- 25 Eylül 2021
- 66
- 67
- 3
- 39
- Konu Sahibi Ftmoztrk0910
-
Ben mi?hadsiz
Pardın o kadına demişsiniz ben içimden çok daha kötülerini söylüyorum.hadsiz
Arkadaşlığını bitirmelisin...Öncelikle merhaba herkese.Ben devlette düz memurum.Bir arkadaş var. öncelikle kendimden bahsedeyim. iki kere boşandım 2. eşimden 1 çocuğum var başka çocupum yok. bakın ben kendimin farkındayım güzelliğe yakışıklılığa paraya değer vermem buna rağmen sans mıdır kader midir 1. eşim doktordu. ikinci eşim yüksek mühendis.ama ille de kariyer de kariyer istiyorum demedim Allah şahit üni mezunu olsun memur olsun yeter dedim her zaman. gelelim sinirlenme durumuna. ben şu an için evlenmek istemiyorum Ama kız ark. Diyor ki tek olmaz en güzel çağındasın evlenmelisin yalnızlık zor. gerçi sen dış görünüşe kariyere önem veriyon. her ne kadar tersini söylemeye çalışsam da ikna olmadı. bak dedi polis bir arkadaş var 50 yaşında ( ben 35 yaşındayım) 4çocuğu var ayrılmış eşinden çok iyi biri dedi. hayır tabi ki evlenmek isyemiyorum dedim. ya kızm seni 40 yaşında biri almaz almaz diyor. sanki ben ölüyorum 40 yaşındakiler için.hem onun 4 çocuğu vae hangi biriyle uğraşayım dedim e senin de çocuğun var diyor. ya evlenmeden yaşayamaz mıyım çocuğumla? mesleğim elimde neden 3. bir evlilik yapayım da ağrımaz başıma dert alayım sırf yalnız kalmamak için?bir de zaten bana şunan ida değil 40 30 yaş bile gelse istemem.hala çok sinirliyim.bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?
İşta canım değil elli yaş 40 yaş 30 yaş istemiyorum zatrn iki kez ağzım yanmış ne işim olur.Bir doktorla bir yüksek mühendisle evlenmişsin
Demek ki güzelsin , zekisin.
De ki
“ önceki eşlerim okumuş yazmış kariyerli adamlardı ben şimdi attan inip eşşeğe mi bineyim ?”
Bana göre de asla 4 çocuklu 50 yaşında birini düşünme bile zaman kader evlenmek için de evlenme
O densiz arkadaşı(?) hayatınızdan çıkarıp bildiğiniz yolda ilerleyin. Sanki kaçırılmayacak bir talip bulmuşta bir de evliliğe ikna etmeye çalışıyor birde ,hadsiz apaçık. Kaldı ki isterseniz kariyere ve dış görünüşe de önem verirsiniz bunun nesi kötü amann anlatmaya çalışmayın kendinizi. Sinirlenmeyin de muhtemelen karşı tarafın hayatını kurtarma derdinde kendisi .Sizi de razı etmek için yermiş durmuş sırf bu sebepten. Neden evladınızla bir hayat kuramayasınız ki bal gibi olur.Bu arada yalnızlık zor deyip çok daha zor bir kapıyı aralamanızı istiyor bu arkadaş(?). Şu yaşama bir kez geliyoruz dilediğinizce yaşayın.Öncelikle merhaba herkese.Ben devlette düz memurum.Bir arkadaş var. öncelikle kendimden bahsedeyim. iki kere boşandım 2. eşimden 1 çocuğum var başka çocupum yok. bakın ben kendimin farkındayım güzelliğe yakışıklılığa paraya değer vermem buna rağmen sans mıdır kader midir 1. eşim doktordu. ikinci eşim yüksek mühendis.ama ille de kariyer de kariyer istiyorum demedim Allah şahit üni mezunu olsun memur olsun yeter dedim her zaman. gelelim sinirlenme durumuna. ben şu an için evlenmek istemiyorum Ama kız ark. Diyor ki tek olmaz en güzel çağındasın evlenmelisin yalnızlık zor. gerçi sen dış görünüşe kariyere önem veriyon. her ne kadar tersini söylemeye çalışsam da ikna olmadı. bak dedi polis bir arkadaş var 50 yaşında ( ben 35 yaşındayım) 4çocuğu var ayrılmış eşinden çok iyi biri dedi. hayır tabi ki evlenmek isyemiyorum dedim. ya kızm seni 40 yaşında biri almaz almaz diyor. sanki ben ölüyorum 40 yaşındakiler için.hem onun 4 çocuğu vae hangi biriyle uğraşayım dedim e senin de çocuğun var diyor. ya evlenmeden yaşayamaz mıyım çocuğumla? mesleğim elimde neden 3. bir evlilik yapayım da ağrımaz başıma dert alayım sırf yalnız kalmamak için?bir de zaten bana şunan ida değil 40 30 yaş bile gelse istemem.hala çok sinirliyim.bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?
Ağzınıza sağlık.Bunun bir de yaşın geçti seni ancak evlenmiş ayrılmışlar alır diyenleri var. O da benim arkadaşdı. Artık değil. Hayatımdan beni üzen tipleri tek kalemde çıkarıyorum. Siz de aynısını yapın ve görüşmeyin bu şahısla. Tek niye olmazmış. Gayet de güzel olur. Hı ilerde seversiniz kafanıza yatar birleştirirsiniz hayatınızı. Saçma sapan insanlar boş boş konuşuyorlar.
Tek kelime ile harikasınız bu mesajınızı ekran fotosu yapıp tekrar tekrar okuyacağım.-Bir kere küfürle cevap vermek karşınızdakini susturmaz, sizi küçültür. Saygınlığınızı korumak istiyorsanız kimseye küfürlü kelimelerle cevap vermeyin. Yoksa bu konudaki gibi yüzgöz olmaya başlarlar.
- İkinci seçenek ilk mesajımdaki gibi “ herhalde kariyeri, maddi durumu ve görünüşü yerinde olacak.” şeklinde isteklerinizi açıkça söylemek.
-Üçüncü seçenek ve en temizi, “Ben sana koca mı sordum da kendine vazife bilip bana koca biçmeye kalkıyorsun.” diye şarlamak. Bir daha buna cesaret edemez.
Kimseyle özel ilişkilerim, evliliğim, sevgilim, boşanmamla ilgili konuşmam. Kimseye fikrini sormam. Kimsenin evliliği, nişanlısı, kocasına yorum yapmam gerçekten hiç yapmam hiç ilgilendirmiyor beni. İnsanlarla bu konuları hiç konuşmayınca arada bir mesafe oluyor. Kimse bu konunun lafını bile edemiyor. İnanın çok rahat.
Ya yüzüme karşı dümdüz seni 40 yaşında biri almaz almaz diyor.o.pu dicem ben sana bana 40 yaşında koca mı bul dedim k.ltak nasıl gececek bu sinirim?kendimi anlatmaya çalıştım dinlemiyor da.
Çok iyi cevap“E biri dr, biri yüksek mühendis. Attan inip eşeğe binemem. Malum güzel de kadınım. Bu saatten sonra değil polis emniyet müdürü, içişleri bakanı gibi kısmetler yoksa rica ediciim bana duyurma bile derdim.”
Aynen böyle derdim vallahi.
Ya çok sinir bozucu bir durum değil mi? Kendiai evli zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?