- Konu Sahibi BenmasMavi
-
yazık sana cnm ya günah o evi temizleyene kadar bir kadının canı çıkıyo resmen hadi ondanda geçtim hiç mi bagırmazlar çocugum otur yerine yengeye yazık bak kadın gıkını çıkarmıyo die bukadarmı düşüncesizx olur insanlar ya gerçekten iyi sabretmişsin ben patlardım çocuklarada anasınada az sahip çık banada günah dieee
niye ikide bir yatılı kalmaya geliyorlar ki.....anlamadım....
heleki amcalarınınoglu askere gidicek etrafta gezme geziyorlar diye laf edicek denmiş ya
ay gitsin asker askere gidiyor diye niye ben gezmeyimki etrafa ne bunuda anlamdım..
Eşime hak veriyorum tamam ailesidir ama beni de saymamasına kızıyorum öte yandan.
Onlar onun ailesiyse ben de onun karısıyım.
Onların arkalarını temizlemek bana düşüyor ama kimseye değil.
En son konuşmamızda dedim tamam gelsinler istedikleri zaman karışmıyorum kimseye artık ben .
Bana değer vermeyene ben hiç değer vermem bu sen bile olsa dedim eşime
Çok canım sıkılıyo çok
dogru soylemısısn canım..herkes yerını bılsın...
mısafır mısafırlıgını bılecek tatlım...o zaman basımızın ustunde yerlerı var...
ama dıngonun ahırı gıbı evı altını üstüne getıreceklerse bende olsam susamazdım...
valla kızmakta çok haklısın..
evini talan etmişler resmen.
benimde asla tahammül edemediğim bişeydir..
yani o nasıl misafirmişki çocuklarına bi sesini çıkaramıo..
valla ne denilir bilmiorum ama kayınvalidene olan tavrını çok haklı buldum..
iikide öle demişsin..
anlasın onlarda yaaaa..
herkesin kendi evi barkı var ne yatıo kalmaya gelirler hiç anlamam.
hadi gelion gelion biraz saygı hoşgörü göster dimi
Tatlım ama bak şimdi sen bu üslupla konuşuyorsan oda ister istemez savunma mekanizmasıyla korumaya geçer...
Ama sen en sakin hatta en kadınsı halinle.
Aşkım ama görüyorsun böyle böyle oluyor hiç bir şey demiyorlar bu durum beni çok incitiyor. Hadi beni geçtim kendi oğullarının evine zarar geliyor. Bende çocukları kırmak istemiyorum ses çıkartmıyorum die iyice tepkisiz kalıyorlar. Vallahi ben böyle derim. altından girer üstünden çıkarım herifinKarıcığın yorulsun mu istersin sevgilim derim öperim koklarım bir bakmışsın mevzunun yönü değişmişş :jeyyar:
oo canım sende her lafında vur eline bidaha yapıyormu moduna getirmişsin...
Dövmek vurmak asla ama asla çocukları terbiye etmek için kullanılan bi yöntem değildir, olmamalıdır da...
Dövmeden de daha önce bahsettiğim gibi sen müdahele etseydin keşke..
Hem kayınaliden de aslında neye tavır yaptığını görürdü..
Şidi sen kayınvalideye gelmeyin gibilerinden ima edince saki onu istemiyorsun gibi algılamış olabilir.. Aa aslında senin kızdığın çocukların dağınıklığı ve etrafa zarar vermeleriydi...
Bence neye kızdıysak ona o kızdığımız anda tepki vermeliyiz... Çünkü o an tepki vermediğinde birikip daha da büyüyor kızgınlık... Ve kızgınlık ne için kim için anlaşılamıyor....
Kızlar çok kötüyüm çıkmam lazım ...
Eşimle çok tartıştık.
O da sen de yalnız kal kimse senin yanında olmasın dedi.
Ben de teli yüzüne kapadım..
Çıkıyorum şimdi çok kötü hissediyorum kendimi..
Canım, kıyamam sana. Hadi sakinleş, hani sain olacakdın, aldırmayacakdın. Kendine yapıyosun, kimsenin umru değil.... Hadi sakinleşde geldiğinde konuşalım. Bizi merakda bırakma, Kimse yok deme hem biz varız, bizim için değerlisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?