez.

Kimseyle özel ilişkilerim, evliliğim, sevgilim, boşanmamla ilgili konuşmam. Kimseye fikrini sormam. Kimsenin evliliği, nişanlısı, kocasına yorum yapmam gerçekten hiç yapmam hiç ilgilendirmiyor beni. İnsanlarla bu konuları hiç konuşmayınca arada bir mesafe oluyor. Kimse bu konunun lafını bile edemiyor. İnanın çok rahat.

Ya yüzüme karşı dümdüz seni 40 yaşında biri almaz almaz diyor.o.pu dicem ben sana bana 40 yaşında koca mı bul dedim k.ltak nasıl gececek bu sinirim?kendimi anlatmaya çalıştım dinlemiyor da.
Hadi o densizlik etmiş te sizin bu düşünceleriniz ağır hakaret düşünmeniz nedir yahuu?

Back
X