ilk basta benim soyledigim hic damatlik yapmiyosun lafina karsilik inatla soyledi ama yinede ben boyle sacma biseyi kaldiramam elin kizi icin bana benim kanimdan olan birine saygi duycaksin diyoSizin dediğiniz yanlış değil, bu zamanda gelin kaynanasına bile "gelinlik" yapmaktan acizken siz eltinize yapacak değilsiniz elbet.
Ama deme şekliniz biraz ters olmuş.
Ama sevgiliniz baştan sona haksız! Ve biraz ukala galiba?
Neyse biraz yatışın barışırsınız.
aslinda nefret eder yengesindenBenim eşimde abisinin evinde kalmış bekarken, keşke banada bu kadar vefakar olsaydı baba yaptım onu ama eltim kdr yarananadım. 11 senede artık benim le aynı fikirde olmasada savunma ya gecmemeyi öğrendi. Büyük ihtimalle her zaman eşin vicdan borcu hissedecek onlara
Kolay gelsin sana
Haha bu daha iyiymiş :))))))aslinda nefret eder yengesinden
olay soyle gelisti yarin bize gel oturalim dedim oda gelemem dedi bende bu ara iyice unuttun damatligi da unuttun diye saka yollu soyledim oda bana sende gelinligini yap bizim eve gelde dedi ciddi bi sekildeBiri bana gelinlik yapmiyorsun, damatlik yapmiyorsun cumlelerini aciklasin.. bu yasima kadar anlam veremedigim cumleler.. aile aradi karsilikli saygi mecbur.. ama ikiniz arasinda belliki biseyler eksik.. SAYGI mesela.. birde bu adam seni ezdirecek gibime geliyor konusmalarindan bunu cikardim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?