• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirden çıldırmak üzereyim

ecesayir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2017
58
39
3
28
2 senedir birlikteyiz.
Sevgilimin teyzesinin kızının düğünü var.
O düğünde sevgilimin eski sevgiliside olacak.
Ben çok çok kıskanç bir insanım bunu kendime çok sıkıntı ediyorum düşündükçe o ortamı çıldırıyorum.
Kızlar bu normal mi yoksa ben haklı mıyım?
Aynı salonun içinde olacaklarını düşününce kafayı yiyorum.

Siz neden gitmiyorsunuz? Ve eski sevgilisi ne alakası var o gidiyor?
Bu teyzesinin kızı yapmış aralarını.
Sevgilim Kocaelide
Kız Sakarya da kuzeni de orada.
Düğünde orada olacak.
Bu durumu kabullenemiyorum

2 senedir birlikteyiz.
Sevgilimin teyzesinin kızının düğünü var.
O düğünde sevgilimin eski sevgiliside olacak.
Ben çok çok kıskanç bir insanım bunu kendime çok sıkıntı ediyorum düşündükçe o ortamı çıldırıyorum.
Kızlar bu normal mi yoksa ben haklı mıyım?
Aynı salonun içinde olacaklarını düşününce kafayı yiyorum.
Ya ben kiskanma duygularimi yitirdim yada kiskanclik kadinlar aradinda fazla abartiliyor

Kendimi sizin yerinize koyunca eger sevgilime zaten onunla konusmayacagi dansetmeyecegi icin guveniyorsam sorun yok eee zaten mecburda gitmeye

Ama yok zaten guvenmiyorsam benim o insanla ne isim var ki diye dusunurum

Size ve gereksiz kiskanclik yapan tum kadinlara diyorum ki eften puften meseleleri kiskanclik mevzusu yapip hayati kendinize zehir etmeyin lutfen

Yapicak bir sey yok. Sevgilinizin karsi karsiya gelmemeye calisacagina guveneceksiniz. Kizin gelmesini engelleyemezsiniz. E sevgilinizde mecburen gidecek.

Ya ben kiskanma duygularimi yitirdim yada kiskanclik kadinlar aradinda fazla abartiliyor

Kendimi sizin yerinize koyunca eger sevgilime zaten onunla konusmayacagi dansetmeyecegi icin guveniyorsam sorun yok eee zaten mecburda gitmeye

Ama yok zaten guvenmiyorsam benim o insanla ne isim var ki diye dusunurum

Size ve gereksiz kiskanclik yapan tum kadinlara diyorum ki eften puften meseleleri kiskanclik mevzusu yapip hayati kendinize zehir etmeyin lutfen
Canım keşke senin gibi düşünebilsem.
Ama sevgililermiş önceden.
Birbiriyle vakit geçirip birbirini sevdiğini söylesen iki insan.
Ne kadar da eski olsa.
Ben kabullenemiyorum

gitsin gidecek tabi
ama
çok rahatsız edici bir durum.
Evet rahatsız edici ama sinirden kafayı yiyecek kadar değil.
Sevgilinin yapabileceği bir şey yok o düğüne gitmek zorunda. Kıza da gelme diyecek halleri yok. Ortak çevre olduktan sonra karşı karşıya gelebilirler bir çok ortamda.Eski eskide kalır sakin ol.

Bu teyzesinin kızı yapmış aralarını.
Sevgilim Kocaelide
Kız Sakarya da kuzeni de orada.
Düğünde orada olacak.
Bu durumu kabullenemiyorum

Abartma .İfadelerini bi başka gözle oku anlayacaksın.İnanılmaz korkunç bir olay gibi anlatıyorsun.

Bitmiş gitmiş ne var bunda.Böyle hayat geçer mi? Varsa gönlü seninle niye olsun?

Biraz kendine ve ilişkine güven

İlişkinizin ciddiyeti hakkında bi fikrim yok fakat rahat ve güleryüzlü bir hanımefendi olabilirsiniz
Ailelerimiz tanıştı. Gayet güzel bir şekilde ilerliyoruz.
Ama ama ama bu kızlar bana kafayı yedirtecek

Abartma .İfadelerini bi başka gözle oku anlayacaksın.İnanılmaz korkunç bir olay gibi anlatıyorsun.

Bitmiş gitmiş ne var bunda.Böyle hayat geçer mi? Varsa gönlü seninle niye olsun?

Biraz kendine ve ilişkine güven
Güvenemiyorum hiç yapamıyorum.
Ben bundan önce aldatıldım.
Şimdi aynı kabusu yaşamaktan çok ama çok korkuyorum

Back
X