Sinirden elim ayağım titriyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
artık kamu kurumlarında bile başörtülü çalışabiliyoruz, özel sektör niye böyle bir kural koyuyor ki

Son düzenleyen: Moderatör:
CİMER'e yazın o halde ?
Yani böyle birşey çok mantıklı gelmedi açıkcası ama illaki doğruluk payınız vardır. CİMER'e yazmayı deneyin. başvurduğunuz yerin adını da rahatça yazabilirsiniz.
Bir sonuç alır mıyım acaba sonuçta özel hastane ya bilemedim

Inanmayan arkadaşlar için hastanenin adını yazdım bundan bir önceki hastane de ankara ... kadin doğum hastanesiydi :)

Son düzenleyen: Moderatör:
olabılır boyle seyler elın ayagının tıtreyecegı bırsey yok
ozellıkle su sekılde gıyın dıyen o mısyonu edınen ıs yerlerı var
ben noterde calısırken banka ıslerıne cok bakardık orda banka muduru bızımle calısırmısın su departmanda dusunuyorum senı gel ayrıntıları konusalım dedı cazıp ıs gıbı gorundu cv ıle gıttım hersey mukemmel guzel bır ıs tam oldu dedık kalktık ayaga son dakıka golu attı hersey super burası ıcın harıkasınız fakat bır sorun var sacınızı kapatmanız gerekıyor dedı
olabılır? benım elım ayagım sınırden tıtremedı boyle seylerı kompleks yapmamak gerek oyle sart kosan ıslerde var hakkınızda hayırlısı olsun ınsallah gonlunuze gore ıs bulursunuz

Ben de anlam veremiyorum ama çok üzücü bir durum

İnanmadım diyenler için yazıyorum büyük bi hastaneler grubu hatta enaz 5 6 ilde de şubesi var kesinlikle kapalı kabul etmiyor hastanede başını kapatamazsın diyor bone de tam kapalı olan şekilde kabul etmiyor saçları görünmesi gerekiyor yani boneyi kapanma amaçlı kabul etmiyor diyeyim büyük ve eminim hepinizin adını duyduğu bir hastanedir var öyle yani. Konu sahibi rabbim gönlünüze göre nasip etsin inşaallah olmuyorsa vardır bi hayır

Tesekkur ederim inşallah

Bimere yazın hakkınızı arayın ben sizn yerinizde olsam oyle yapardım hastanenın adını falan söyleyın ilgineceklerdir eminim böyle bir şey bahane etme hakları yok Çünkü

Hangi hastane o yahu?
Gitmediğim hastane yok ama siz deyince zaten sayılı büyük hastane vardır burada, gerçekten kapalı çalışan görmedim gibi.
En son arayan hc sağlık hizmetleri
Bir önceki de hrs özel kadın doğum hastanesi

Güven, Liv, Memorial geldi aklıma.
Acıbadem çok çok büyük diğer illerdeki, mutlaka çalıştırıyor olmalı.
Saydığım 3ünden biri mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…