• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirden çıldırmak üzereyim

2 senedir birlikteyiz.
Sevgilimin teyzesinin kızının düğünü var.
O düğünde sevgilimin eski sevgiliside olacak.
Ben çok çok kıskanç bir insanım bunu kendime çok sıkıntı ediyorum düşündükçe o ortamı çıldırıyorum.
Kızlar bu normal mi yoksa ben haklı mıyım?
Aynı salonun içinde olacaklarını düşününce kafayı yiyorum.
Ben kocamin eski nişanlısı ile aynı sokakta yaşadım tam 3 yıl. Karşılaşır konuşurduk hatta..Çok büyütuyorsunuz bence..geçmiş gitmiş artık.

Neresi komik onu anlamadım
Bir ilişki kolay yürütülmüyor
Zorlu sınavlardan geçiyorsun
Çok basitmiş gibi ayrıl demesine sinirlendim ben
Vhalla bir iliski gayet kolay yurutuluyor dogru insanlar bir araya gelince...
Asil evlilik dogru insanlarda bile catirdabiliyor
Sevgililik dedigin ne ya...

Ya ben kiskanma duygularimi yitirdim yada kiskanclik kadinlar aradinda fazla abartiliyor

Kendimi sizin yerinize koyunca eger sevgilime zaten onunla konusmayacagi dansetmeyecegi icin guveniyorsam sorun yok eee zaten mecburda gitmeye

Ama yok zaten guvenmiyorsam benim o insanla ne isim var ki diye dusunurum

Size ve gereksiz kiskanclik yapan tum kadinlara diyorum ki eften puften meseleleri kiskanclik mevzusu yapip hayati kendinize zehir etmeyin lutfen
Kıskançlık da zaten guvensizlikten kaynaklanıyor.

Göndermezdim ben olsam. Ben dayanamam ya bu düşünceye. Eski sevgilisiyle aynı ortamda ne münasebet.

Bekara koca boşamak kolay gelirmiş
Hayir bekar oldumu nerden biliyorsun?

Sana sunulan tüm yollari red ediyorsun.
Katlanamam ben diyorsun arkadaşım kendi kendini doldurma eski iki sevgili ayni gökyüzünün altinda yaşıyor buna nasil katlaniyorsun sen?

Kardeş bence abartıyorsun
Bence kız sevgilinden sonra cok kişiyle görüşmüştür 2 yıl olmuş aradan sular akmış
Sallamazlar bile ikisi de sende rahat ol

Baktın başaramıyorum takıyorum illa dersen sende git içini rahatlatmış olursun ama bu sefer de erkek arkadaşın kendini cooook çok önemser azıcık relax ol

Bak benim yakin bir kiz arkadaşımla eşimin yakın erkek arkadaşı önceden sevgiliydi düğünüme ikisi de davetliydi ve erkek olanın kız arkadaşı vardi
Kız arkadaşım Düğün e gelmedi o geliyor mu dedi evet dedim müsaden olursa ben gelmesem olur mu dedi bende anlayışla karsiladim

Ve eşimin arkadaşı kız arkadaşı ile Düğün e katıldı şimdi onlar da evliler..

Ikisinin de birbirlerini görmek isteyeceğini sanmıyorum geçmiş bitmiştir bence ilişkinle sevgiline ve en önemlisi kendine güven..

Kiskançlik bi yana ben olsaydim kizi çatlatmak icin şikir şikir giyinir o dugune kendimi gosterirdim. Sevgiliniz onunla degil sizinle. Ne kadar eski sevgili olursa olsun, eski eski de kalmistir. Zaten aralarinda hala bi cekim olsaydi sizinle degil onunla olurdu. Kendinize guvenin ve o dugune gidin bence

Back
X