Ebeyim daha önce de özel hastanelerde çalıştım ama burda asla iş bulamıyorum istemiyoruz diyorlar kısaca hadi dedim eşarp belki sembol olarak görebilirler düzgünce bonemi takar çalışırım ama onu bile asla istemiyorlar tahammülleri yokCalismanizi etkileyecek nesi varmis esarbin ya da bonenin ? Hemsire misiniz ?
Teşekkür ederim şu an tek kurtuluşum atanmak inşallah olurİnşallah gönlüne göre bir iş bulursun.
Yok saygısızlık etmiş olmazsınız keşke benim uydurdugum bir sey olsaydı bir başkasından duysam belki ben de şüphe duyardım ama istemiyorlar hastanenin adını verebilsem verirdim ama onların yaptığı saygısızlığa ben düşmek istememKonuya inanmadım desem size saygısızlık etmiş olur muyum, bilmiyorum.
Zira hemen her hastane (özel-devlet) kapalı personel, doktor, hemşire falan çalıştırıyor.
Tam aksine insanlar açık değil de kapalı insanları çalıştırma taraftarı.
Ama şunu söyleyeyim ne açıklık kapalılık, ne siyahlık beyazlık ne de başka birşey çalışmaya engel olmamalı. Ne saçma birşeydir bu, anlamış değilim. İşvereni insanların tercihleri değil iş becerisi ilgilendirir.
Ha evet var bu.Ebeyim daha önce de özel hastanelerde çalıştım ama burda asla iş bulamıyorum istemiyoruz diyorlar kısaca hadi dedim eşarp belki sembol olarak görebilirler düzgünce bonemi takar çalışırım ama onu bile asla istemiyorlar tahammülleri yok
Bir tanesiyle de görüşmeye gittim konuştuk anlaştık tam iş kesinleşecek bana eşarp konusunu acıyor
Onun düşüncesine göre ben zaten acarmışım baştan söylememiş burda çok kapalı personel var hepsi hastanede acıyor çıkarken kapatıyorlar diyor bir de
2000lerin başında kuzenim üniversiteye perukla gitmiş yasak olduğu için o zaman duyduğumda ütopik gelmişti Rabbim düşürmesin ama çok kötü bir durumperuk taksan.
Bura dediğiniz neresi?Ebeyim daha önce de özel hastanelerde çalıştım ama burda asla iş bulamıyorum istemiyoruz diyorlar kısaca hadi dedim eşarp belki sembol olarak görebilirler düzgünce bonemi takar çalışırım ama onu bile asla istemiyorlar tahammülleri yok
Bir tanesiyle de görüşmeye gittim konuştuk anlaştık tam iş kesinleşecek bana eşarp konusunu acıyor
Onun düşüncesine göre ben zaten acarmışım baştan söylememiş burda çok kapalı personel var hepsi hastanede acıyor çıkarken kapatıyorlar diyor bir de
Çok haklısınız, yine de kusura bakmayın bana çok garip geldi.Yok saygısızlık etmiş olmazsınız keşke benim uydurdugum bir sey olsaydı bir başkasından duysam belki ben de şüphe duyardım ama istemiyorlar hastanenin adını verebilsem verirdim ama onların yaptığı saygısızlığa ben düşmek istemem
Yok asla öyle bir görüşümde yok zatenherhangi bir siyasi görüş mü açık ediyorsunuz acaba görüşmelerinizde ?
Ankara ÇankayaBura dediğiniz neresi?
Çünkü yaşadığım bölgede her meslekten kapalı kadını iş hayatında fazlaca aktif şekilde görebiliyorum da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?