- Konu Sahibi BenmasMavi
-
Ben istemezmiydim iyi günümde kötü günümde annem yanımda olsun.
İstemezmiydim öteki kardeşimden beni ayırt etmesin.
Bu yaşananlar benim elimde değil.Kimse anlamıyor işte.
Yalnız olmayı ben istermiydim .
Yalnız değilim yalnız bırakılmaya çalışılıyorum
Şu an sinirlerin çok bozuk haklısın da. Bu senin hassas olduğun bir konu ve eşin seni tam anlayamamış. Ailesi ile senin aranda kalmak istememiş. Çok az erkek bunu göze alır. Sakinleş güzelim. Kendine zarar veriyorsun.
Evet sinirlerim çok bozuk.
Az önce eşim geldi canım çıkayım şimdi.
:gitme: yarın görüşürüz
hayir canim kendi evlerinde yaptirmiyorlar..bi kac ailede sahit oldum..ayyy iyi dayanmışsın valla.ben hiç gelemem böyle şeylere.niye çocuklarına sahip çıkmazlar anlamıyorum.kendi evlerindedemi böyle yapıyo bunlar.ne kadar rahat insanlar ya.
Ya bunlar her geldiğinde ne diye kalıyorlar ki.Sanki dinlenme tesisleri.Uzaktamı oturuyorlar sizden.Güzel güzel gelirsin , güzel güzel gidersin.İlla yatak döşek kalacaklar mı?
Bana hergün misafir gelsin hiç yılmam, ağırlamayıda severim.Fakat yatılı misafir hele hele kaynana görümce benim tüylerimi diken diken eder.Abim 15 senelik evli ki karısı benden 5 yaş büyük,iyi anlaşırız çokda.Ben yine gidip kalmam evime dönerim , bekarkende aynı şekilde.
Valaha arkadaşım koy tavrını öylede bozluyor eşinle aran, böylede.Bari yaptığın kavgalara değsin.Hiç olmazsa münasebetsiz görümcenden kurtulursun.
çok isterdim derya şurada da sen haksızsın demeyi ama malesef hep haklısın be deryam
ne denir bilmiyorum ki Rabbim sabır versin
yok gülüm yok sen ne yaparsan yap yaranamayacaksın
şayet bunu yapan benim evladım olsa vereceğim tepkiyi Allah biliyor
ne demek ya kalk resmen evin içine et ama annesinin gıkı çıkmasın iş mi bu vicdan mı
benimde 2 çocuğum var evde yemedikleri halt yok ama biyere gidince süt dökmüş kedi olurlar kimsenin malına zarar gelmesin diye resmen dört dönerim etraflarında
yazık günah ya bu nasıl bi anne böyle mi eğitecek çocuğunu
neyse deryam sen Allah'a havale et gülüm
eşin için de çok üzerine gitme be gülüm bak emin ol senin halinden anlıyordur
lakin anadır atılmaz ne yaparsın önemli olan sizin evde ki mutluluğunuz
bırak gülüm tamam gelsinler ama kırılanı döküleni batanı sen temizlersin ben karışmam de
ben üzerime düşeni yaparım ama fazlasını bekleme de
sen eşinle yumuşak bi tonda konuş deryam bıktım usandım deme usul usul derdini anlat
bak gör sen sakin kafayla anlatınca sana hak verecek
kızgınlıkla yuvandan da olma gülüm
evet sen haklısın ama sinirlenip de haklıyken haksız duruma düşme
kendini ağır ağır savun ki altında nedenler aramasın
ne diyeyim Rabbim yar ve yardımcın olsun gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?