Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinizin kilolu olması çocuk olmaması için etken değil ki.Kızlar o kadar canım sıkkın ki şuan buraya da yazmazsam deliricem bu ay rahim filmi çekildim intte rahim filmi hem tanı hem tedavi amaçlı yazıyor yani çekildikten sonra spermin rahme tutunması daha kolaylaşıyormuş ve hamile olma şansı artıyormuş o yüzden bende bu ayı iyi değerlendirmek istiyorum bir gün dolu bir gün boş yapayım istiyorum ve bu gece olması lazım normalde fakat benim eşim olacak şahıs ben böyle üsteliyorum istiyorum diye kendini bi havalara soktu gerçekten deliricem. Çamaşır sermem gerekiyordu ben uyurum o vakte kadar dedi ben şaka yapıyordur uyumaz diye bekliyordum ama gerçekten uyumuş sinirden deli oluyorum. Benim ne kadar istediğimi görmüyor mu kör mü her adette gözyaşı döküyorum ben nasıl bu kadar düşüncesiz olabilir ya normalde umrumda değil hayatta da istemem sex falan zaten kilolu erken boşalma sorunu var zevk faln almıyorum ben 2 senedir bu koşullarda o her istediğinde yapmaya çalışırken onun böyle yapması beni delirtiyor. Sorun onda onun yüzünden olmuyor buna adım gibi eminim zayıflayayım birşeyler yapayım çaba göstereyim diye hiç düşünmüyor lafa gelince bende çok istiyorum diyor hiç bir çaba yok deliricem ya deliricem. 10 ayın stresi zaten üzerimde birde onun bu kadar düşüncesiz olmasına dayanamıyorum benim ne kadar istediğimin nasıl farkında olmaz ben ne yapayım bu adama lütfen akıl verin![]()
Adama evde huzur vermeyip seks yapmayı beklemek de ilginç.Robot mu bu erkekler? Duygularını belli etmiyorlar diye yok olmuyor o duygular.Bilerek uyumuştur bence ve haklı da.Adamdan nefret eder gibi şeyler yazmışsınız.Kim olsa kendisiyle ilgili böyle şeyler düşünen biriyle seks de çocuk da yapmak istemez.Hergün sigara yüzünden laf söylerim hergün. Tek günümüz bile geçmiyo sigara tartışması olmadan. Ama anlatamıyorum sigaradan olmasa x'inde olmazdı der geçer bide. Allah yardımcımız olsun.
Sen bu kadar sinir stres yaparsan hamile kalman zorlaşır hatta imkansızlaşır.Kızlar o kadar canım sıkkın ki şuan buraya da yazmazsam deliricem bu ay rahim filmi çekildim intte rahim filmi hem tanı hem tedavi amaçlı yazıyor yani çekildikten sonra spermin rahme tutunması daha kolaylaşıyormuş ve hamile olma şansı artıyormuş o yüzden bende bu ayı iyi değerlendirmek istiyorum bir gün dolu bir gün boş yapayım istiyorum ve bu gece olması lazım normalde fakat benim eşim olacak şahıs ben böyle üsteliyorum istiyorum diye kendini bi havalara soktu gerçekten deliricem. Çamaşır sermem gerekiyordu ben uyurum o vakte kadar dedi ben şaka yapıyordur uyumaz diye bekliyordum ama gerçekten uyumuş sinirden deli oluyorum. Benim ne kadar istediğimi görmüyor mu kör mü her adette gözyaşı döküyorum ben nasıl bu kadar düşüncesiz olabilir ya normalde umrumda değil hayatta da istemem sex falan zaten kilolu erken boşalma sorunu var zevk faln almıyorum ben 2 senedir bu koşullarda o her istediğinde yapmaya çalışırken onun böyle yapması beni delirtiyor. Sorun onda onun yüzünden olmuyor buna adım gibi eminim zayıflayayım birşeyler yapayım çaba göstereyim diye hiç düşünmüyor lafa gelince bende çok istiyorum diyor hiç bir çaba yok deliricem ya deliricem. 10 ayın stresi zaten üzerimde birde onun bu kadar düşüncesiz olmasına dayanamıyorum benim ne kadar istediğimin nasıl farkında olmaz ben ne yapayım bu adama lütfen akıl verin![]()
Konu sahibi ben değilim :) Çocuk sahibi olamıyoruz bizde uğraşıyoruz ama, öyle seks problemi filan yaşamıyoruz. Tek derdimiz sigara..Adama evde huzur vermeyip seks yapmayı beklemek de ilginç.Robot mu bu erkekler? Duygularını belli etmiyorlar diye yok olmuyor o duygular.Bilerek uyumuştur bence ve haklı da.Adamdan nefret eder gibi şeyler yazmışsınız.Kim olsa kendisiyle ilgili böyle şeyler düşünen biriyle seks de çocuk da yapmak istemez.
Böyle bir adamdan çocuk yapmak nedenKızlar o kadar canım sıkkın ki şuan buraya da yazmazsam deliricem bu ay rahim filmi çekildim intte rahim filmi hem tanı hem tedavi amaçlı yazıyor yani çekildikten sonra spermin rahme tutunması daha kolaylaşıyormuş ve hamile olma şansı artıyormuş o yüzden bende bu ayı iyi değerlendirmek istiyorum bir gün dolu bir gün boş yapayım istiyorum ve bu gece olması lazım normalde fakat benim eşim olacak şahıs ben böyle üsteliyorum istiyorum diye kendini bi havalara soktu gerçekten deliricem. Çamaşır sermem gerekiyordu ben uyurum o vakte kadar dedi ben şaka yapıyordur uyumaz diye bekliyordum ama gerçekten uyumuş sinirden deli oluyorum. Benim ne kadar istediğimi görmüyor mu kör mü her adette gözyaşı döküyorum ben nasıl bu kadar düşüncesiz olabilir ya normalde umrumda değil hayatta da istemem sex falan zaten kilolu erken boşalma sorunu var zevk faln almıyorum ben 2 senedir bu koşullarda o her istediğinde yapmaya çalışırken onun böyle yapması beni delirtiyor. Sorun onda onun yüzünden olmuyor buna adım gibi eminim zayıflayayım birşeyler yapayım çaba göstereyim diye hiç düşünmüyor lafa gelince bende çok istiyorum diyor hiç bir çaba yok deliricem ya deliricem. 10 ayın stresi zaten üzerimde birde onun bu kadar düşüncesiz olmasına dayanamıyorum benim ne kadar istediğimin nasıl farkında olmaz ben ne yapayım bu adama lütfen akıl verin![]()
Erkekler böyle birde stresle olmuyor ona dersen görev gibi oluyor doğal söylemeden yaklaş biliyorum çok yaşadım ben iğne vuruldum boşa gitmişti zaten stresten olmuyorKızlar o kadar canım sıkkın ki şuan buraya da yazmazsam deliricem bu ay rahim filmi çekildim intte rahim filmi hem tanı hem tedavi amaçlı yazıyor yani çekildikten sonra spermin rahme tutunması daha kolaylaşıyormuş ve hamile olma şansı artıyormuş o yüzden bende bu ayı iyi değerlendirmek istiyorum bir gün dolu bir gün boş yapayım istiyorum ve bu gece olması lazım normalde fakat benim eşim olacak şahıs ben böyle üsteliyorum istiyorum diye kendini bi havalara soktu gerçekten deliricem. Çamaşır sermem gerekiyordu ben uyurum o vakte kadar dedi ben şaka yapıyordur uyumaz diye bekliyordum ama gerçekten uyumuş sinirden deli oluyorum. Benim ne kadar istediğimi görmüyor mu kör mü her adette gözyaşı döküyorum ben nasıl bu kadar düşüncesiz olabilir ya normalde umrumda değil hayatta da istemem sex falan zaten kilolu erken boşalma sorunu var zevk faln almıyorum ben 2 senedir bu koşullarda o her istediğinde yapmaya çalışırken onun böyle yapması beni delirtiyor. Sorun onda onun yüzünden olmuyor buna adım gibi eminim zayıflayayım birşeyler yapayım çaba göstereyim diye hiç düşünmüyor lafa gelince bende çok istiyorum diyor hiç bir çaba yok deliricem ya deliricem. 10 ayın stresi zaten üzerimde birde onun bu kadar düşüncesiz olmasına dayanamıyorum benim ne kadar istediğimin nasıl farkında olmaz ben ne yapayım bu adama lütfen akıl verin![]()