Sinirden elim ayağım titriyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
açık kapalı ayrımını gözetmek için değil ilk izlenim için foto önemli
yoksa cv'lerde foto alanı olmazdı diye düşünüyorum
ben sizin önyargılı olduğunuzu düşünmeye başladım ve sanırım kapalıyım kşmse beni işe almaz düşüncesiyle mülakatlara giriyorsunuz ve negatif elektriğiniz işvereni etkiliyor gibi hissettim
yoksa hele ki ankara çankaya gibi bir yerde bunun ayrımını yapmaları beni çok şaşırttı

Yıl olmuş 2019. Heryerde başörtülü çalışan (polisten tut devlet memurlarina kadar) olmasına rağmen, sana başını acmani istediklerini dile getiriyorlar.

Kapalı ebe hemşire görevli gördüğüm poliklinikler var. Demekki çok azlar.

Adına çok üzüldüm canım. Dış görünümün önemli olmadığını önemli olanın is olduğunu ne zaman anlarsak sanırım o zaman ilerlemiş olacağız.

Başka şeylerde yazmak isterdim ama dumanla haberleşmek istemiyorum :) . Bir de hangi sehirdesiniz? ?

Teşekkür ederim yorumunuz için asla bri özgüven eksikliği yoktu birebir görüşmeye gittim çok güzel geçti ama nasıl olurda başımı açıp çalışmayı kabul edebilecegimi düşündüler hiç anlamıyorum

Teşekkür ederim Ankaradayım ben hala inanamıyorum

Ben herkese yorumları için teşekkür ediyorum
Ben cvme fotoğraf koymamakla kendim için kötü bir sey yapmışım dediginiz gibiı bir fotoğrafım olsaydı belki de geri dönüş almazdım sebebini bilmezdim ve üzülmezdim
Kırgınlığım sadece 2.sınıf insan muamelesi gördüğüm için umarım kimse yaşamaz açık yada kapalı

Kafanın dışındakilere bakmaktan içine bakamayan cahiller ülkesine hoş geldiniz. Çağdaşlık falan hikaye ... Her kesimde ötekileştirme hat safada maalesef ilim, irfan sahibi olmama ne başındaki örtü engel olabilir nede mini eteğin ama işte gel anlat bizim yobazlara (okumuş cahille baş etmek daha zor vesselam)

Sağlık personellerinin memur olarak atanma puanları çok yüksek degil.
Ataması kolay bir bölüm ebelik bence.
Biraz sınav için mi çalışsanız?
Çok haklısınız 2018 de sınava girdim maalesef ağustos ayına kadar atama yapılmadı ağustostaki atamada da maalesef yerleşemedim ekim atamasını bekliyorum O da olmazsa bu sene yeniden sınava giricem tek umudum kamu kuruluşları şu an için:)

Sanırım siz en basit kan aldırırken deneyimli vır hemşire yerine yeni mezun açık güzel deneyimsiz bir hemşire istiyorsunuz

Ne güzel beddua ediyorsun sen öyle...

Konunun gercek olmadigida bu sekilde ortaya cikti.

Keske algi yaratmak icin artik basörtü kullanmasa.

Ne güzel beddua ediyorsun sen öyle...

Konunun gercek olmadigida bu sekilde ortaya cikti.

Keske algi yaratmak icin artik basörtü kullanmasa.
Estağfurullah asla beddua etmem korkarım da ama bir anlık üzerime gelinmesi ve sinirle en fazla ağzımdan bu kadar güzel sözler çıkabildi:)

Umudunuzu asla kaybetmeyin.
Emeklerinizin karşılığını alabilmeniz dileğiyle..

Estağfurullah asla beddua etmem korkarım da ama bir anlık üzerime gelinmesi ve sinirle en fazla ağzımdan bu kadar güzel sözler çıkabildi:)

Türkiyede "doktor hatasi" yüzünden bircok insan öldü, engelli kaldi, haberin varmi? Bide güzel söz diyorsun! Bu senin beddua etmekten korkan halin ise, korkmayan halin acaba nasil oluyor?!!

Konu basinda cv yolluyorum ve geri dönüs alamiyorum kapali oldugum icin diyorsun ve cv'inde foto bile yok. Insanlar nereden biliyor kapali oldugunu?

Yani bildigin algi yaratmak, tartisma konusu yaratma derdi. Gercekten artik gina geldi bunun icin basörtüsü kullanilmasi. Insanlar bu sekilde birbirine taviri oluyor, düsman oluyor. Milletin dini ve siyasi görüsünü rahat birakin!

Çevremde o kadar çok türbanlı çalışan var ki
Ben türbanlı değilim ve iş bulamıyorum.
Bana konu inandırıcı gelmedi k.bakmayin.
1 yerde oldu hadi diyelim sen sürekli diyorsun. O zaman bu türbanlılar ne arıyor her işte. Başka bir sebep vardır belki kirilms diye bunu diyorlardr

Artık ülkenin hiçbir yerinde insanlar kapalı oludukları için dışlanmıyorlar. Tesettürlü kadınlar resmi kurumlarda, her yerde çalışabiliyorlar. Ayrımcılık çıkarmak, nefret yaratmak için yazılan bir yazı olduğunu düşünüyorum. Kapalı kadınların avukat , hakim bile olabildikleri bu devirde yazdıklarınız inandırıcı gelmedi.

1. Ben cv yolluyorum geri dönüş alamıyorum demedim cvme geri dönüş aldığım halde kapalı olduğumu öğrenince vazgeçiyorlar dedim ki cvme fotoğraf koymamam benim hatamdı doğru
2. Ise ben asla doktor hatasına maruz kalın diye beddua etmedim aksine dua ederim umarım doktor hatasına maruz kalmazsınız diye

İsim bile değil bence algidan sıkıldım. Hele ki açık kapalıdan hepten.
İnanıp inanmamanıza saygı duyarım
Herhangi bir sebepten inşallah hiçbiriniz dışlanmazsınız ^^

Bende şunu söyleyeyim
Doktor hatası yüzünden sakat kalmış, bir bacağı benim bilek kemiğimden daha ince olup topallayan bir babam var. Ne biçim beddualar ediyorsunuz böyle? Bir haddinizi bilin ya, burada bu konuda yarası olan kaç tane anne, evlat var biliyor musunuz? Yaptığınız hadsizlikten birşey değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…