Sinirden elim ayağım titriyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şikayet mi etseniz ne demek kapalı çalışan istemiyoruz artık yasak değil bazı kanallarda haberleri bile kapalı kadınlar sunabiliyor.

2009 yılında, bir devlet hastanesinde çalışmaya başlamıştım, başhekim başörtüsüz çalışmamız konusunda baskı yapmıştı, ise başladıktan sonra. Şikayet etmiştik 3 arkadaş, bayağı sorun yaşamısti kendisi. Ne zaman aklıma gelse rahmet! okurum kendisine ve zihniyetine.

İstanbul'da birçok özel hastanede başörtülü personel çalışıyor, boneyle çalışmanızı bile kabul etmemeleri enteresan. Şikayet ederdim yerinizde olsam.

Cv'nize fotoğrafınızı da ekleyin bence, dönüşleri de ona göre yaparlar en azından.

Güven, Liv, Memorial geldi aklıma.
Acıbadem çok çok büyük diğer illerdeki, mutlaka çalıştırıyor olmalı.
Saydığım 3ünden biri mi?
Yok bu 3nden biri değil şimdi isim veremem o hastanede tanıdığkm çalışanlar var zaten bende ordan biliyorum

Yok bu 3nden biri değil şimdi isim veremem o hastanede tanıdığkm çalışanlar var zaten bende ordan biliyorum
Anladım, ama şikayet edin bu durumu.
Şaka gibi gerçekten.
Ben sandım ki küçük bir bölgedesiniz falan filan.
Ankara’nın göbeğinde ne cesaret insan ayrıştırmak arkadaş!!!

Hrs mi yaptı bunu? Yahu kapalı doktorları var?
Dediğiniz gibi daha muhafazakar bir kesime hitap ediyor zaten.
Şaka mı bu?
Şikayet edin lütfen.
Evet yeni evlendiğim zamanlardı ankarayi tam bilmiyordum görüşmeye gitti eşim işten izin aldı yanımda geldi bashemsireyle görüştüm herşey güzeldi orda da yeniden cv doldurdum tam görüşme bitecek eşarp konusunu açtı açamam diyince bitti

Genellikle bunu özel hastaneler yapıyor. Bi kaç sene önce bi hastane hasta kabul bölümüne 10 kişi alım için sekreter ilanı vermişti malûm kurumdan. Gittiğimizde 2 de kapalı bayan vardı başhekim dedi ki örtüsüz çalışırsanız bünyemizde kabul edicez başvurunuzu. Biri dedi ki ben çalışırken açıyorum başımı, diğeri de hayır ben örtümü çıkarmam deyince buyrun kapı dedi adam. Sonra baktım ki ben ne biçim bir zihniyetle çalışıcam. Bende çıkabilir miyim dedim. Neden siz şartları taşıyorsunuz dedi adam, bende siz bendeki şartları taşımıyorsunuz dedim çıkmıştım dışarı. O geldi aklıma şimdi siz anlatınca.

Çok şaşırdım şu an, İstanbulda yaşıyorum, kapalı hanımların çalışmadığı özel ya da devlet bir tane bile hastane görmedim, Kızımın ebesi bile tesettürlü bir kadındı.
Özel hastanelerde olabilir belki kendilerince öyle bir prensip, onaylamasam bile kendi adıma, hepsi de sana denk gelmiş gibi.

Anladım, ama şikayet edin bu durumu.
Şaka gibi gerçekten.
Ben sandım ki küçük bir bölgedesiniz falan filan.
Ankara’nın göbeğinde ne cesaret insan ayrıştırmak arkadaş!!!
Konu sahibi ben değilim

Siz kalbinizi ferah tutun inanciniza uygun bi iş gelir sizi bulur. Tesetturlu degilim fakat inanca saygisi olmayan insanlardan nefret ediyorum. Otekinin mini etegi digerinin bustiyerle gezmesi beli acik dolasmasi vs vs nasil kimseyi baglamazsa basortusu de ilgilendirmemeli. Ulke olarak 1 adım ileri gidemeyisimizin beyin göçleri yaşamamizin ana sebebi birbirimize tahammulumuzun olmamasi.

Allah biliyor ya kendim için değil ama başkaları için üzüldüm belki sırf hastane istedi diye başını acanlarda gerçekten maddi anlamda zor durumda ki mecbur kaldılar

Allah biliyor ya kendim için değil ama başkaları için üzüldüm belki sırf hastane istedi diye başını acanlarda gerçekten maddi anlamda zor durumda ki mecbur kaldılar

Neden öyle bir şey istiyorlar ki acaba? Hastalar filan mı istemiyor, gerçekten çok şaşırdım. Hayatta aklıma gelmez kapalı olsun, açık olsun. Duyduğum en saçma şeylerden biri.
Ben olsaydım sebebini sorardım

Hasta profili genelde kapalı zaten yönetimin istediği birşeymiş

Bu saygısızlık değil ki. Haklarınızı savunun. Sosyal medyada duyurun. Sessimiz çıkmadığından yıllarca farklı gruplar ezildi.

Konu gercekse hastane gercekten isini bilmiyor demektir. Birine basin kapali diye seni almiyoruz demek bildigin kendi basina is almak. Oyle bir politikalari bile olsa baska bir seyi bahane edip ise almazlar en fazla. Konunuz bana hala inandirici gelmedi malesef.

Saygı duyarım
Şikayet konusunda eşim keşke ses kaydına alsaydın falan dedi ama ben hakkımı savunmak istesem telefon kayıtları vardır sanırım sonuçta hastanenin dahili numarasıyla görüştüm bilmiyorum herhalde benim şikayet etmeyeceğimi düşündüler ki ne kadar doğru bilmiyorum burada bir sinirle hastanelerin adını da verdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…