• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirden çıldırmak üzereyim

Canım keşke senin gibi düşünebilsem.
Ama sevgililermiş önceden.
Birbiriyle vakit geçirip birbirini sevdiğini söylesen iki insan.
Ne kadar da eski olsa.
Ben kabullenemiyorum
Ama ni dusunsene ne olursa olsun ortada boyle bir gercek var yani hicbirsey bu gercegi sneyecsk boyle yaparsan hayati kendine zehir edersin

Birde su acidan dusun bir cok insanin sevgilisi kocadi eski sevgilisoyle ayni is yerinde calismak zorunda ya onlarin yerinde olsan ne yapardin

Yani kuzenin bu dugune gitmek zorunda eger mezhepleri cok genis ddgilse herhalde bir araya gelip konusuo muhabbet etmezler diye dusunuyorum

Güvenemiyorum hiç yapamıyorum.
Ben bundan önce aldatıldım.
Şimdi aynı kabusu yaşamaktan çok ama çok korkuyorum

iyide böyle hayat geçer mi?
velev ki o kızla aldattı şimdiden adamın karakterini öğrenmek çok daha iyi..
adamı kafese kapatırsan potansiyeli nedir asla bilemezsin.. evlenmeden önce bilmek iyidir.:KK66:

Güvenemiyorum hiç yapamıyorum.
Ben bundan önce aldatıldım.
Şimdi aynı kabusu yaşamaktan çok ama çok korkuyorum
Guven bir iliskinin temellerinden biridir. Birine guvenmiyorsaniz onunla saglikli bir iliski kuramazsiniz. Size tavsiyem herkesi kendi icinde degerlendirmeniz. Nasil her kadin ayni degilse her erkek de ayni degildir. Bir erkek tarafindan aldatilmaniz her erkek tarafindan aldatilacaginiz anlamina gelmez.

Bence hiç rahatsız olunacak bir durum değil,
Bırakın maziyi mazide kalsın,çiftler bu gibi şeylerden huzursuzluk cikarirsa ilişkiler yürümez.Hangimizin daha önceleri başka flörtü olmadiki?
Kendinize güvenin biraz

• Beğen
Reactions: KV_
Ama ni dusunsene ne olursa olsun ortada boyle bir gercek var yani hicbirsey bu gercegi sneyecsk boyle yaparsan hayati kendine zehir edersin

Birde su acidan dusun bir cok insanin sevgilisi kocadi eski sevgilisoyle ayni is yerinde calismak zorunda ya onlarin yerinde olsan ne yapardin

Yani kuzenin bu dugune gitmek zorunda eger mezhepleri cok genis ddgilse herhalde bir araya gelip konusuo muhabbet etmezler diye dusunuyorum

Sende git bence..

iyide böyle hayat geçer mi?
velev ki o kızla aldattı şimdiden adamın karakterini öğrenmek çok daha iyi..
adamı kafese kapatırsan potansiyeli nedir asla bilemezsin.. evlenmeden önce bilmek iyidir.:KK66:

Guven bir iliskinin temellerinden biridir. Birine guvenmiyorsaniz onunla saglikli bir iliski kuramazsiniz. Size tavsiyem herkesi kendi icinde degerlendirmeniz. Nasil her kadin ayni degilse her erkek de ayni degildir. Bir erkek tarafindan aldatilmaniz her erkek tarafindan aldatilacaginiz anlamina gelmez.

Bence hiç rahatsız olunacak bir durum değil,
Bırakın maziyi mazide kalsın,çiftler bu gibi şeylerden huzursuzluk cikarirsa ilişkiler yürümez.Hangimizin daha önceleri başka flörtü olmadiki?
Kendinize güvenin biraz

Bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim.
Sen bana güvenmiyor musuna çevirdi konuyu.
Kızlar güvenle ne ilgisi var ben o kıza güvenmiyorum.
Birsürü sövdü saydı kapattı.
Ciddi anlamda canım çok sıkıldı bu duruma
Çekemem seni dedi bana
Lanet olsun ya

Abartma canim sende. 2 senedir birlikteymissiniz zaten. Ne yapacak kizi dansa mi kaldiracak kendi kendine kurma. Kizin umrunda degil belki

• Beğen
Adı üstünde eski sevgili. Birsey hissetse onunla olurdu ama sizinle biraz makul düşünün

Çekemem seni dedi bana
Lanet olsun ya
E hakli cocuk. Ya sevgilinize guvenmiyorsunuz ya da iki isve bir cilveye kanacak kadar aptal oldugunu dusunuyorsunuz.

Abartma canim sende. 2 senedir birlikteymissiniz zaten. Ne yapacak kizi dansa mi kaldiracak kendi kendine kurma. Kizin umrunda degil belki

Adı üstünde eski sevgili. Birsey hissetse onunla olurdu ama sizinle biraz makul düşünün

Yapacağın hic bi sey yok.. Hem sevgiline ve kendine guvenin yoksa surekli yasarsin boyle sıkıntıları..
Kızlar eski ilişkimden dolayı böyle oldu
En güvendiğim anda beni öyle kırdı ki.
Ben herşeyde bişey arar oldum artık
Ona da huzursuzluk veriyorum biliyorum

Çekemem seni dedi bana
Lanet olsun ya

kıza niye güvenmiyorsunuz? ne yapabilir mesela düğünde sevgilinizin üstüne mi atlar ki bu en abartısı velev ki oldu sevgilinizin bu durumda kendisini koruyamayacağını mı düşünüyorsunuz..

çok komik bir sebep sunmuşsunuz..
ben sana güveniyorum çevreye güvenmiyorum diyen anneler gibi..

sağlıklı düşünemediğiniz açık..

Güven olmayan ilişkilerden asla normal, güzel, güçlü ve uzun ömürlü bir ilişki çıkmaz. Burada millete ilişkiler kolay yürümüyor filan diye ders vermişsiniz. Sonra adam ne demiş? "Çekemem seni". Güvensiz ve huzursuz ilişkiler bu kadar oluyor işte. Adama da laf diyemem, çünkü haklı olarak söylemiş bunu. Kimse hayatı kendine dar eden insanı ömür boyu çekmez. Çekmemeli de. Size tavsiye. Kendinize ve karşınızdakine olan güvensizlik sorununu aşmadan ilişki yaşamayın kimseyle.

• Beğen
Kızlar eski ilişkimden dolayı böyle oldu
En güvendiğim anda beni öyle kırdı ki.
Ben herşeyde bişey arar oldum artık
Ona da huzursuzluk veriyorum biliyorum
Ben de eski iliskimde kazik yedim. Sonra saldim cayira modu takildim ondan sonraki birkac kiside. Naparsa yapsinlar umrum olmadi. Sanslisin bak 2 senelik iliskin varmis bir oh cek yaslan arkana. Bir kez guven, haketmezse onun sorunu. Ben daha dikis tutturamadim kac yildir ya cok capkin cekiyorum ya cok kuzu gibi. Haline sukret , boyle seyleri de yansitma erkek arkadasina kir dizini otur:KK53:

2 senedir birlikteyiz.
Sevgilimin teyzesinin kızının düğünü var.
O düğünde sevgilimin eski sevgiliside olacak.
Ben çok çok kıskanç bir insanım bunu kendime çok sıkıntı ediyorum düşündükçe o ortamı çıldırıyorum.
Kızlar bu normal mi yoksa ben haklı mıyım?
Aynı salonun içinde olacaklarını düşününce kafayı yiyorum.
Ece eski konularına baktım, bu adamı kıskanmak yerine ayrılman daha hayırlı olur bence. Çünkü adam senin masum hislerine karşılık kötü niyetle yaklaşıyor . Senin şu an eski sevgiliyi kıskanmaktan öte daha büyük bir sorunun var gibi

Back
X