Sinirden Ellerim Titriyor Kafayı Yememe Ramak ...

oo canım sende her lafında vur eline bidaha yapıyormu moduna getirmişsin...
Dövmek vurmak asla ama asla çocukları terbiye etmek için kullanılan bi yöntem değildir, olmamalıdır da...
Dövmeden de daha önce bahsettiğim gibi sen müdahele etseydin keşke..
Hem kayınaliden de aslında neye tavır yaptığını görürdü..
Şidi sen kayınvalideye gelmeyin gibilerinden ima edince saki onu istemiyorsun gibi algılamış olabilir.. Aa aslında senin kızdığın çocukların dağınıklığı ve etrafa zarar vermeleriydi...
Bence neye kızdıysak ona o kızdığımız anda tepki vermeliyiz... Çünkü o an tepki vermediğinde birikip daha da büyüyor kızgınlık... Ve kızgınlık ne için kim için anlaşılamıyor....

Canım bendeki canın kimse umrunda değil ki onu düşünsünler.

Her geldiklerinde aynı durumla karşılaşmaktan usandım artık.

Ya tertemiz bir evim var bak o gün mevlütten sonra misafirler bana da girdi.

Evimi gören şok oldu heryer her yerde.

Dedim ki kusura bakmayın ben bu kadar dağınık pis değilim ama dedim.

Kadın anladım evde çocuk olunca böyle işte.

Ya evde çocuk olsa bile,her çocuklu ailenin evi pasaklı pis kaka mı oluyor anlamıyorum.

Annesi o çocuğa baksa ilgilense çocuk yapar mı onları.

Ben anlıyormuyum sanki neden geldiklerini.

Pazar günü gidecek çocuk zaten yarından gelmek de neyin nesi.

Hem ben mecburmuyum onların gelmelerini kabul etmeye.

Yok mecburum ama eşime göre.

Kırk yılın başı geliyolar sonuçta.

Eve ... da ben temizlikçiyim ya temizlerim hemen birşey olmaz

Tatlım ama bak şimdi sen bu üslupla konuşuyorsan oda ister istemez savunma mekanizmasıyla korumaya geçer...
Ama sen en sakin hatta en kadınsı halinle.
Aşkım ama görüyorsun böyle böyle oluyor hiç bir şey demiyorlar bu durum beni çok incitiyor. Hadi beni geçtim kendi oğullarının evine zarar geliyor. Bende çocukları kırmak istemiyorum ses çıkartmıyorum die iyice tepkisiz kalıyorlar. Vallahi ben böyle derim. altından girer üstünden çıkarım herifin Karıcığın yorulsun mu istersin sevgilim derim öperim koklarım bir bakmışsın mevzunun yönü değişmişş :jeyyar:

Son düzenleme:
kirletilen yerleri esin temizlesinde görsün ..ondan sonra kendisi der....birdaha gelmeyin diye..iste ben bu yüzden sevmem misafir falan...gelecekse millet cocuguna baksin..misafiremi geliyorlar tatilemi....

Misafir misafirliğini bilecek evet ama bunu bilen var mı bakalım...

Napsam hatalı olan ben oluyorum napsam...

Öyle dedim iyi yaptım ama eşimle de birbirimize girdik.

Benim üzülmem onun da umrunda değil nasıl olsa.

Onlara da kapımızı kapatalım deyip durdu.Kime kapıyı kapatıyorsak .

Yengesiyle sorunumuz vardı araya mesafe koydum.

Kendi annem ben üvey yerine koydu onla mesafe koydum.

Ailesi bunu yapıyor.

Kimsem yok kimsem...

Duvarlar karalanmış badana yapsak geçermiş.Oldu ben onun için badana yapayım bu yaz.

Kuzum bak geçen cuma geldiler dedim ya pazar gittiklerinde aynı şu dediğin tavırla konuştum yemin ediyorum ki sana.

Tamam aşkım ben halletcem felan dedi.

Ama bugün annesine cumartesi planımız var pazar gelseniz dediğim için bağırdı çağırdı

Her lafında vurmasından yana değilim elbette.Ama annesi kızdığını gösterse çocuk da korkar yapmaz.Hiç değilse eline vursa bile anlardı o çocuk yaptığının yanlış olduğunu.

Ben kızdığm anda tepki verdim zaten ama onların sessiz kalması beni daha çok öfkelendirdi.

ben burda okurken öfkelendim valla.çocuğunu ortaya salıveren insanlardan hep iğreti olmuşumdur.görümcemlerin çocukları küçükken onlarda aynıydı.evin içine sı.. giderlerdi.1 oldu 2 oldu dayanamadım surat asmakla kalmayıp çocuklarada kızdım kim yaptı bunu ya allah allah of pof dedim.gittim görümcelerime çocuğuna bi bak ya felan dedim..tabii suratlar beş karış laf sokmalar hiçte umursamadım.eşimede sana bi laf derlerse bana yetiştirme bak senlede kavga ederim dedim.

şimdi çocukları büyüdü ama yemek yerlerken bile aman yavrum dikkat edin felan filan diyorlar.benim kız 2 yaşında onlara gidince eline bi şey versinler hemen kızıyorum.alıştırmayın böyle ne bu evin her köşesinde kırıntı der alırım kızımı mutfakta kendim yediririm.yetiştirme meselesi benim kızım edepsiz olmasın der lafımıda sokarım.

yani arkadaşım of pof yapıp surat asmakla inan düzelmiyor bu işler.çocuğa kızamıyorsanda hiç çekinmeden annesine kızacaksın şu çocuğuna sahip ol felan diye.inan iyilikten anlamayan anlamıyor işte.olan sana oluyor.

mavicim sen basta bunlara cok mu yuz verdin? senin mi oglun askere gidyo mavi yoook. git kimin oglu askere gidyosa onda kal be kadin. insanda biraz utanma arlanma olur yaw. esinde alem adam yani sanki kendi temizliyo evi neymis "ailesi mis isterlerse .......... bilirlermis eve". senin annen nerde oturuyo bacim. cagir anneni kalsin sizde 1. 2 hafta. o zman gorsun seninki kim s........ kim s..........

Kızlar çok kötüyüm çıkmam lazım ...

Eşimle çok tartıştık.

O da sen de yalnız kal kimse senin yanında olmasın dedi.

Ben de teli yüzüne kapadım..

Çıkıyorum şimdi çok kötü hissediyorum kendimi..

Çocuk bu sonuçta yeri gelir döker ,kırar ama bunlar yanlışlıkla olur. Çocuktur tamam ama bile bile her gittiği yere zarar vermemeli. Birinde birşey demiyorsanız, ikincisinde uyarmanız lazım, en azından uyarılması lazım, çocuk daha sonra yapar ya da yapmaz ama tepkisiz kalmakta sorumsuzluk. Yazık sonuçta insanların evine neden zarar versinler ki. Tepki verilmemesi yanlış ve sinir bozucu olan tarafıda bu. Keşke oradayken tepkini koysaydın. Sonra böyle eşinle sorun yaşamasaydın keşke. Erkekler anlamaz bunu, işin içinde aile varsa kimse de gelmesin demek istemez, eşin bu konuda kendi mantığınca doğru bakıyor. Ama seni de anlaması lazım aynı zamanda. Şu hataya düşme bence, böyle konularda tepkini gereken yerlere göster, eşinle aranı bozma.

Son düzenleme:
benım bır arkadasım da boyle ona da akıl verıyorum akıl vermek kolay gıbı sankı o anlatırken ben sinirlenıyorum onun da görumce cocukları böyle yapıyormus gelıp evı dagıtıyormus her gun ona akıl verıyorum, ama basıma gelse ne yaparım bılemem oturur aglarım herhalde

Sinir olmakta çok haklısın aslında. :umursamaz:
Hiç hoş değil olanlar ama sakin ol canım,ailesi yüzünden eşinle aranın açılmasına asla izin verme.

Eşin senin yanında olmuyorsa,başkalarına hiç gerek yok zaten

ay kiyamam yaa ben olsam bende cok sinirlenirdim.
hic sevmiyorum cocuklarina sahip olamayan kadinlari
sahip olamiyacaksaniz niye dogurursunuz hic anlamam.
hele ki misafirlige gittiklerinde, aman yarabbim.. Çok üzgünüm çoook
cocugum yok o yüzden büyük konusamam ama büyük ihtimalle, cocugum olursa ve misafirlige gidersem gözümü ayirmazdim ondan, cünkü baskasinin malina zarar vermekten cok korkarim..
cok haklisin sinirlenmekte.. kötükedihüso

cak 2 tane dicemde şiddete karşıyım..
en azından laf sok ana sına görümcene yani.. ne bicim anne baba bunlar yahu..
Allah sabır versin . evlerden uzak olsun

Canım, kıyamam sana. Hadi sakinleş, hani sain olacakdın, aldırmayacakdın. Kendine yapıyosun, kimsenin umru değil.... Hadi sakinleşde geldiğinde konuşalım. Bizi merakda bırakma, Kimse yok deme hem biz varız, bizim için değerlisin.

Kuzum çok kötü hissediyorum kendimi ben .

Eşim var o hep yanımda diye seviniyordum.Herşey boşmuş.

Onlar benim ailem yapar da eder de demeye getirdi resmen.

Ben umrunda bile değilim.

Ben annesigile tepkisini göstersin çocuklara sahip çıkmadıklarını söylesin demedim ki.

Sadece yatılı gelmesinler birsüre dedim.

Telefonu yere atıp kırdım sinirden.

Ağzım kitlendi o derece üzüldüm.

Ama kimseye birşey olmuyor hep bana oluyor.

Yatıya misafirde ne demekmiş şehir dışındanmı geliyorlarmış...Zamanında gelip zamanında gitsinler.Ben evim dışında yatamam ,yatıpda kimseyide rahatsız etmem ne düşüncesiz insanlar bunlar oğullarının evini kendi evleri sanıyorlar.Allah yardımcınız olsun...

Annemlere de kapatalım kapımızı iyice yalnız kalalım diyip durdu kulağımda çınlıyor.

Eşimin dayısını çok severim kendi dayımdan ayırt etmem.O çok sevdiğin dayım da birgün gelmezse iyice yalnız kalırsın dedi.

Sanki yalnızlığımın o da farkında gibi.

Herkes beni yalnız olarak görüyor gibi.

Ben kendi annemle aram bozuk olmasını sadece miras davalarına bağlıyorum.Bana üvey evlat gibi yaklaşıyor annem.

Annemle uzak olmam benim yüzümden değil ki ama.Bunu da yüzüme vurdu bir nevi yalnızsın demekle.

Benim kapım herkese açık.Böyle yalnızlığı ağzına sakız yapınca eşim ,iyice bunalıma giriyorum.

Çekip gitmek istiyorum artık...Şuan bile ağlıyorum çok kötüyüm ya of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…