Sinirden elim ayağım titriyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim yalan söyleyecek kadar boş vaktim yok o kadar ruh sağlığımı da kaybetmedim
Ama değerli vaktinizi benimle harcadığınız için demek ki sizin baya bir boş vaktiniz var
Sayenizde stresim biraz olsun azaldı çünkü birkaç saat öncesine kadar kendimi paralıyordum böyle birşey olabilir mi diye
Ama şimdi insanların ne kadar kötü olduğunu daha iyi anladım illa ki bir iş bulurum tabi kocamın patronum olması gibi bir ihtimal yok ama kadar işte:/

Türbanlı çalışanları var diye bir sey yazmadım ama sanırım muhalefet olmaya çalışan insanlar genel olarak okumada bir problem yaşıyorlar bilemedim şimdi:/
Yüzde yetmiş türbanlı hastaları var demişsin. Evet benim beynim almadı iş başvuru yaptığın yerdeki müşterileri öne sürerek algıyı çoğaltmak. Müşteri ile çalışan ilişkisinin alakasi var mı? Cok elit bir is yerinin musterisi kroyum ama para bende diyebilir. E adamlar şimdi işe de kro almak zorunda mi?
Bir iş kurulduysa kimsenin o işe hangi elemanı alacağına karisamaz kimse.
Ben okudum yorumlarını sorun senin üslubun bence başörtü bahane tamamen. Bende böyle bir çalışan istemezdim hatta böyle biriyle iş arkadaşı bile olmak istemezdim.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim bir süre özel hastanelere başvurmayı erteliycem ekimde aranamazsam bile gelecek sınava hazırlanicam inşallah güzel sonuç alabilirim

Üslubundan zaten belli canım kendini eğlendirsin napalım.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim bir süre özel hastanelere başvurmayı erteliycem ekimde aranamazsam bile gelecek sınava hazırlanicam inşallah güzel sonuç alabilirim
Dilerim en kısa zamanda Emeklerimizin karşılığını alırsınız.

Henüz belli değil ama %99 yalan abla. Burada çocuğum var yazdı, önceki yorumlarında çocuğum yok yazmış falan.. Polemik için açılmış sıradan türban konusu.
Canım şu an niye uğraşıyorum bilmiyorum ama benim 3 aylık kedim var :)

Polemik oldugu sahte oldugu öyle belli ki. Neyse banlanmayım. KİMSE KİMSEYİ KANDIRMASIN . Heryer kapalı bireylerle dolu, kimsenin karıştığı yok. Amaç ne ya deli misiniz nesiniz. Ankara Çankaya da yaşamaktayım. hangi hastaneymiş o? HADİ ORDAN YA.
Hayır bu konuyla ne amaçladın o da belirsiz. Ah banlanma olmasaydı ah...

Henüz belli değil ama %99 yalan abla. Burada çocuğum var yazdı, önceki yorumlarında çocuğum yok yazmış falan.. Polemik için açılmış sıradan türban konusu.
Böyle bir şey değildir umarım.

Yakın zamanda genç bir kadından buna benzer bir serzeniş duymuştum o yüzden inandırıcı gelmişti..

Benim ilişkim iş ile ilişiğim kesildikten sonra başladı yani teknik olarak çalışan iken defalarca karşı tarafı reddeden bendim. Konularımı karıştırıp laf sokma zahmetinde bulunmuşsunuz ama keşke sizde okuduğunuzu anlasaydınız. :) Varsın benim eski patronum yeni sevgilim olsun ama en azından sizin gibi hayali çocuğum var gibi davranmıyor, kocamdan göremediğim ilgiyi burada polemik konusu açarak almaya çalışmıyorum. :) yazık size çok yazık, yalanlarınız bir bir ortaya çıkarken sizi değil de benim konularımı mı konuşacağız? Siz anlatın bakalım 3 ay önce çocuk isterken nasıl 3 ay sonra 3 aylık kız evlat sahibi oluyorsunuz? Sanırım bebeği direkt fetüs olarak beşiğe koydunuz. Valla yapmayın üzülüyorum Allah isteyen herkese versin ama bu kadar yalan söylemek normal değil.

Ne yobazlığı yapıyormuşum acaba. İşinize gelmeyen konuda hemen iftira atın aynen devam. Açıklayabiliyorsanız açıklayın ne yobazlığıymış?
Bir tarafı överken diğer kesimi yeriyorsunuz halbuki ben konumda kapalıyım diye almadılar ama açıklar şöyle böyle yazmadım

Kedim var canım kedi kedi 4 ayaklı hani kızım o

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…