- Konu Sahibi BenmasMavi
-
akannehirakannehir
görümcenin evi nasil heryer boyali kir icindemiaklinialirimsmile, yoksa nasilsa benim evim degil diyemi böyle rahat görümcezemuszemus
bu ne düsüncesizlik ya, kaynana na deseydin badana temizlik yapiyoruz diyealsanaalsanasmile gerci anlayana:sinifsinif:
kizmakta haklisin canim
tamam cocuk bu yapabilir ama annesi niye bi kizmiyor
ayni hatalar goz gore gore yasaniyor ama kimse birsey demiyor
bizede cocuk gelir eltim gorumcemde cok hassaslar bu konuda, cocuk bir sey yapsa dovmeye kalkar
cocuksa misafirligini bilsin der
ben de yapma abla cocuktan kiymetli degil derim,
yani hicbirsey demese moralim bozulabilir.
insan kendi evinde nasil istiyorsa, baskasinin evinde de oyle davranmalidir
Onca şey yapmalarına rağmen annelerinin ses çıkarmaması çok çok ayıp bişe bir değil iki değil yaptıkları onca yeri batırmışlar valla ben 2. döktüğü çaydan sonra anasına bağırırdım. Haklısın bence sessiz bile kalmışsın.
Şöyle çocuğuna sahip çıkmayan, oynasın diye kalem veren, bir yere zarar verdiğinde mahçup düşüp özür dileyeceği yerde birde alınan insanlara sinir oluyorum...
kesinlikle haklısın....
Yanlışlık olsa herhangi bir durumda üzgünlüğünü belli etse belkide hiç mesele etmeyeceksin ama bu tavır çok çirkin...
Eşine gelince adil davranmaya çalış. Senin ailene nasıl bir değer veriyor. el üstünde mi tutuyor. kendi ailesinden farklı görmüyor elinden geleni yapıyorsa malesef seninde öyle olman gerekir. çünkü bence herşey karşılıklıdır. benimkiler yatılı geliyor gelmiyor meselesi değil önemli olan verilen deperdir. Çünkü o ev senin olduğu kadar onunda evi. ailesini çağırmakda yatırmakda özgür canım.
Çocuklar ortalığı talan ederken sen neden ses çıkarmadın ki hayatım...
Valla ben susmazdım.. Bağırıp çağırmak değil ama, çocuklar burası soka değil çöplük değil niye atıyosunuz yerlere saplarını çileklerin der ve hadi bakalım attığınız gibi toplayın derdim....
O tavırdan sonra zaten daha dikkali davranmaya başlarlardı...
DUvarları mı boyadılar...
Oldumu şimdi çocuklar bu boyalar duvardan nasıl ççıkacak şimdi?? Birinin silmesi lazım dimi?? Ama ben boyamadığıma göre ben silmem deyip sabunlu bezi ellerine verecektin...
Haa silemeyeceklerdi ama bi daha da boyamayacaklardı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?