Benim yalan söyleyecek kadar boş vaktim yok o kadar ruh sağlığımı da kaybetmedimEmek mi? Bir tık la herşey ulaşabiliyor artık, malum İnternet çağı falan.. Siz de yalan söylemeye son verin isterseniz, amacınız yeterince açığa çıktı çünkü.
Bu aradaaaa
Söz uçar yazı kalır. Unutmayalım
Konu yalan mıymış canım?Emek mi? Bir tık la herşey ulaşabiliyor artık, malum İnternet çağı falan.. Siz de yalan söylemeye son verin isterseniz, amacınız yeterince açığa çıktı çünkü.
Bu aradaaaa
Söz uçar yazı kalır. Unutmayalım
Yüzde yetmiş türbanlı hastaları var demişsin. Evet benim beynim almadı iş başvuru yaptığın yerdeki müşterileri öne sürerek algıyı çoğaltmak. Müşteri ile çalışan ilişkisinin alakasi var mı? Cok elit bir is yerinin musterisi kroyum ama para bende diyebilir. E adamlar şimdi işe de kro almak zorunda mi?Türbanlı çalışanları var diye bir sey yazmadım ama sanırım muhalefet olmaya çalışan insanlar genel olarak okumada bir problem yaşıyorlar bilemedim şimdi:/
Yorumunuz için çok teşekkür ederim bir süre özel hastanelere başvurmayı erteliycem ekimde aranamazsam bile gelecek sınava hazırlanicam inşallah güzel sonuç alabilirimBelki bulunduğunuz bölge dışına çıksanız daha iyi olur Etimesgut, yeni mahalle gibi..
Bu çağda bu durumların yaşanmasına gerçekten çok şaşırıyorum..
İnsanlar keşke birbirine saygı duysa..Çomağı eline alan diğerini dövmeye, yermeye kalkmasa..
Maalesef ki yaşadığımız ortam kendimi bildim bileli böyle. .
Saygı sıfır. .
Semtine göre baskın taraf diğerini istemiyor..
Bu kutuplaşmaya sebep olanlar utansın. .
Hiç bu acıdan düşünmemiştim haklısınız:)Cok elit bir is yerinin musterisi kroyum ama para bende diyebilir. E adamlar şimdi işe de kro almak zorunda mi?
Üslubundan zaten belli canım kendini eğlendirsin napalım.Sade kahvecim
Hanımefendinin çocuğu olmamasına rağmen anneler kulübüne bile katılmış,sen düşün neler hakkında yalan söyleyebileceğini. Hanımefendi sadece polemik için açmış konuyu, başka hiçbirşey için değil.
Henüz belli değil ama %99 yalan abla. Burada çocuğum var yazdı, önceki yorumlarında çocuğum yok yazmış falan.. Polemik için açılmış sıradan türban konusu.Konu yalan mıymış canım?
Dilerim en kısa zamanda Emeklerimizin karşılığını alırsınız.Yorumunuz için çok teşekkür ederim bir süre özel hastanelere başvurmayı erteliycem ekimde aranamazsam bile gelecek sınava hazırlanicam inşallah güzel sonuç alabilirim
Canım şu an niye uğraşıyorum bilmiyorum ama benim 3 aylık kedim var :)Henüz belli değil ama %99 yalan abla. Burada çocuğum var yazdı, önceki yorumlarında çocuğum yok yazmış falan.. Polemik için açılmış sıradan türban konusu.
Böyle bir şey değildir umarım.Henüz belli değil ama %99 yalan abla. Burada çocuğum var yazdı, önceki yorumlarında çocuğum yok yazmış falan.. Polemik için açılmış sıradan türban konusu.
Ne yobazlığı yapıyormuşum acaba. İşinize gelmeyen konuda hemen iftira atın aynen devam. Açıklayabiliyorsanız açıklayın ne yobazlığıymış?Aynı yobazlığı sizin yapmanız tuhaf
Benim ilişkim iş ile ilişiğim kesildikten sonra başladı yani teknik olarak çalışan iken defalarca karşı tarafı reddeden bendim. Konularımı karıştırıp laf sokma zahmetinde bulunmuşsunuz ama keşke sizde okuduğunuzu anlasaydınız. :) Varsın benim eski patronum yeni sevgilim olsun ama en azından sizin gibi hayali çocuğum var gibi davranmıyor, kocamdan göremediğim ilgiyi burada polemik konusu açarak almaya çalışmıyorum. :) yazık size çok yazık, yalanlarınız bir bir ortaya çıkarken sizi değil de benim konularımı mı konuşacağız? Siz anlatın bakalım 3 ay önce çocuk isterken nasıl 3 ay sonra 3 aylık kız evlat sahibi oluyorsunuz? Sanırım bebeği direkt fetüs olarak beşiğe koydunuz. Valla yapmayın üzülüyorum Allah isteyen herkese versin ama bu kadar yalan söylemek normal değil.Benim yalan söyleyecek kadar boş vaktim yok o kadar ruh sağlığımı da kaybetmedim
Ama değerli vaktinizi benimle harcadığınız için demek ki sizin baya bir boş vaktiniz var
Sayenizde stresim biraz olsun azaldı çünkü birkaç saat öncesine kadar kendimi paralıyordum böyle birşey olabilir mi diye
Ama şimdi insanların ne kadar kötü olduğunu daha iyi anladım illa ki bir iş bulurum tabi kocamın patronum olması gibi bir ihtimal yok ama kadar işte:/
Bir tarafı överken diğer kesimi yeriyorsunuz halbuki ben konumda kapalıyım diye almadılar ama açıklar şöyle böyle yazmadımNe yobazlığı yapıyormuşum acaba. İşinize gelmeyen konuda hemen iftira atın aynen devam. Açıklayabiliyorsanız açıklayın ne yobazlığıymış?
Anneler kulübüne 3 aylık kedisi olduğu için katılmış bilemiyorumBöyle bir şey değildir umarım.
Yakın zamanda genç bir kadından buna benzer bir serzeniş duymuştum o yüzden inandırıcı gelmişti..
Kedim var canım kedi kedi 4 ayaklı hani kızım oBenim ilişkim iş ile ilişiğim kesildikten sonra başladı yani teknik olarak çalışan iken defalarca karşı tarafı reddeden bendim. Konularımı karıştırıp laf sokma zahmetinde bulunmuşsunuz ama keşke sizde okuduğunuzu anlasaydınız. :) Varsın benim eski patronum yeni sevgilim olsun ama en azından sizin gibi hayali çocuğum var gibi davranmıyor, kocamdan göremediğim ilgiyi burada polemik konusu açarak almaya çalışmıyorum. :) yazık size çok yazık, yalanlarınız bir bir ortaya çıkarken sizi değil de benim konularımı mı konuşacağız? Siz anlatın bakalım 3 ay önce çocuk isterken nasıl 3 ay sonra 3 aylık kız evlat sahibi oluyorsunuz? Sanırım bebeği direkt fetüs olarak beşiğe koydunuz. Valla yapmayın üzülüyorum Allah isteyen herkese versin ama bu kadar yalan söylemek normal değil.
Evet.. Bilemedim şimdi. .Anneler kulübüne 3 aylık kedisi olduğu için katılmış bilemiyorum
En başta 3 aylık bir kızım var yazdı.Anneler kulübüne 3 aylık kedisi olduğu için katılmış bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?