Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oğlu yeni çıktı daha önce görüşmüyorlardı yazmışsınız.görüşmemelerinin sebebi eşinizin hatasıysa belki vicdan azabı duyup fazla önemsiyor olabilir.ona kendini affettirmeye çalışıyor olabilir.bırak belli bir süre sonra normale döner.ama sen tavır yaparsan senden soğur belki.bir de şunu sorcam sakıncası yoksa niye resmi nikah yapmıyorsunuz.şu sebeple soruyorum resmi nikahlı eşi mi var yoksa
bir kere 19 yaşındaki çocuk onun oğlu ve istedikleri yere de gider kusura bakmayın ama siz imam nikahlı eş konumunda olduğunuz sürece sizin sevdiğiniz kişi üzerinde pek bir yaptırıma sahip olamazsınız..imam nikahının bence bir geçerliliği yok siz nikahlı falan değilsiniz..kendinizi evliymiş gibi düşünüp davranıyorsunuz ama bence bi düşünün ilk önce isterse sizle bir daha görüşmez bile bile ve siz hiçbirşey yapamayıp hak da iddia edemezsiniz..
koca adam arayıp oğlumla gezicem diye habermi vercekti size :S
adam gezer tozar,istedigiyle.Ogluyla vs vs.Gercekten siz kimsiniz ki ogluyla vakit gecirmesine karisiyorsunuz??
ayni evde bile yasamiyorsunuz,Ama o benim nikahli kocam diyorsunuz!!Pardon Imam nikahli kocaniz..
Bari resmi nikah yaptirinda,ozaman belkiiiiii bir nebze laf soyleme hakkina sahip olursunuz.Simdi dis kapinin mandalisiniz kusura bakmayin:)
arkadaslar belki daha önceki konularimi okumussunuzdur bilmiyorum tek sucum sevmek benimsemek oldu biz 5 yildir birlikteyiz ayni binada kaliyoruz bide yakinda tasinicak insallah iki sokak öteye bu insan ogluyla birlikte yasiyor oglu 19 yasinda ama babasina baski yapiyormuski benimle ilgilen benimle gez benimle toz ne olursa benimle yap diye cocugun benimlede hic bir sorunu yoktu ama cildiricam bugün ikisi disari cikiyorlar ve benim hicbisiyden haberim yok sanki zile bassa bende gelirim dicekmisim gibi habersizce gitmis gezmis tozmuslar az evvel gelmis zilime basiyo gezdik dolastik diye hava atar gibi ya sen benle nezaman cikdin bu saate kadar dolastinkiiiinezaman ciksak disari acele etmekten bana yapacaklarimi bile unutturuyordu okadar aceleci ama anlamadigim kendi cocuklarina geldiginde ise adam isten gelip uykusus olmasina ragmen aksamlara kadar güzel güzel dolasiyo anlamadigim ben kimim yada ben neyim essekbasimi
yüzmeye gidicektim gidemessin dedi ama kendisi hic haberim yokken cikmis gezmedik köse birakmamis ogluyla sinirlendim hemde cok
öfkemden iyice saydim aklima gelen lafi ensonundada defol kimle gezdinse ona anlat derdini dedim benim evimde bosuna yer bari tutma gözümede görünme dedim ve haala sinirim yatismadi ben ne yapcami nasil davrancami bilemiyorum yani sizden istegim bana ne yapmam gerektigini söylemeniz allah rizasi icin yani anlamasi lazimki ben basit bir esya parcasi deyilim
hic yoktan oglunada garez baglatti hic tahammulüm kalmadi o cocuga imdaat
(
Neden konu sahibine yüklenilmiş ki anlamıyorum. Tamam oğlu olabilir ama sonuçta konu sahibi de ilişki yaşadığı hayatındaki kişi. Resmi evli olmasalar bile sonuçta oğlu ile geçireceği zamanı dengelemesi lazımdı. Konu sahibini ihmal etmiş. Oğluna elbet özen gösterecekti konu sahibinin buna da itirazı yok. Ama kendisiyle beraberken acele ederken oğluyla sürekli vakit geçirmesi tabi ki üzülmesine sebep olur. Bence arkadaşım uzaklaş ve değerini bilmiyorsa selametle de. Sana gereken özeni göstermiyorsa senin sevgini de hak etmiyor.
Kaç yaşındasınız? Sizin de daha önce bir evliliğiniz oldu mu ?
Sizin bir yere gitmenizi kısıtlayıp habersiz gitmesi hoş olmamış ama oğluna sinirlenmeyi gerektirmez bu.
Bence kızılacak bir yanı yok, sizce varsa yeni gelmişse yanına, yakında ayrı eve çıkacaksa, bu durum istisnai bir durumdur, bu şekilde görün ve ne kendinize ne ona yüklenin. Konuşarak halolacak bir durum bence.
Evlendikten sonra o genci sahiplenmeyi düşünüyor musunuz ? Yani devre dışı mı kalmalı, yoksa haddini mi bilmeli ?
Bakış açınızı merak ettim.
bak arkadaşım senin kaygını ve telaşını anlayabiliyorum oğlu sevdiğin adamı değiştirdi diye hem oğluna hemde ilk defa haber vermeden dışarı gezmeye çıkan kişiye bayağı bi sinirlisniz..ne yapmalısına gelirsek,yapabileceğin tek şey neden haber vermedin diye sormak? belki adamın geçerli bir mazereti vardır ne bileyim bi cevabı vardır ona göre davranırsın sende birde oğlu belliki sizi istemiyor yada babasıyla zaman geçirmek istiyor belkide paylaşmak istemiyor bence swevdiğiniz kişinin niyetini öğrenin ve ya devam edin yada yolunuzu ayırın sanırım üzüleceksiniz
ee o zaman onu onun suyunda vurmalısın.Burda erkeğin suçu yok.Oğluyla güzelce vakit geçirmiş bunda hiç bir sorun yok sadece sana gelip hava atar gibi söylemesi çok sinir bozucu bence.O zaman sende bir gün ona haber vermeden bir arkadşınla buluş ve gez arkadaşınlayken aradımı seni işte o zaman sende havanı atarsın olur biter bak bakalım o da nasıl sinir olacak.Onu onun suyunda boğacaksın erkek milleti değilmi hepsi aynı hadi gül bakalım biraz. :))
yok bacim hic dislamadim ben ona herzaman abla oldum cocuk bana saygili ama ben yokken babaya yükleniyormus evlensemde hic bisiy degismez bende sonucta yiyecegi bi tabak yemektir bu bana ne bisiy kaybettirir nede kazandirir tek istedigim ikinci baharimizda yüzümüz gülsündü ama olmadi