sinirden gebereceğim allahini seven akil versin :(((

sevgiliniz sizi kenara atmamış ki,bir gününü de oğluna ayırmış hepsi bu.büyütülecek birşey varsa da ben göremiyorum.

oğlu yeni çıktı daha önce görüşmüyorlardı yazmışsınız.görüşmemelerinin sebebi eşinizin hatasıysa belki vicdan azabı duyup fazla önemsiyor olabilir.ona kendini affettirmeye çalışıyor olabilir.bırak belli bir süre sonra normale döner.ama sen tavır yaparsan senden soğur belki.bir de şunu sorcam sakıncası yoksa niye resmi nikah yapmıyorsunuz.şu sebeple soruyorum resmi nikahlı eşi mi var yoksa

yok bacim resmi nikahli esi felan yok onlar yillar önce ayrilmislar bende ayrildim esimden ama bazi mahkemelerim devam ettigi icin resmi nikahimizi ertelemistik (bosanmam gerceklesti ama tüm islerimi halledene kadar beklemeliyim) cocuklarini sürekli görürdüde ama yanina alinca bianda degisti ben onu böyle tanimadim yani sebeb nedir onu anlamadim cocuga kötüde davranmadim asla ama arada bi denge bozukluklugu olustu neden nasil bilemiyorum

bir kere 19 yaşındaki çocuk onun oğlu ve istedikleri yere de gider kusura bakmayın ama siz imam nikahlı eş konumunda olduğunuz sürece sizin sevdiğiniz kişi üzerinde pek bir yaptırıma sahip olamazsınız..imam nikahının bence bir geçerliliği yok siz nikahlı falan değilsiniz..kendinizi evliymiş gibi düşünüp davranıyorsunuz ama bence bi düşünün ilk önce isterse sizle bir daha görüşmez bile bile ve siz hiçbirşey yapamayıp hak da iddia edemezsiniz..

cook haklisin bacim ama bende istemesdimki böyle olsun bu :(

adam gezer tozar,istedigiyle.Ogluyla vs vs.Gercekten siz kimsiniz ki ogluyla vakit gecirmesine karisiyorsunuz??
ayni evde bile yasamiyorsunuz,Ama o benim nikahli kocam diyorsunuz!!Pardon Imam nikahli kocaniz..
Bari resmi nikah yaptirinda,ozaman belkiiiiii bir nebze laf soyleme hakkina sahip olursunuz.Simdi dis kapinin mandalisiniz kusura bakmayin:)

koca adam arayıp oğlumla gezicem diye habermi vercekti size :S

bak bacim biz oldum olasi herseyi haberlesir danisir ona göre hareket ederdik bu hareketi zaten beni soke etti bana sen gidemessin istedigin yere diyip kendiside haber vermeden gezmis dolasmis anlam veremedigim nokta bu ben istemesemde zaten kendisi haber verir arasa ulasamasa msj la heber veriridi

adam gezer tozar,istedigiyle.Ogluyla vs vs.Gercekten siz kimsiniz ki ogluyla vakit gecirmesine karisiyorsunuz??
ayni evde bile yasamiyorsunuz,Ama o benim nikahli kocam diyorsunuz!!Pardon Imam nikahli kocaniz..
Bari resmi nikah yaptirinda,ozaman belkiiiiii bir nebze laf soyleme hakkina sahip olursunuz.Simdi dis kapinin mandalisiniz kusura bakmayin:)

arkadaslar ben beni yargilayin demedim sadece bu olaydan sora ne yapmam gerektigini sordum ayri ev dedimse cocugun gelecegi belli olunca tutuldu o ev ve kocam diye bisiy yazmadim dikkatinizi cekerim birlikte oldugum insan yazdim resmi nikahimiz olmadigi icin imam nikahi sadece aciklamayi yaptim sanirim okurken algilanmiyor bazi seyler kocam diye bir söz yazmadim olmayan seyi yazdin demeyin ben hicbirzaman aralarina girmedigimide yazmistim sanirim birileri yorum yapmis olmak icin yaziyorlar olayi tam anlamayan lütfen gereksiz yorumda bulunmasin kiricida hic olmayin ben durumu yazdim yardim istedim hepsi bu

Neden konu sahibine yüklenilmiş ki anlamıyorum. Tamam oğlu olabilir ama sonuçta konu sahibi de ilişki yaşadığı hayatındaki kişi. Resmi evli olmasalar bile sonuçta oğlu ile geçireceği zamanı dengelemesi lazımdı. Konu sahibini ihmal etmiş. Oğluna elbet özen gösterecekti konu sahibinin buna da itirazı yok. Ama kendisiyle beraberken acele ederken oğluyla sürekli vakit geçirmesi tabi ki üzülmesine sebep olur. Bence arkadaşım uzaklaş ve değerini bilmiyorsa selametle de. Sana gereken özeni göstermiyorsa senin sevgini de hak etmiyor.

arkadaslar belki daha önceki konularimi okumussunuzdur bilmiyorum tek sucum sevmek benimsemek oldu biz 5 yildir birlikteyiz ayni binada kaliyoruz bide yakinda tasinicak insallah iki sokak öteye bu insan ogluyla birlikte yasiyor oglu 19 yasinda ama babasina baski yapiyormuski benimle ilgilen benimle gez benimle toz ne olursa benimle yap diye cocugun benimlede hic bir sorunu yoktu ama cildiricam bugün ikisi disari cikiyorlar ve benim hicbisiyden haberim yok sanki zile bassa bende gelirim dicekmisim gibi habersizce gitmis gezmis tozmuslar az evvel gelmis zilime basiyo gezdik dolastik diye hava atar gibi ya sen benle nezaman cikdin bu saate kadar dolastinkiiii :14: nezaman ciksak disari acele etmekten bana yapacaklarimi bile unutturuyordu okadar aceleci ama anlamadigim kendi cocuklarina geldiginde ise adam isten gelip uykusus olmasina ragmen aksamlara kadar güzel güzel dolasiyo anlamadigim ben kimim yada ben neyim essekbasimi :47: yüzmeye gidicektim gidemessin dedi ama kendisi hic haberim yokken cikmis gezmedik köse birakmamis ogluyla sinirlendim hemde cok :47: öfkemden iyice saydim aklima gelen lafi ensonundada defol kimle gezdinse ona anlat derdini dedim benim evimde bosuna yer bari tutma gözümede görünme dedim ve haala sinirim yatismadi ben ne yapcami nasil davrancami bilemiyorum yani sizden istegim bana ne yapmam gerektigini söylemeniz allah rizasi icin yani anlamasi lazimki ben basit bir esya parcasi deyilim :43: hic yoktan oglunada garez baglatti hic tahammulüm kalmadi o cocuga imdaat :((

merhaba, bir kadın olarak sana kıskançlık konusunda ve ilgi bekleme konusunda katılıyorum kocamız olmasına gerek yok bir erkeğin sevgili bile olsak en çok bizimle ilgilensin isteriz tabiki özellikle de ilk zamanlarında öyledir ilişkinin ama şurda katılamıyorum çünkü benim annem ben 17 yaşındayken vefat etti ve üvey annem herşeyi kıskanırdı babamın bize verdiği harçlığı bizimle konusmasını bize laf dokundurtmamasını ben anlamazdım başlarda bizi de sevsin onu da sevsin derdim babam ona kızdıgında üzülmüştük kardeşlerimle ama birgün beni babama şikayet etti ve babam bana tokat attı diye herkese anlatmıs zevkle akrabalarına kendi yeğeni söyledi bunu:) şimdi anlıyorum ki ilgi ve sevgiye aç insanlar bu derece canavarlaşabiliyorlar, bir anneyi babayı çocugundan ayırmaya kalkacak kadar aradan 5 yıl geçti şimdi o da hata yaptıgının farkında evime gelmeye çekiniyor ve vicdan azabı duyuyor yaptıkları için,neye yarar ki bu saatten sonra :) ameliyat oldu yanına gitmedim çok üzülmüş benim gözümde değerini çoktan yitirdi insan olarak, ama Allah gün geldi onu bizim karşımızda muhtaç etti işte ilahi adalete güvenim tam :) sana bu konumdaki bir insan olarak o çocugun annesi varmı yokmu bilmiyorum ama belli ki bir düzensilik var , hatayı kendinde ve o adam da ara çocuklarında asla arama gün gelir pişman olursun ama geri dönüşü olmaz, çocuğa birşey yapmadığını biliyorum bu arada ama hatayı sakın onda arama iki yetişkinsiniz nefret edeceksende kendinden yada sevgilinden et bence, kavganız da iki kişilik olsun çocukların sizin ilişkinizle alakası yok, size ilgi göstermiyorsa çocuklarına olan sevgisinden değil size olan sevgisizligindendir bunu bir daha düşünün

Son düzenleme:
Neden konu sahibine yüklenilmiş ki anlamıyorum. Tamam oğlu olabilir ama sonuçta konu sahibi de ilişki yaşadığı hayatındaki kişi. Resmi evli olmasalar bile sonuçta oğlu ile geçireceği zamanı dengelemesi lazımdı. Konu sahibini ihmal etmiş. Oğluna elbet özen gösterecekti konu sahibinin buna da itirazı yok. Ama kendisiyle beraberken acele ederken oğluyla sürekli vakit geçirmesi tabi ki üzülmesine sebep olur. Bence arkadaşım uzaklaş ve değerini bilmiyorsa selametle de. Sana gereken özeni göstermiyorsa senin sevgini de hak etmiyor.

senden allah razi olsun bi sen bide bi bayan arkadas ikiniz anladiniz beni sanirim diger bazi arkadaslar tam anlamadan olayi bana yüklenmisler kocam demedigim halde kocam demisim dedi birisi bunada hayret ettim üstüne basa basa söledimki birlikte oldugum insan diye ama bunu anlamamis o bayan imam nikahimiz var dememlede alay etmis ne garip insanlar var hayret

Kaç yaşındasınız? Sizin de daha önce bir evliliğiniz oldu mu ?

Sizin bir yere gitmenizi kısıtlayıp habersiz gitmesi hoş olmamış ama oğluna sinirlenmeyi gerektirmez bu.

Bence kızılacak bir yanı yok, sizce varsa yeni gelmişse yanına, yakında ayrı eve çıkacaksa, bu durum istisnai bir durumdur, bu şekilde görün ve ne kendinize ne ona yüklenin. Konuşarak halolacak bir durum bence.

Evlendikten sonra o genci sahiplenmeyi düşünüyor musunuz ? Yani devre dışı mı kalmalı, yoksa haddini mi bilmeli ?

Bakış açınızı merak ettim.

kiminle birlikte olsa sevgilisi olur da, kimse evladı olamaz.kusura bakmayın da daha evlilik bile yok, üvey annecilik oynamaya başlaışsınız.

bak arkadaşım senin kaygını ve telaşını anlayabiliyorum oğlu sevdiğin adamı değiştirdi diye hem oğluna hemde ilk defa haber vermeden dışarı gezmeye çıkan kişiye bayağı bi sinirlisniz..ne yapmalısına gelirsek,yapabileceğin tek şey neden haber vermedin diye sormak? belki adamın geçerli bir mazereti vardır ne bileyim bi cevabı vardır ona göre davranırsın sende birde oğlu belliki sizi istemiyor yada babasıyla zaman geçirmek istiyor belkide paylaşmak istemiyor bence swevdiğiniz kişinin niyetini öğrenin ve ya devam edin yada yolunuzu ayırın sanırım üzüleceksiniz

oğluyla tabikide gezecek buna karşı hiç gelmemişsinde ama sende eşşek başı değilsin o adamın hayatındaysan da sana haber vermek zorunda.senden izin almak zorunda demiorum haber vermek zorunda.

zaten sen bunu yapmadığı için kendini önemsiz hissetmişsin.normal olan insan zaten buna bozulur.arada ki dengeyi tutmalı yoksa sen boşu boşuna adamın yüzünden çocuğa gıcık kapacaksın.hayatımızdaki anlaşmazlıklar kavgalarda bu yüzden çıkmıyormu hani derler ya önce saygı diye işte tam da bu bence hayatında isen sana saygısızlık yapmış.bence tatlı dille bu dile getir ama 1 kere getir kendini anlat ifade et oğluyla gezmesi için senden izin istemesi tabikide saçma ama kesinlikle haber vermeli .....bilgine diye

Kaç yaşındasınız? Sizin de daha önce bir evliliğiniz oldu mu ?

Sizin bir yere gitmenizi kısıtlayıp habersiz gitmesi hoş olmamış ama oğluna sinirlenmeyi gerektirmez bu.

Bence kızılacak bir yanı yok, sizce varsa yeni gelmişse yanına, yakında ayrı eve çıkacaksa, bu durum istisnai bir durumdur, bu şekilde görün ve ne kendinize ne ona yüklenin. Konuşarak halolacak bir durum bence.

Evlendikten sonra o genci sahiplenmeyi düşünüyor musunuz ? Yani devre dışı mı kalmalı, yoksa haddini mi bilmeli ?

Bakış açınızı merak ettim.

yok bacim hic dislamadim ben ona herzaman abla oldum cocuk bana saygili ama ben yokken babaya yükleniyormus evlensemde hic bisiy degismez bende sonucta yiyecegi bi tabak yemektir bu bana ne bisiy kaybettirir nede kazandirir tek istedigim ikinci baharimizda yüzümüz gülsündü ama olmadi

bak arkadaşım senin kaygını ve telaşını anlayabiliyorum oğlu sevdiğin adamı değiştirdi diye hem oğluna hemde ilk defa haber vermeden dışarı gezmeye çıkan kişiye bayağı bi sinirlisniz..ne yapmalısına gelirsek,yapabileceğin tek şey neden haber vermedin diye sormak? belki adamın geçerli bir mazereti vardır ne bileyim bi cevabı vardır ona göre davranırsın sende birde oğlu belliki sizi istemiyor yada babasıyla zaman geçirmek istiyor belkide paylaşmak istemiyor bence swevdiğiniz kişinin niyetini öğrenin ve ya devam edin yada yolunuzu ayırın sanırım üzüleceksiniz

sordum bacim aldigim cevap aradimda seni cikmadinda felan filan yaninda telefonu cikardim hani dedim aradinda niye gözükmüyo ozamanda sustu kaldi

ee o zaman onu onun suyunda vurmalısın.Burda erkeğin suçu yok.Oğluyla güzelce vakit geçirmiş bunda hiç bir sorun yok sadece sana gelip hava atar gibi söylemesi çok sinir bozucu bence.O zaman sende bir gün ona haber vermeden bir arkadşınla buluş ve gez arkadaşınlayken aradımı seni işte o zaman sende havanı atarsın olur biter bak bakalım o da nasıl sinir olacak.Onu onun suyunda boğacaksın erkek milleti değilmi hepsi aynı hadi gül bakalım biraz. :))

ee o zaman onu onun suyunda vurmalısın.Burda erkeğin suçu yok.Oğluyla güzelce vakit geçirmiş bunda hiç bir sorun yok sadece sana gelip hava atar gibi söylemesi çok sinir bozucu bence.O zaman sende bir gün ona haber vermeden bir arkadşınla buluş ve gez arkadaşınlayken aradımı seni işte o zaman sende havanı atarsın olur biter bak bakalım o da nasıl sinir olacak.Onu onun suyunda boğacaksın erkek milleti değilmi hepsi aynı hadi gül bakalım biraz. :))

canimsin bacim güzel fikir ama temelli girersek birbirimize bide suclu durumuna düsmekten korkarim

yok bacim hic dislamadim ben ona herzaman abla oldum cocuk bana saygili ama ben yokken babaya yükleniyormus evlensemde hic bisiy degismez bende sonucta yiyecegi bi tabak yemektir bu bana ne bisiy kaybettirir nede kazandirir tek istedigim ikinci baharimizda yüzümüz gülsündü ama olmadi

Ne çabuk kestirip attınız öyle..Dedimya, istisnai durumlarda çiftler anlayışlı olmalıdır.

Öyle, ''biri geldiğinde beni unuttu '' düşüncesiyle yola çıkarsanız hata yaparsınız.

Bu sizin düşündüğünüz gibi bir durum değil..
Önceki halleri böyle değilse bu adamın, demek ki o an onu gerektirmiş.Güzelce konuşursanız, oğlunu katmadan işin içine sizi anlayacaktır.

Özel değilse neden resmi nikah kıymıyorsunuz ? Yoksa boşanmadı mı daha ?

Bir özel soru daha; ne zaman eski eşinden ayrıldı nişanlınız ?

Son düzenleme:
Back
X