Sinirden çıldırıyorum bakar mısınız?

O arkadas denilen zavallı benim yanımda olsa parçalarım onu.. Dengiz hadsiz görüşme o arkadaşla kıskanç ne olacak bacım. Karar her Zaman senin hükmün de canım, o yüzden kafana takma

E haklısınız nir de realite var tabi de am ahadi kabul edelim bir de üslup var sen yakışıklılık arıyon kariyrr arıyon 40 yaşında biri seni almaz almaz demek var.neyse ya ne anlatıyorum ki ben ona şunu demedim ki yok ben 50 liliklr evlenmem 40lık istiyom kariyer istiyom demedim ki?

Off bitmiyor bu insanların hayatlarına burnunu sokan tipler. Hesapta iyi niyetli görünüp alttan alta bak benim hayatım yolunda, seninki hep berbat mesajı, sen anca bu kadarına laiksin mesajı..Bazı arkadaşlar demiş böyle konuşmalarına izin vermeyin diye, evet vermemek lazım gerekirse uzak durmak lazım ama bi süre sonra bakıyorsunuz en yakın sandıklarınız bile böyle..napalım tüm çevreyle mi koparalım bağı? Bilemedim bende..

Bence bu kişiyle samimi değilsiniz. Ya da arkadaşlığa bakış açınız aynı. O sizin yüzünüze karşı hadsizlik yapmış siz de onun arkasında ağza alınmayacak küfürleri yazarak hadsizlik yaptınız. Yorumun birinde arada samimiyet var diye yüzüne söyleyemedim yazmışsınız. Arada samimiyet yok ki. Belli ki birbirinizin arkadaşı falan değilsiniz, yapmacık samimiyet yerine açık olmak daha doğru olur.

35 yaşında boşanmış çocuklu bir bayansınız diye size 50 yaşında amcayı layık gören arkadaşınızdan uzaklaşın. Belki aşk evliliği yapacaksınız 30 yaşında biriyle ? Ona ne kime ne ? Herkesin hayatına kimse karışamaz karışmamalı

Arkadaşınız kendi başını yakmış sizinde başınızı yakmaya çalışıyor.

Bir de 50 yaşında koca adamı mı size uygun görmüş? Arkadaş mı düşman mı belli değil ..

Ayyy ne saçma yaa boşanan biri illa 50 yaşında biriyle mi evlenmeli. Çok istiyosa kendi evlensin. Evlenecek olan evleneceği adamı da bulur heralde. Yerinşzde olsam o arkadaşla görüşmem

3.kez evlenip başınıza neden dert alacaksınız ki? Rahat rahat yaşayın hayatınızı. Size evlen diyenlere de sert yapın, bu ne hadsizlik.
3. evliliği yapmaya karar verirseniz bir gün sevdiğiniz biriyle yapın. Sizinle 40 yaşındaki biri evlenmez diyenlere de bakmayın. Sizden genç biriyle bile sevebilirsiniz birbirinizi. Herkes işine baksın.

Ya yüzüme karşı dümdüz seni 40 yaşında biri almaz almaz diyor.o.pu dicem ben sana bana 40 yaşında koca mı bul dedim k.ltak nasıl gececek bu sinirim?kendimi anlatmaya çalıştım dinlemiyor da.

KudrAlobar gelin haklı daaalalim ..

Tam bir boşboğaz. Neden kendinden 15 yaş büyğk biriyle evlenesin ki, ve dediğin gibi evlenmek zorunda da değilsin. Bence seni böyle geren insanlarla görüşmeni kes, hayat senin kimse senin yerine karar vermeye çalışamaz

arkadaşınız 3.ye de kariyerli birini bulursunuz diye kudurup sizi 4 çocuklu adama ayarlamaya çalışıyor heralde başka açıklaması yok sadece öneri olsa neyse de 50 yaşında adama ne alaka ısrar ediyor bi de ettiği laflara bakın. ben olsam arama mesafe koyardım çekemiyor sizi resmen

Üfff densizce konuşan birinin laflarını kafaya takıp, çıldırmak için o kadar boş vaktiniz mi var ya.. iletişimi kesersiniz, olur biter.. delircek bisey yok o öyle söyledi diye öyle olmak zorunda değil. Olan size oluyo o lafını eder unutur sonra

Belki o kişi de evlenmek istiyordur aranızı yapmak için öyle söylemiştir onları. Çok içselleştirmişsiniz durumu istemeyince kimse sizi zorlayamaz ki.

Gerçekten bu ülkede kadın olmak çok zor.bende neler yaşadım.her ne kadar takmıyorum desende büyük bir kesim bu kadın gibi düşünüyor sanırım. Daha 31 yasindayken evde kalmış muhabbeti yapıyorlardı.bundan sonra bulamazsın.daha 31 yaşındaydım.boyle alayalaycı veya acıyarak bir ifadeyle hiç mi olmadı gibi laflar etmeler.bir de şöyle bir durum da var: demek ki bir şey var ki olmamış... Ben gerçekten evlenirim ya bu kişiyle demeden evlenmek istemiyorum. Kimseye bir şey ispatlama ihtiyacım yok.40 yaşında erkek olmak tek başına önemli bir şey mi.

Yok bence öyle dememiş. Öyle olsa dediginiz gibi azalır derdi.
Hem zaten bir kişiyle evlenirsin.kacinci evliliğin olursa olsun. Istediğin kişi olduktan sonra benni b aşka bir kişide istese aynı bin kişi istese aynı.zaten bu yaşta beni istemeyen o " genç " yaşlarda da beni istemeyecekti.
Bir de bu ülkede hiç mi genç adam yok ta genç kadınlar bunlara sıralanıyor.
Karpuzlu araba manor tepkim sana değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…