- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
artık kamu kurumlarında bile başörtülü çalışabiliyoruz, özel sektör niye böyle bir kural koyuyor kiBelki konum kapanacak ama içimi bir an için de olsa dökmek istiyorum
Yine bir iş başvurusu hüsranla sonuçlandı neden mı çünkü kapalıyım
Cvmi görüyorlar beğenip arıyorlar ama kapalı oldugumu öğrenince eğer başını açarsan sizinle çalışmak istiyoruz diyorlar boneyi bile kabul etmiyorlar
10 dk önce yine bir hastaneden geri dönüş aldım herşey iyi güzel yarın görüşmeye gidicem dedim boş yere yorulmayım
_yanlış anlamazsanız bir sey sormak istiyorum daha önceki iş başvurularım da bu konu yüzünden olumsuz yanıt aldım kapalıyım ama hastanede boneyle çalışabilirim en kötü ihtimalle dedim
_hmm biz kapalı personel calistirmiyoruz bone de istemiyoruz ama esarbinizi çıkarırsanız sizinle çalışmak isteriz
???????
Ve bu hastanenin hasta profili %70 kapalı ya
Ne diyebilirim ki 1980ler 1990lar yeniden yaşanıyor resmen
cv nizde fotoğrafınız açık mı kapalı mı ? öyle bir anlatmışsınız ki arayıp çağırıp kapalı olduğunuzu görünce şok oluyorlar sanki ?Yok asla öyle bir görüşümde yok zaten
Haklisiniz ben de inanmazdım Ankara ...saglik hizmetleriyle görüştüm yarim saat önce:)Inandırıcı degıl kusura bakmayın
Cvmde fotoğraf yoktucv nizde fotoğrafınız açık mı kapalı mı ? öyle bir anlatmışsınız ki arayıp çağırıp kapalı olduğunuzu görünce şok oluyorlar sanki ?
Bir sonuç alır mıyım acaba sonuçta özel hastane ya bilemedimCİMER'e yazın o halde ?
Yani böyle birşey çok mantıklı gelmedi açıkcası ama illaki doğruluk payınız vardır. CİMER'e yazmayı deneyin. başvurduğunuz yerin adını da rahatça yazabilirsiniz.
bu durumda yanıltıcı bilgi vermiş oluyorsunuz. ha bana göre fotosuz cv görüşmeye çağırılacak profil olamaz, bence çağırmaları bile bişi..Cvmde fotoğraf yoktu
ankara çankaya deyince çok şaşırdımAnkara Çankaya
Ben de anlam veremiyorum ama çok üzücü bir durumankara çankaya deyince çok şaşırdım
ben de o bölgede yaşıyorum ve daha geçenlerde eşimle konusu geçti artık kapalı hanımları daha çok iş hayatında görür olduk diye buna hastaneler de dahil
Tesekkur ederim inşallahİnanmadım diyenler için yazıyorum büyük bi hastaneler grubu hatta enaz 5 6 ilde de şubesi var kesinlikle kapalı kabul etmiyor hastanede başını kapatamazsın diyor bone de tam kapalı olan şekilde kabul etmiyor saçları görünmesi gerekiyor yani boneyi kapanma amaçlı kabul etmiyor diyeyim büyük ve eminim hepinizin adını duyduğu bir hastanedir var öyle yani. Konu sahibi rabbim gönlünüze göre nasip etsin inşaallah olmuyorsa vardır bi hayır
Hangi hastane o yahu?Ankara Çankaya
Bimere yazın hakkınızı arayın ben sizn yerinizde olsam oyle yapardım hastanenın adını falan söyleyın ilgineceklerdir eminim böyle bir şey bahane etme hakları yok ÇünküBelki konum kapanacak ama içimi bir an için de olsa dökmek istiyorum
Yine bir iş başvurusu hüsranla sonuçlandı neden mı çünkü kapalıyım
Cvmi görüyorlar beğenip arıyorlar ama kapalı oldugumu öğrenince eğer başını açarsan sizinle çalışmak istiyoruz diyorlar boneyi bile kabul etmiyorlar
10 dk önce yine bir hastaneden geri dönüş aldım herşey iyi güzel yarın görüşmeye gidicem dedim boş yere yorulmayım
_yanlış anlamazsanız bir sey sormak istiyorum daha önceki iş başvurularım da bu konu yüzünden olumsuz yanıt aldım kapalıyım ama hastanede boneyle çalışabilirim en kötü ihtimalle dedim
_hmm biz kapalı personel calistirmiyoruz bone de istemiyoruz ama esarbinizi çıkarırsanız sizinle çalışmak isteriz
???????
Ve bu hastanenin hasta profili %70 kapalı ya
Ne diyebilirim ki 1980ler 1990lar yeniden yaşanıyor resmen
En son arayan hc sağlık hizmetleriHangi hastane o yahu?
Gitmediğim hastane yok ama siz deyince zaten sayılı büyük hastane vardır burada, gerçekten kapalı çalışan görmedim gibi.
Güven, Liv, Memorial geldi aklıma.İnanmadım diyenler için yazıyorum büyük bi hastaneler grubu hatta enaz 5 6 ilde de şubesi var kesinlikle kapalı kabul etmiyor hastanede başını kapatamazsın diyor bone de tam kapalı olan şekilde kabul etmiyor saçları görünmesi gerekiyor yani boneyi kapanma amaçlı kabul etmiyor diyeyim büyük ve eminim hepinizin adını duyduğu bir hastanedir var öyle yani. Konu sahibi rabbim gönlünüze göre nasip etsin inşaallah olmuyorsa vardır bi hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?