• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirden çıldırıyorum bakar mısınız?

Ben neden çok sinirlendim bu konuya ya. Ne demek 35 yaşında birini 40 yaşında biri almazmış. 40 yaşındaki kim oluyor da beğenmiyor 35 yaşındakini. 25 liği mi hak ediyor öyleyse. Nasıl bir mantıksızlık orantısızlık? Ayrıca almak ne demek. Bence tersleyin ve muhattap olmayın.
Bir de kaıdn bunu diyen yani.

Yok 35 yaşındaki kadını 40 yaşındaki adam almazmış.çünkü 35 yaşındaki kadın 40 yaşındaki adamlar için ölüp bitiyormuş.
Bu mantik disi yaklasimlar ne zaman bitecek acaba merak ediyorum. Kadin da istedigi yastaki erkegi tercih edebilir. Haklar esittir.

7
Bir şey yazacaktım da kudra banlanırım diye korktum😅diğer 2 eşi allah kurtarmış diyeyim sadece barii . Üsluba bakar mısın?🧐
Bu yorum da küfürden ağır olmuş. Belli ki kadin sinirden delirmiş hatalı kabul o küfürler olmaz da 2 eşi Allah kurtarmış nedir? Hicbir kadim boş yere boşanmaz.
Buradaki herkes sütten çıkma ak kaşık degil.

Arkadaşınız baya kıskanmış diye yorumladım :D Çok beğeniyorsan sen al dört çocuklu amcayı derdim ben olsam .Kafayı yemiş resmen . 35 yaş bi kadın için süper yaş 40ı bırak 30 yaşındakileri bile alırsınız isterseniz. Ayrıca yüksek beklentileriniz de olabilir ne var bunda bunda. Hiiiç takılmayın böyle tiplerle arkadaş da kalmayın.

Madem o kadar iyi, sen evlen o zaman, 50 yaşında 4 çocuklu biriyle diyemediniz mi?
Ben olsam aynen böyle derdim. Bana denk gördüğü de buysa, onun iyiliğinden şüphe eder, hayatımdan çıkarırdım.
Hem ne diye 40 yaşındaki "almazmış"? 35 yaşında, işi gücü olan güçlü bir kadınsınız. İlla erkeğe gerek yok tabi de ne malum hayatınızın aşkını bulmayacağınız? Sanki vahiy mi gelmiş X bir daha iyi bir kısmet bulamayacak diye?

35 yanındakini 40 yaşındaki adam niye almasın? Bu ne cehalet? Kimse almasa ne olurmuş? Ya siz evlenmek istemiyorsanız zorla mı? İlle hayatınızda biri mi olmak zorunda? Bekar olmanızdan arkadaşınız niye bu kadar rahatsız olmuş, sorsanıza. Ona neymiş? Derdi ona mi düşmüş? Neden haddini bildirmiyorsunuz? Böyle biriyle neden arkadaşlık yapıyorsunuz?
Bekar kalmanizi neden ısrarla istemiyor bu kişi lütfen bir sorun? Niye ille de evlilik? Onun eşiyle aranızda birsey olur diye mi korkuyor, tobe tobe. Hayır yani niye bu ısrar? Çöpcatanliga ne kadar hevesliymis...
4 cocuklu adamla hem de. Bu kadar iyiyse bu adam neden kendi evlenmemiş?

“E biri dr, biri yüksek mühendis. Attan inip eşeğe binemem. Malum güzel de kadınım. Bu saatten sonra değil polis emniyet müdürü, içişleri bakanı gibi kısmetler yoksa rica ediciim bana duyurma bile derdim.”

Aynen böyle derdim vallahi.

Aynen katılıyorum

35 gayet genç bir yaş, 50lik adamı ne yapsın konu sahibesi.. Artık insanlar yaşıtlarıyla evleniyor 40lık adamla neden olamasın?

Aynen katılıyorum

35 gayet genç bir yaş, 50lik adamı ne yapsın konu sahibesi.. Artık insanlar yaşıtlarıyla evleniyor 40lık adamla neden olamasın?
50’lik adamla evlen, 5 seneye kalmaz balgam çanağı ve prostatlı herifin sidikli donlarını yıkamakla geçer hayatın.

Öncelikle merhaba herkese.Ben devlette düz memurum.Bir arkadaş var. öncelikle kendimden bahsedeyim. iki kere boşandım 2. eşimden 1 çocuğum var başka çocupum yok. bakın ben kendimin farkındayım güzelliğe yakışıklılığa paraya değer vermem buna rağmen sans mıdır kader midir 1. eşim doktordu. ikinci eşim yüksek mühendis.ama ille de kariyer de kariyer istiyorum demedim Allah şahit üni mezunu olsun memur olsun yeter dedim her zaman. gelelim sinirlenme durumuna. ben şu an için evlenmek istemiyorum Ama kız ark. Diyor ki tek olmaz en güzel çağındasın evlenmelisin yalnızlık zor. gerçi sen dış görünüşe kariyere önem veriyon. her ne kadar tersini söylemeye çalışsam da ikna olmadı. bak dedi polis bir arkadaş var 50 yaşında ( ben 35 yaşındayım) 4çocuğu var ayrılmış eşinden çok iyi biri dedi. hayır tabi ki evlenmek isyemiyorum dedim. ya kızm seni 40 yaşında biri almaz almaz diyor. sanki ben ölüyorum 40 yaşındakiler için.hem onun 4 çocuğu vae hangi biriyle uğraşayım dedim e senin de çocuğun var diyor. ya evlenmeden yaşayamaz mıyım çocuğumla? mesleğim elimde neden 3. bir evlilik yapayım da ağrımaz başıma dert alayım sırf yalnız kalmamak için?bir de zaten bana şunan ida değil 40 30 yaş bile gelse istemem.hala çok sinirliyim.bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?
Merak etme, ben istesem 30 yaşındakini de bulurum, sen güzel kafanı bana yorma böyle iyiyim bnde geç hiç muhatap olmayın

50’lik adamla evlen, 5 seneye kalmaz balgam çanağı ve prostatlı herifin sidikli donlarını yıkamakla geçer hayatın.
Var böyle cüreti dolup taşan erkekler. 50 yaşında gözü hala kendinden 20 yaş ufaklarda. :deli:
Şimdi beni linç edebilirler ama kim niye tercih etsin bu tipleri ya? 4 çocuk, e zengin falan da değil? Elon Musk mısın, Acun musun sen kardeş derler adama. :KK53: Hani bir cazibe şart tercih sebebi olabilmek için. Ya kadın aşık olacak ki bu tarz tanıştırma usullerinde zor, zart diye 50 yaşında herif talip olunca aşık olasın zaten gelmez. Ya parası olacak. Yani başka alternatif gelmiyor aklıma.

Ya yüzüme karşı dümdüz seni 40 yaşında biri almaz almaz diyor.o.pu dicem ben sana bana 40 yaşında koca mı bul dedim k.ltak nasıl gececek bu sinirim?kendimi anlatmaya çalıştım dinlemiyor da.
Üslubunuza bakınca arkadaşınızın size o sözleri söyleme haddini nerden bulduğu çıkıyor ortaya.

Ya çok tebrik ederim, evladınızı sakın ama sakın yabancı bir adamla muhattap etmeyin, Gül gibi yaşayın, gününüzü gün edin. Bazı kadınlar erkeksiz yaşayamıyor, arkadaşınız o kafada galiba , ya da gerçekten kıskanç. Ne işiniz var elin dört çocuklu adamıyla. Sevgiler 🥰

Ya çok tebrik ederim, evladınızı sakın ama sakın yabancı bir adamla muhattap etmeyin, Gül gibi yaşayın, gününüzü gün edin. Bazı kadınlar erkeksiz yaşayamıyor, arkadaşınız o kafada galiba , ya da gerçekten kıskanç. Ne işiniz var elin dört çocuklu adamıyla. Sevgiler 🥰
Ya aynen ya sanki ben ölüyorum 40 yaşında biri benimle evlensin diye

Back
X