- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.456
- 83
Hrs mi yaptı bunu? Yahu kapalı doktorları var?En son arayan hc sağlık hizmetleri
Bir önceki de hrs özel kadın doğum hastanesi
Yok bu 3nden biri değil şimdi isim veremem o hastanede tanıdığkm çalışanlar var zaten bende ordan biliyorumGüven, Liv, Memorial geldi aklıma.
Acıbadem çok çok büyük diğer illerdeki, mutlaka çalıştırıyor olmalı.
Saydığım 3ünden biri mi?
Anladım, ama şikayet edin bu durumu.Yok bu 3nden biri değil şimdi isim veremem o hastanede tanıdığkm çalışanlar var zaten bende ordan biliyorum
Evet yeni evlendiğim zamanlardı ankarayi tam bilmiyordum görüşmeye gitti eşim işten izin aldı yanımda geldi bashemsireyle görüştüm herşey güzeldi orda da yeniden cv doldurdum tam görüşme bitecek eşarp konusunu açtı açamam diyince bittiHrs mi yaptı bunu? Yahu kapalı doktorları var?
Dediğiniz gibi daha muhafazakar bir kesime hitap ediyor zaten.
Şaka mı bu?
Şikayet edin lütfen.
Genellikle bunu özel hastaneler yapıyor. Bi kaç sene önce bi hastane hasta kabul bölümüne 10 kişi alım için sekreter ilanı vermişti malûm kurumdan. Gittiğimizde 2 de kapalı bayan vardı başhekim dedi ki örtüsüz çalışırsanız bünyemizde kabul edicez başvurunuzu. Biri dedi ki ben çalışırken açıyorum başımı, diğeri de hayır ben örtümü çıkarmam deyince buyrun kapı dedi adam. Sonra baktım ki ben ne biçim bir zihniyetle çalışıcam. Bende çıkabilir miyim dedim. Neden siz şartları taşıyorsunuz dedi adam, bende siz bendeki şartları taşımıyorsunuz dedim çıkmıştım dışarı. O geldi aklıma şimdi siz anlatınca.Belki konum kapanacak ama içimi bir an için de olsa dökmek istiyorum
Yine bir iş başvurusu hüsranla sonuçlandı neden mı çünkü kapalıyım
Cvmi görüyorlar beğenip arıyorlar ama kapalı oldugumu öğrenince eğer başını açarsan sizinle çalışmak istiyoruz diyorlar boneyi bile kabul etmiyorlar
10 dk önce yine bir hastaneden geri dönüş aldım herşey iyi güzel yarın görüşmeye gidicem dedim boş yere yorulmayım
_yanlış anlamazsanız bir sey sormak istiyorum daha önceki iş başvurularım da bu konu yüzünden olumsuz yanıt aldım kapalıyım ama hastanede boneyle çalışabilirim en kötü ihtimalle dedim
_hmm biz kapalı personel calistirmiyoruz bone de istemiyoruz ama esarbinizi çıkarırsanız sizinle çalışmak isteriz
???????
Ve bu hastanenin hasta profili %70 kapalı ya
Ne diyebilirim ki 1980ler 1990lar yeniden yaşanıyor resmen
Konu sahibi ben değilimAnladım, ama şikayet edin bu durumu.
Şaka gibi gerçekten.
Ben sandım ki küçük bir bölgedesiniz falan filan.
Ankara’nın göbeğinde ne cesaret insan ayrıştırmak arkadaş!!!
Allah biliyor ya kendim için değil ama başkaları için üzüldüm belki sırf hastane istedi diye başını acanlarda gerçekten maddi anlamda zor durumda ki mecbur kaldılarÇok şaşırdım şu an, İstanbulda yaşıyorum, kapalı hanımların çalışmadığı özel ya da devlet bir tane bile hastane görmedim, Kızımın ebesi bile tesettürlü bir kadındı.
Özel hastanelerde olabilir belki kendilerince öyle bir prensip, onaylamasam bile kendi adıma, hepsi de sana denk gelmiş gibi.
Allah biliyor ya kendim için değil ama başkaları için üzüldüm belki sırf hastane istedi diye başını acanlarda gerçekten maddi anlamda zor durumda ki mecbur kaldılar
Heyecanla sizi alıntılamışımKonu sahibi ben değilim
Hasta profili genelde kapalı zaten yönetimin istediği birşeymişNeden öyle bir şey istiyorlar ki acaba? Hastalar filan mı istemiyor, gerçekten çok şaşırdım. Hayatta aklıma gelmez kapalı olsun, açık olsun. Duyduğum en saçma şeylerden biri.
Ben olsaydım sebebini sorardım
Bu saygısızlık değil ki. Haklarınızı savunun. Sosyal medyada duyurun. Sessimiz çıkmadığından yıllarca farklı gruplar ezildi.Yok saygısızlık etmiş olmazsınız keşke benim uydurdugum bir sey olsaydı bir başkasından duysam belki ben de şüphe duyardım ama istemiyorlar hastanenin adını verebilsem verirdim ama onların yaptığı saygısızlığa ben düşmek istemem
Saygı duyarımKonu gercekse hastane gercekten isini bilmiyor demektir. Birine basin kapali diye seni almiyoruz demek bildigin kendi basina is almak. Oyle bir politikalari bile olsa baska bir seyi bahane edip ise almazlar en fazla. Konunuz bana hala inandirici gelmedi malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?