Sinirden elim ayağım titriyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kezmola

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
1.798
6.744
158
Belki konum kapanacak ama içimi bir an için de olsa dökmek istiyorum
Yine bir iş başvurusu hüsranla sonuçlandı neden mı çünkü kapalıyım
Cvmi görüyorlar beğenip arıyorlar ama kapalı oldugumu öğrenince eğer başını açarsan sizinle çalışmak istiyoruz diyorlar boneyi bile kabul etmiyorlar
10 dk önce yine bir hastaneden geri dönüş aldım herşey iyi güzel yarın görüşmeye gidicem dedim boş yere yorulmayım
_yanlış anlamazsanız bir sey sormak istiyorum daha önceki iş başvurularım da bu konu yüzünden olumsuz yanıt aldım kapalıyım ama hastanede boneyle çalışabilirim en kötü ihtimalle dedim
_hmm biz kapalı personel calistirmiyoruz bone de istemiyoruz ama esarbinizi çıkarırsanız sizinle çalışmak isteriz
???????
Ve bu hastanenin hasta profili %70 kapalı ya
Ne diyebilirim ki 1980ler 1990lar yeniden yaşanıyor resmen

Calismanizi etkileyecek nesi varmis esarbin ya da bonenin ? Hemsire misiniz ?
Ebeyim daha önce de özel hastanelerde çalıştım ama burda asla iş bulamıyorum istemiyoruz diyorlar kısaca hadi dedim eşarp belki sembol olarak görebilirler düzgünce bonemi takar çalışırım ama onu bile asla istemiyorlar tahammülleri yok
Bir tanesiyle de görüşmeye gittim konuştuk anlaştık tam iş kesinleşecek bana eşarp konusunu acıyor
Onun düşüncesine göre ben zaten acarmışım baştan söylememiş burda çok kapalı personel var hepsi hastanede acıyor çıkarken kapatıyorlar diyor bir de

Konuya inanmadım desem size saygısızlık etmiş olur muyum, bilmiyorum.
Zira hemen her hastane (özel-devlet) kapalı personel, doktor, hemşire falan çalıştırıyor.
Tam aksine insanlar açık değil de kapalı insanları çalıştırma taraftarı.
Ama şunu söyleyeyim ne açıklık kapalılık, ne siyahlık beyazlık ne de başka birşey çalışmaya engel olmamalı. Ne saçma birşeydir bu, anlamış değilim. İşvereni insanların tercihleri değil iş becerisi ilgilendirir.

Yok saygısızlık etmiş olmazsınız keşke benim uydurdugum bir sey olsaydı bir başkasından duysam belki ben de şüphe duyardım ama istemiyorlar hastanenin adını verebilsem verirdim ama onların yaptığı saygısızlığa ben düşmek istemem

Ha evet var bu.
Arkadaşlarımda da şahit oldum.
Bir hemşire arkadaşım hastanede hastanenin amblemini olduğu boneyle çalışıyor,eve giderken eşarbını takıyor. Hep bana saçma gelmiştir. Hatta iş nedeniyle başını açana da samimi bakmam, şöyle diyeyim iş için başını açan insan tesettürüne o kadar da bağlı değildir. Benim bildiğim eşarp ne olursa olsun çıkarılmaz.

Bura dediğiniz neresi?
Çünkü yaşadığım bölgede her meslekten kapalı kadını iş hayatında fazlaca aktif şekilde görebiliyorum da..

Çok haklısınız, yine de kusura bakmayın bana çok garip geldi.
Umarım aradığınız işi bulursunuz. Bu duruşunuzdan dolayı sizi tebrik ederim.

Şaşırdım açıkcası.. İstanbul da Devlet hastanelerinde de Özel hastanelerde de çok fazla kapalı çalışan var ..

hangi il de yaşıyorsunuz ? neden bu kadar sorun teşkil etmiş algılayamadım. ama gittiğim her hastanede mutlaka ama mutlaka kapalı çalışan görüyorum. ebesinden hemşiresine, laborantından temizlik personeline kadar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…