- 24 Mart 2019
- 3.031
- 4.167
- 133
- 38
- Konu Sahibi Ftmoztrk0910
-
O arkadas denilen zavallı benim yanımda olsa parçalarım onu.. Dengiz hadsiz görüşme o arkadaşla kıskanç ne olacak bacım. Karar her Zaman senin hükmün de canım, o yüzden kafana takmaÖncelikle merhaba herkese.Ben devlette düz memurum.Bir arkadaş var. öncelikle kendimden bahsedeyim. iki kere boşandım 2. eşimden 1 çocuğum var başka çocupum yok. bakın ben kendimin farkındayım güzelliğe yakışıklılığa paraya değer vermem buna rağmen sans mıdır kader midir 1. eşim doktordu. ikinci eşim yüksek mühendis.ama ille de kariyer de kariyer istiyorum demedim Allah şahit üni mezunu olsun memur olsun yeter dedim her zaman. gelelim sinirlenme durumuna. ben şu an için evlenmek istemiyorum Ama kız ark. Diyor ki tek olmaz en güzel çağındasın evlenmelisin yalnızlık zor. gerçi sen dış görünüşe kariyere önem veriyon. her ne kadar tersini söylemeye çalışsam da ikna olmadı. bak dedi polis bir arkadaş var 50 yaşında ( ben 35 yaşındayım) 4çocuğu var ayrılmış eşinden çok iyi biri dedi. hayır tabi ki evlenmek isyemiyorum dedim. ya kızm seni 40 yaşında biri almaz almaz diyor. sanki ben ölüyorum 40 yaşındakiler için.hem onun 4 çocuğu vae hangi biriyle uğraşayım dedim e senin de çocuğun var diyor. ya evlenmeden yaşayamaz mıyım çocuğumla? mesleğim elimde neden 3. bir evlilik yapayım da ağrımaz başıma dert alayım sırf yalnız kalmamak için?bir de zaten bana şunan ida değil 40 30 yaş bile gelse istemem.hala çok sinirliyim.bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?
Al bende de o kadar 11 yıl oldu bosanaliBenim yüzüme yüzüme o lafları saymak sıkar biraz. 2,5 yıldır bekarım tek Allah’ın kulu “ sana şu kişi haber gönderdi, sana bu layık.” demedi diyemez de. Paralarım yeminle.
E haklısınız nir de realite var tabi de am ahadi kabul edelim bir de üslup var sen yakışıklılık arıyon kariyrr arıyon 40 yaşında biri seni almaz almaz demek var.neyse ya ne anlatıyorum ki ben ona şunu demedim ki yok ben 50 liliklr evlenmem 40lık istiyom kariyer istiyom demedim ki?Ama oldumu bu hiç abartiyosun bence seni zorla kocaya verelim dememiş
40 yaşından sonra seni kimse almaz demesi kismetlerin azabilir onu kast etmiş :/ ki bu doğru yani yalan değil.kimi çocuk ister kimi daha yaşı genç olan birini
Harikasınız harika.Off sakın evlenmeyin. Enayi misiniz 50 yaşında 4 çocuklu adamla evlenip hayatı kendinize zehir edeceksiniz. Hayatınızın en güzel yaşındasınız evet, dolu dizgin yaşayın bir de yaşlı koca ve dört bebe ile başınıza bela mı alacaksınız.
Arkadaşınız kendi başını yakmış sizinde başınızı yakmaya çalışıyor.Öncelikle merhaba herkese.Ben devlette düz memurum.Bir arkadaş var. öncelikle kendimden bahsedeyim. iki kere boşandım 2. eşimden 1 çocuğum var başka çocupum yok. bakın ben kendimin farkındayım güzelliğe yakışıklılığa paraya değer vermem buna rağmen sans mıdır kader midir 1. eşim doktordu. ikinci eşim yüksek mühendis.ama ille de kariyer de kariyer istiyorum demedim Allah şahit üni mezunu olsun memur olsun yeter dedim her zaman. gelelim sinirlenme durumuna. ben şu an için evlenmek istemiyorum Ama kız ark. Diyor ki tek olmaz en güzel çağındasın evlenmelisin yalnızlık zor. gerçi sen dış görünüşe kariyere önem veriyon. her ne kadar tersini söylemeye çalışsam da ikna olmadı. bak dedi polis bir arkadaş var 50 yaşında ( ben 35 yaşındayım) 4çocuğu var ayrılmış eşinden çok iyi biri dedi. hayır tabi ki evlenmek isyemiyorum dedim. ya kızm seni 40 yaşında biri almaz almaz diyor. sanki ben ölüyorum 40 yaşındakiler için.hem onun 4 çocuğu vae hangi biriyle uğraşayım dedim e senin de çocuğun var diyor. ya evlenmeden yaşayamaz mıyım çocuğumla? mesleğim elimde neden 3. bir evlilik yapayım da ağrımaz başıma dert alayım sırf yalnız kalmamak için?bir de zaten bana şunan ida değil 40 30 yaş bile gelse istemem.hala çok sinirliyim.bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?
3.kez evlenip başınıza neden dert alacaksınız ki? Rahat rahat yaşayın hayatınızı. Size evlen diyenlere de sert yapın, bu ne hadsizlik.Öncelikle merhaba herkese.Ben devlette düz memurum.Bir arkadaş var. öncelikle kendimden bahsedeyim. iki kere boşandım 2. eşimden 1 çocuğum var başka çocupum yok. bakın ben kendimin farkındayım güzelliğe yakışıklılığa paraya değer vermem buna rağmen sans mıdır kader midir 1. eşim doktordu. ikinci eşim yüksek mühendis.ama ille de kariyer de kariyer istiyorum demedim Allah şahit üni mezunu olsun memur olsun yeter dedim her zaman. gelelim sinirlenme durumuna. ben şu an için evlenmek istemiyorum Ama kız ark. Diyor ki tek olmaz en güzel çağındasın evlenmelisin yalnızlık zor. gerçi sen dış görünüşe kariyere önem veriyon. her ne kadar tersini söylemeye çalışsam da ikna olmadı. bak dedi polis bir arkadaş var 50 yaşında ( ben 35 yaşındayım) 4çocuğu var ayrılmış eşinden çok iyi biri dedi. hayır tabi ki evlenmek isyemiyorum dedim. ya kızm seni 40 yaşında biri almaz almaz diyor. sanki ben ölüyorum 40 yaşındakiler için.hem onun 4 çocuğu vae hangi biriyle uğraşayım dedim e senin de çocuğun var diyor. ya evlenmeden yaşayamaz mıyım çocuğumla? mesleğim elimde neden 3. bir evlilik yapayım da ağrımaz başıma dert alayım sırf yalnız kalmamak için?bir de zaten bana şunan ida değil 40 30 yaş bile gelse istemem.hala çok sinirliyim.bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?
Ya yüzüme karşı dümdüz seni 40 yaşında biri almaz almaz diyor.o.pu dicem ben sana bana 40 yaşında koca mı bul dedim k.ltak nasıl gececek bu sinirim?kendimi anlatmaya çalıştım dinlemiyor da.
Evet bir keresinde sitemli konuşmuştum kızmıştım ona kardeşimle telde konuşurken.o da duymuş.bu da benle konuşurken hoparlörde trl ama ne. Zaman kadın gelse yanına pat kapatıyormul teli kadın da çıldırıyoe haklı olarak.
Neden peki bekarım ve 5 kişinin evlenmesine aracı oldum . Şükür hepsi de halinden memnunbekar kisilerin evlilik icin aracilik yapmasini hiç uygun bulmuyorum. once kendisi evlensin.
Tam bir boşboğaz. Neden kendinden 15 yaş büyğk biriyle evlenesin ki, ve dediğin gibi evlenmek zorunda da değilsin. Bence seni böyle geren insanlarla görüşmeni kes, hayat senin kimse senin yerine karar vermeye çalışamazÖncelikle merhaba herkese.Ben devlette düz memurum.Bir arkadaş var. öncelikle kendimden bahsedeyim. iki kere boşandım 2. eşimden 1 çocuğum var başka çocupum yok. bakın ben kendimin farkındayım güzelliğe yakışıklılığa paraya değer vermem buna rağmen sans mıdır kader midir 1. eşim doktordu. ikinci eşim yüksek mühendis.ama ille de kariyer de kariyer istiyorum demedim Allah şahit üni mezunu olsun memur olsun yeter dedim her zaman. gelelim sinirlenme durumuna. ben şu an için evlenmek istemiyorum Ama kız ark. Diyor ki tek olmaz en güzel çağındasın evlenmelisin yalnızlık zor. gerçi sen dış görünüşe kariyere önem veriyon. her ne kadar tersini söylemeye çalışsam da ikna olmadı. bak dedi polis bir arkadaş var 50 yaşında ( ben 35 yaşındayım) 4çocuğu var ayrılmış eşinden çok iyi biri dedi. hayır tabi ki evlenmek isyemiyorum dedim. ya kızm seni 40 yaşında biri almaz almaz diyor. sanki ben ölüyorum 40 yaşındakiler için.hem onun 4 çocuğu vae hangi biriyle uğraşayım dedim e senin de çocuğun var diyor. ya evlenmeden yaşayamaz mıyım çocuğumla? mesleğim elimde neden 3. bir evlilik yapayım da ağrımaz başıma dert alayım sırf yalnız kalmamak için?bir de zaten bana şunan ida değil 40 30 yaş bile gelse istemem.hala çok sinirliyim.bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?
Herkes evlenmek zorunda tabi ki değilBen anlamıyorum herkes evlenmek zorunda mı? Evliler hep mutsuz ne hikmetse.
arkadaşınız 3.ye de kariyerli birini bulursunuz diye kudurup sizi 4 çocuklu adama ayarlamaya çalışıyor heralde başka açıklaması yokÖncelikle merhaba herkese.Ben devlette düz memurum.Bir arkadaş var. öncelikle kendimden bahsedeyim. iki kere boşandım 2. eşimden 1 çocuğum var başka çocupum yok. bakın ben kendimin farkındayım güzelliğe yakışıklılığa paraya değer vermem buna rağmen sans mıdır kader midir 1. eşim doktordu. ikinci eşim yüksek mühendis.ama ille de kariyer de kariyer istiyorum demedim Allah şahit üni mezunu olsun memur olsun yeter dedim her zaman. gelelim sinirlenme durumuna. ben şu an için evlenmek istemiyorum Ama kız ark. Diyor ki tek olmaz en güzel çağındasın evlenmelisin yalnızlık zor. gerçi sen dış görünüşe kariyere önem veriyon. her ne kadar tersini söylemeye çalışsam da ikna olmadı. bak dedi polis bir arkadaş var 50 yaşında ( ben 35 yaşındayım) 4çocuğu var ayrılmış eşinden çok iyi biri dedi. hayır tabi ki evlenmek isyemiyorum dedim. ya kızm seni 40 yaşında biri almaz almaz diyor. sanki ben ölüyorum 40 yaşındakiler için.hem onun 4 çocuğu vae hangi biriyle uğraşayım dedim e senin de çocuğun var diyor. ya evlenmeden yaşayamaz mıyım çocuğumla? mesleğim elimde neden 3. bir evlilik yapayım da ağrımaz başıma dert alayım sırf yalnız kalmamak için?bir de zaten bana şunan ida değil 40 30 yaş bile gelse istemem.hala çok sinirliyim.bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?
Yok bence öyle dememiş. Öyle olsa dediginiz gibi azalır derdi.Ama oldumu bu hiç abartiyosun bence seni zorla kocaya verelim dememiş
40 yaşından sonra seni kimse almaz demesi kismetlerin azabilir onu kast etmiş :/ ki bu doğru yani yalan değil.kimi çocuk ister kimi daha yaşı genç olan birini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?