Sinirden çıldırıyorum bakar mısınız?

Milletin ağzı keske cuval gibi olsa düğümleyip sustursak bence mesafe koyun o arkadasa hatasini anlasin hadsizlere haddini bi sekilde bildirmek lazim

Iki defa evlilik yapıp demek ki bir halt olmadığını anlayıp ayrılmışsınız.3. Ye asla derdim ben olsam gezin tozun hayatınızı yaşayın.

Şimdi o kadın densiz olabilir ki çok var maalesef böyle insanlar. Makineliye bile bağlasa hiç bir kadın bana bunları sonuna kadar söyleyemezdi. Ha söyledi diyelim en ağır cevapları da anında alırdı ve bir daha selam bile veremezdi bana. Siz burda kadına hakaretler ediyorsunuz . Oysa yüzüne haddini bildirmeliydiniz ama tabiki o…. u. K….. e gene demeyerek. Küfretmeden de gayet kişinin haddi bildirilebilir. Haklıyken haksız oldunuz

Arkadaşlığını bitirmelisin...

Bir doktorla bir yüksek mühendisle evlenmişsin

Demek ki güzelsin , zekisin.

De ki

“ önceki eşlerim okumuş yazmış kariyerli adamlardı ben şimdi attan inip eşşeğe mi bineyim ?”

Bana göre de asla 4 çocuklu 50 yaşında birini düşünme bile zaman kader evlenmek için de evlenme

İşta canım değil elli yaş 40 yaş 30 yaş istemiyorum zatrn iki kez ağzım yanmış ne işim olur.

Bunun bir de yaşın geçti seni ancak evlenmiş ayrılmışlar alır diyenleri var. O da benim arkadaşdı. Artık değil. Hayatımdan beni üzen tipleri tek kalemde çıkarıyorum. Siz de aynısını yapın ve görüşmeyin bu şahısla. Tek niye olmazmış. Gayet de güzel olur. Hı ilerde seversiniz kafanıza yatar birleştirirsiniz hayatınızı. Saçma sapan insanlar boş boş konuşuyorlar.

O densiz arkadaşı(?) hayatınızdan çıkarıp bildiğiniz yolda ilerleyin. Sanki kaçırılmayacak bir talip bulmuşta bir de evliliğe ikna etmeye çalışıyor birde ,hadsiz apaçık. Kaldı ki isterseniz kariyere ve dış görünüşe de önem verirsiniz bunun nesi kötü amann anlatmaya çalışmayın kendinizi. Sinirlenmeyin de muhtemelen karşı tarafın hayatını kurtarma derdinde kendisi .Sizi de razı etmek için yermiş durmuş sırf bu sebepten. Neden evladınızla bir hayat kuramayasınız ki bal gibi olur.Bu arada yalnızlık zor deyip çok daha zor bir kapıyı aralamanızı istiyor bu arkadaş(?). Şu yaşama bir kez geliyoruz dilediğinizce yaşayın.

Ağzınıza sağlık.

Tek kelime ile harikasınız bu mesajınızı ekran fotosu yapıp tekrar tekrar okuyacağım.

Ya yüzüme karşı dümdüz seni 40 yaşında biri almaz almaz diyor.o.pu dicem ben sana bana 40 yaşında koca mı bul dedim k.ltak nasıl gececek bu sinirim?kendimi anlatmaya çalıştım dinlemiyor da.

Ama oldumu bu hiç abartiyosun bence seni zorla kocaya verelim dememiş
40 yaşından sonra seni kimse almaz demesi kismetlerin azabilir onu kast etmiş :/ ki bu doğru yani yalan değil.kimi çocuk ister kimi daha yaşı genç olan birini

Off sakın evlenmeyin. Enayi misiniz 50 yaşında 4 çocuklu adamla evlenip hayatı kendinize zehir edeceksiniz. Hayatınızın en güzel yaşındasınız evet, dolu dizgin yaşayın bir de yaşlı koca ve dört bebe ile başınıza bela mı alacaksınız.

Bence de bir daha evlenmeyin. Çocuğunuzla vakit geçirin, eğlenin, gezin tozun. Çocuğunuz olmasa evlenin derdim ama şu saatten sonra hiçte gereği yok evlenmenin.

Bir çocuğa bakmakla beş çocuğa bakmak aynıymış, kesin bilgi yayalım.

Hani 2 si bir arada şampuanlar vardır, bu da beşi bir arada, birine yemek verince diğer dördünün karnı otomatikman doluyormuş.

Şaka bir yana o arkadaşınız sevgili bulma işlerine girmesin artık. Bir insanın bir işi beceremediğinin farkında olması lazım, gülmekten kızamıyorum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…