- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.970
- 298
Ya gercekten bunu kendimi begendigim icin soylemiyrum ama aramizda ucurum var aklim almiyo onun yerine koyduguna ama basari takintisi olusmus onda ondan sonra..en iyi universitede oku elin adami gelip sana ipsiz sapsiz desin uzattti diye terkedil falan uzun sure bunun sorununu yasadik duzen kurmadan adim atamadik vs.belki bunlarin hirsi hala var anliyorum belki basarili olmasi hosuna gidiyodu ben oyle bir okuldan mezn dgilim misal kizim kariyeri daha iyi.bilemem ki ne dusunerek blog yaz dedi (fotograf cekiyorum ben bu arada )
E zaten kendin söylüyorsun neler atlattığınızı. Bence kızı takip etmek sende takıntılık yapmış. Bazı şeyler tesadüf olmuş.
Bu kk da kadınlar hep gaz veriyor.
Diyorsun ki düzeni biz birlikte kurduk sen bu adamı tanımalısın bu zamana kadar. Aklından neler geçiyor onu bile bilmelisin.
Kızı gördüğü halde tepkisiz olduğunu yazmışsın daha neden takılıyorsun? Açıklamasını da yapmış küfür etmesini doğru bulmuyorum ama böyle bir olayla karşısına çıktığın için anlık bir öfkeyle söylemiş olabilir erkekler panik anında ağzından çıkanı kulağı duymaz ve saçmalar.
Ortada aldatma yok. Yaşadıklarınızı sen biliyorsun sadece bu olaydan kestirip nişan atma derim. Ve burda yazanların aklına uyup gaza gelme. Onlar sadece senin yazına bakarak yorum yapıyor ama gerisini yaşantını bilmiyor.
Yine de sen bilirsin